izmit özel konak hastanesinde silikon yaptıran var mı?

ebruli83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
63
0
0
Kocaeli
arkadaşlar slm..bende göğüslerime silikon takırmaya karar verdim.acaba aranızda izmit konak hastanesinde doktor hasan mete aksoy'a ameliyat olan var mı?

ben yaptırmadım ama yaptırmayı düsünüyorum ve kocaelindeki doktor ve hast hakkında hiçbir bilgim yok bir ara konu acmıstım ama hic cevap alamadım. sanırım hastanenin sitesinden doktora soru sorabiliyorsun canım

doktor hakkında bilgi almak istemiştim ona ameliyat olan vardır belki diye cnm.sonradan hiç bir sorun yaşamayacağımı bilsem yarın gider yaptırırım ama doktorun nasıl olduğuda çok önemli.inşallah birileri vardır burda ona ameliyat yaptıran..

Ben silikon taktırmadım Mete Bey'e ama küçük bir işim düştüğü için kendisiyle görüşmüştüm. Doğrusunu istersen ben direk gözü kapalı kendimi ona teslim etmektense, ille de ızmit'te silikon taktırmayı düşünseydim, piyasayı alt üst eder öyle karar verirdim. Acıbadem Hastanesi dahil, Ünibel'deki profesöre kadar hepsiyle görüşür öyle ameliyat olurdum. Bu tarz ameliyatların iyi araştırma gerektirdiğini nasılsa söylemeye gerek yok.

bende zaten daha yeni karar vermiş durumdayım silikon konusunda.ve doktor araştırmasının daha en başındayım.tabiki pat die gidip ona yaptırmayacağım.önceki mesajlarımda da belirtmiştim doktor seçiminin önemli olduğunu..yinede fikirleriniz için teşekkürler fakat bende zaten bunların hepsini düşünüyorum..

Son düzenleme:
ben acıbadem hastanesinde abdullah etöz'e oldum. hastane iyi, doktor da teknik olarak iyi ama öyle aşırı ilgi bekleyen bir tipsen çok ilgili sayılmaz

Merhaba,

izmitte özel hastanede meme protezi (silikon) ameliyatı olmak istiyorum. önerdiğiniz bir hastane/doktor adı var mı? Fiyatı ile paylaşırsanız sevinirm

merhaba ben de doktor araştırıyorum geçen hafta Dr.Nurgül Altuntaş ile görüştüm netten araştırırken bugün tesadüfen bir hastasıyla tanıştım içimi çok rahatlattı. Zaten doktor hanım çok ilgili çok net , bilgilendirmesini çok beğendim, güven verdi bana ameliyattan çok korkuyorum herkes farklı şeyler söylüyor. Bugün işlemi yaşamış birinin ağzından duymak beni rahatlattı. Büyük ihtimalle iki hafta içinde ameliyat olacağım, olduktan sonra da deneyimlerimi heryerde paylaşmak istiyorum çünkü hemen bu sitelere bakıyoruz:))) Dr.Nurgül Altuntaşa başküyütme yaptıran var mımı??

st: 39317938, member: 658625"]merhaba ben de doktor araştırıyorum geçen hafta Dr.Nurgül Altuntaş ile görüştüm netten araştırırken bugün tesadüfen bir hastasıyla tanıştım içimi çok rahatlattı. Zaten doktor hanım çok ilgili çok net , bilgilendirmesini çok beğendim, güven verdi bana ameliyattan çok korkuyorum herkes farklı şeyler söylüyor. Bugün işlemi yaşamış birinin ağzından duymak beni rahatlattı. Büyük ihtimalle iki hafta içinde ameliyat olacağım, olduktan sonra da deneyimlerimi heryerde paylaşmak istiyorum çünkü hemen bu sitelere bakıyoruz:))) Dr.Nurgül Altuntaşa başküyütme yaptır

Mrb acaba nurgül hnima ameliyat oldunuzmu lütfen bilgi verirmisiniz bende haftaya kendisiyle görüşmeyi düşünüyorum protez olarak ne kullanıyor birde ne kadar odediniz acaba yardimci olursaniz çoksevinirim

Mrb nurgül hanima ameliyat oldunuzmu hangi protezi kullanıyor birde ne kadar odediniz lütfen yardimci olurmusunuz haftaya görüşmeye gidicem

merhaba ben nurgül hanıma oldum neredeyse 1 ay olacak , bana bir kart verdi garanti kartı diye onda Mentor yazıyor, ben iki ameliyat birden oldum o yüzden fiyat biraz fazlaydı ama sanırım meme büyütme tekbaşına 5500 civarında bana ilk öyle demişti sonra ikinci operasyonu olmak istediğimde tabiki fiyat değişti. ben ilgisinden ve sonuçtan memnun kaldım, hep buradan araştırdığım için şimdi düşünenlere cevap yazmaya çalışıyorum:) merak ettiğin başka bişey olursa yine cevaplayabilirim.

