S stks Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Mart 2021 80 22 32 2 Nisan 2021 Konu Sahibi ebruli83 #21 my_babe .!.: ben acıbadem hastanesinde abdullah etöz'e oldum. hastane iyi, doktor da teknik olarak iyi ama öyle aşırı ilgi bekleyen bir tipsen çok ilgili sayılmaz Genişletmek için tıkla... AYXSXEGXUXL41 .!.: abdullah etözü gördükten sonra zaten arkadaşın çok fazla ilgi isteyeceğini sanmıyorum.. Genişletmek için tıkla... merhaba Abdullah beye ameliyat oldunuz mu yoksa görüşme mi yapmıştnız kendisiylee? kendisi göğüs büyütmede doktor seçeneklerimden
my_babe .!.: ben acıbadem hastanesinde abdullah etöz'e oldum. hastane iyi, doktor da teknik olarak iyi ama öyle aşırı ilgi bekleyen bir tipsen çok ilgili sayılmaz Genişletmek için tıkla... AYXSXEGXUXL41 .!.: abdullah etözü gördükten sonra zaten arkadaşın çok fazla ilgi isteyeceğini sanmıyorum.. Genişletmek için tıkla... merhaba Abdullah beye ameliyat oldunuz mu yoksa görüşme mi yapmıştnız kendisiylee? kendisi göğüs büyütmede doktor seçeneklerimden