Semt olarak bilmem de harika bir şehir. Kiraları ist. Göre ucuz,Ailem buraya taşınmak istiyor istiyor.34 yıldır İstanbul'da yaşıyorum.Burada yaşayanlar bilgi verebilir mi?Hangi semtleri iyidir?
Semt olarak bilmem de harika bir şehir. Kiraları ist. Göre ucuz,
Merkezi semt olsa daha iyi.
Çok çok da kalabalık değil bence
İstanbul kadar kalabalık ve gürültülü bir şehir olmasa bile sakin bir yer de değil. Trafik orada da yoğun. Bence yaşanabilir en iyi yer Darıca.
Çok küçük bir yer değil öncelikle.Çok küçük biryer sosyal ortamı az evleri bakımsız iyisi pahalı nette yazan yorumlar içimi daraltti teşekkür
Arkadaş a sormuşsunuz ama söyliyeyim.İzmit merkeze daricadan ulaşım kolay mı? Orada mi yaşıyorsunuz
3 yıl kadar gebzede yaşadım ama hiç sevemedim oraları. İzmit bir nebze iyiydi. Yahya Kaptan mh. var orası güzeldi. Darıca uzak kalıyor izmit merkeze. Daha iyi bilen arkadaşlar vardır.İzmit merkeze daricadan ulaşım kolay mı? Orada mi yaşıyorsunuz
18 seneoldu biz geleli.3 yıl kadar gebzede yaşadım ama hiç sevemedim oraları. İzmit bir nebze iyiydi. Yahya Kaptan mh. var orası güzeldi. Darıca uzak kalıyor izmit merkeze. Daha iyi bilen arkadaşlar vardır.
3 yıl kadar gebzede yaşadım ama hiç sevemedim oraları. İzmit bir nebze iyiydi. Yahya Kaptan mh. var orası güzeldi. Darıca uzak kalıyor izmit merkeze. Daha iyi bilen arkadaşlar vardır.
Ne mutlu size. Ben gebzeden sonra çok sakin bir yere yerlestim ve çok mutluyum burada. Bu yaz yine gittim oralara ve nefes alamadım inanın ama çok güzel dostluklar kurdum :)18 seneoldu biz geleli.
Çok alıştım açıkçası başka yerde yapamam.
Çok değişti Gebze çok gelişti şimdi daha güzel.
Bunaltan tek şey hergeçen gün daha da kalabalık laşıyor.
Ama oturduğum semt sakin ve nezih. Ve hala komşu luk var çok şükür.
Gebze izmit merkeze uzak. Derince, Kuruçeşme, plaj yolu, eski cezaevi arka tarafı Yenimahalleydi sanırım oralar iyi. Yahya kaptan çok eski yapılar ve küçük. Otogar civarı yeni yapılar var ama oralar da çok kalabalık.Neden sevemediniz örnek verir misiniz
18 seneoldu biz geleli.
Çok alıştım açıkçası başka yerde yapamam.
Çok değişti Gebze çok gelişti şimdi daha güzel.
Bunaltan tek şey hergeçen gün daha da kalabalık laşıyor.
Ama oturduğum semt sakin ve nezih. Ve hala komşu luk var çok şükür.
Çok kalabalık, gürültülü, evler üst üste, trafik çok yoğun... Ben sakin yerleri seviyorum.Neden sevemediniz örnek verir misiniz
Gebze izmit merkeze uzak. Derince, Kuruçeşme, plaj yolu, eski cezaevi arka tarafı Yenimahalleydi sanırım oralar iyi. Yahya kaptan çok eski yapılar ve küçük. Otogar civarı yeni yapılar var ama oralar da çok kalabalık.
Siz gebzedesiniz anladim.Benimde izmitle ilgili alisamam diye korkuyorum hoş çocuk değilim ama insan sevemeyince mutsuz olur merak ediyorum bende dedim yazayım teşekkür ederim.Bu arada komşuluk önemli artık pek kalmasada
Özel olmassa nereye yerleştinizNe mutlu size. Ben gebzeden sonra çok sakin bir yere yerlestim ve çok mutluyum burada. Bu yaz yine gittim oralara ve nefes alamadım inanın ama çok güzel dostluklar kurdum :)
Ses yalıtımı da berbat. Ben inşaat zamanını bilirim, incecik hazır duvarları LEGO gibi taktılar yaparken. Bir kaç tanıdığım da oturuyor orada. Pirtlasan duyuluyor diyorlardı. Plaj yolu cumhuriyet mahallesine bir bak derim. Tenis kortu, eskiden lunapark da vardı, çay bahçesi, restorantı ne ararsan var.Bakımlı 3+1 biryer Yahya kaptanda 1200 civarında sanırım ama küçük evler diyorsunuz ve eski anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?