merhaba hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza cevap yazdığınız içinde tabi çok teşekkür ederim çünkü burada yakın zamanda ameliyat olan çok kişi yok sanırım ben araştırmaya devam ediyorum izmitte aklımda olan nurgül hanım ve kütf de tonguç bey var ama bayan olması daha rahat olur gibi geliyor.gerçekten aklımda bir sürü soru var nereden başlasam bilemiyorum:)öncelikle en önemliisi sonuç tabiki tek korkum doğal olmaması yani çok sert olması ve protezin ele gelmesi böyle bir durum yaşanıyormu ?ameliyat sonrası ağrıdan filan çekinmiyorum ama 3 yaşında çocuğum var ne kadar süre kucağıma almamam gerekir çok sıkıntı olurmu küçük olması birde ameliyat süreci nasıl geçti hastanede kaldınmı kaç cc protez kullanıldı doktor hanım seçimlerde sanamı bıraktıyo yoksa kendisi yönlendiriyormu 3 hastane ismi söylediler telde sanırım fiyatlar hastaneye görede değişiyor değilmi

ben de çok korkuyordum hatta bütün forum sitelerini okudum, acaba nasıl oluyor diye ama çok korkulacak bişey değil 325 cc yuvarlak protez konuldu, ben boyutundan memnunum. Nurgül hanım bir sürü ölçüm yaptı ona göre belirleniyormuş ama benim nasıl bir göğüs istediğimi de sordu. ilk başta çok sertti sonra şişlikler geçtikçe yumuşamaya başladı. Benimkilerin kenarları ele gelmiyor, bazı forumlarda onu çok yazmışlar ben de endişeleniyordum bu konuda,neyse ki öyle bir durum sözkonusu değil. Hastanede 1 gece kaldım sonra eve çıktım, ağrı oluyor ama ağrı kesiciler ile geçiyor. 1.haftada kollarımı rahatlıkla kullanmaya başladım sadece çok ağır kaldırmamaya dikkat ediyordum. Bayan olması önemli bence, sürekli soyunup göstermek zorundasın:) bir de şehir merkezinde doktorun kliniği, kontrollere gitmem çok kolay oldu. Daha önce komşum için özel bir hastanedeki plastik cerraha gittik doktoru beklerken herkes bir tuhaf bakıyo gibi geldi , belki ben yanlış anladım ama yani sanki "acaba bunlar nerelerini yaptıracak " der gibi. Sonra o komşum Nurgül hanıma gitti o söyledi bana doktoru , sonra netten araştırmaya başladım, özel bir yer olunca hastane ortamından kalabalıktan da uzak oluyorsun. Ameliyata gittiğimde bile hastanede tedirgin oldum tanıdık birine rastlarsam ne diyeceğim diye,çok az kişi biliyor çünkü( 1 hafta önce kontrole gittim kimsenin ruhu duymadı, hastaneye gitsem gene tedirgin olacaktım aman biri görecek duyacak diye. Başta aklımda böyle şeyler yoktu ama bunlar da önemli diye düşünüyorum. Hastaneyi ben seçtim, evime çok yakın Cihan hastanesi orada oldum. Offff çok konuştum umarım cevaplayabildim:) Ama bence git görüş aklındaki doktorlarla o zaman soru işaretlerinin çoğu kayboluyor.

canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın söylediklerindede çok haklısın ben birde sağlıkçıyım tanıdık birileri olma ihtimali çok fazla cihan hastanesi banada uygun benimde 170 boyum 58 kilom 300 cc gibi düşünüyorum ama meme dokum üstte yok gibi alttada cok az nasıl olur bilmiyorum aslında tek sıkıntım eşim tam olarak ikna edemedim bu konuyu konuşmak istemiyo ama benim psikolojim bozuldu gerçekten tamam dese bugün olabilirim yakında şehir dışına çıkacak ilk fırsatta görüşcegim nurgül hanımla mayıs sonu gibi olmak istiyorum insallah benim için hayal değildir:)cemiles bana foto gönderebilirmisin nasıl güven sağlayabilirim bilmiyorum söylerkende çekiniyorum biraz ama benim için çok iyi olur gerçekten olmaz dersende saygı duyarım tabiki:))

merhaba , mahrem bir yer ya biraz çekindim şimdi foto çekip atmaya kusura bakmayın, yüz,kol olsa yine fotoğraf çekilirr de bundan biraz utandım. (( Nurgül hanıma gittiğinde belki sana fotoğraf gösterir bana bir arkadaşına koyduğunu göstermişti. Bir de ben bir hastası ile karşılaşmıştım o da çok açmadan göstermişti bana:)) seni anlıyorum ama fotoğraf konusunda yardımcı olamadığım için kusura bakma(

yok canım olsun anlıyorum seni ben olsam bende çekinirdim peki senin boyun kilon nasıl abartılı bişey olmadı dimi bende yuvarlakmı damlamı karar veremedim sanırım doktor hanımla görüşünce o uygun olanı söyler doğal diye damla diyordum ama buradan okudukça yuvarlaktanda çoğu kişi memnun gögsümün üst tarafı daha boş yuvarlakta olabilir diyorum şimdi kafama takılan birşeyde tekrar çocuk düşünsem emzirirken çok gergin olmayacaklarmı acaba sonuçta biraz daha büyüyecek

cemiles nasılsın ameliyat olalı 2 ay oldu sanırım şuan ne durumda merak ettim memnunsun normal yaşantına döndünmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…