Ben silikon taktırmadım Mete Bey'e ama küçük bir işim düştüğü için kendisiyle görüşmüştüm. Doğrusunu istersen ben direk gözü kapalı kendimi ona teslim etmektense, ille de ızmit'te silikon taktırmayı düşünseydim, piyasayı alt üst eder öyle karar verirdim. Acıbadem Hastanesi dahil, Ünibel'deki profesöre kadar hepsiyle görüşür öyle ameliyat olurdum. Bu tarz ameliyatların iyi araştırma gerektirdiğini nasılsa söylemeye gerek yok.
merhaba hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza cevap yazdığınız içinde tabi çok teşekkür ederim çünkü burada yakın zamanda ameliyat olan çok kişi yok sanırım ben araştırmaya devam ediyorum izmitte aklımda olan nurgül hanım ve kütf de tonguç bey var ama bayan olması daha rahat olur gibi geliyor.gerçekten aklımda bir sürü soru var nereden başlasam bilemiyorum:)öncelikle en önemliisi sonuç tabiki tek korkum doğal olmaması yani çok sert olması ve protezin ele gelmesi böyle bir durum yaşanıyormu ?ameliyat sonrası ağrıdan filan çekinmiyorum ama 3 yaşında çocuğum var ne kadar süre kucağıma almamam gerekir çok sıkıntı olurmu küçük olması birde ameliyat süreci nasıl geçti hastanede kaldınmı kaç cc protez kullanıldı doktor hanım seçimlerde sanamı bıraktıyo yoksa kendisi yönlendiriyormu 3 hastane ismi söylediler telde sanırım fiyatlar hastaneye görede değişiyor değilmi
canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın söylediklerindede çok haklısın ben birde sağlıkçıyım tanıdık birileri olma ihtimali çok fazla cihan hastanesi banada uygun benimde 170 boyum 58 kilom 300 cc gibi düşünüyorum ama meme dokum üstte yok gibi alttada cok az nasıl olur bilmiyorum aslında tek sıkıntım eşim tam olarak ikna edemedim bu konuyu konuşmak istemiyo ama benim psikolojim bozuldu gerçekten tamam dese bugün olabilirim yakında şehir dışına çıkacak ilk fırsatta görüşcegim nurgül hanımla mayıs sonu gibi olmak istiyorum insallah benim için hayal değildir:)cemiles bana foto gönderebilirmisin nasıl güven sağlayabilirim bilmiyorum söylerkende çekiniyorum biraz ama benim için çok iyi olur gerçekten olmaz dersende saygı duyarım tabiki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?