izmit nasıl bir yer fikirlere ihtiyacım var

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
Ailem buraya taşınmak istiyor istiyor.34 yıldır İstanbul'da yaşıyorum.Burada yaşayanlar bilgi verebilir mi?Hangi semtleri iyidir?

İstanbul kadar kalabalık ve gürültülü bir şehir olmasa bile sakin bir yer de değil. Trafik orada da yoğun. Bence yaşanabilir en iyi yer Darıca.

Semt olarak bilmem de harika bir şehir. Kiraları ist. Göre ucuz,
Merkezi semt olsa daha iyi.
Çok çok da kalabalık değil bence

Çok küçük biryer sosyal ortamı az evleri bakımsız iyisi pahalı nette yazan yorumlar içimi daraltti teşekkür

Çok küçük biryer sosyal ortamı az evleri bakımsız iyisi pahalı nette yazan yorumlar içimi daraltti teşekkür
Çok küçük bir yer değil öncelikle.
Evleri nasıldır bilmem.
Ben gebzede oturuyorum.
Burada evler çok para.
Darıca da aynı hele kiralar uçmuşşş

Plaj yolu düşünebilirsiniz. 2 sene önce yeni binalarda 3+1 daire 200-250 bin civarında. Biz 20 yıllık binada 145 M2 dairemizi 120 bine satmıştık o vakit. Yasadigim şehirde öyle bir mahallede ev fiyatları 500 bin şuan.

3 yıl kadar gebzede yaşadım ama hiç sevemedim oraları. İzmit bir nebze iyiydi. Yahya Kaptan mh. var orası güzeldi. Darıca uzak kalıyor izmit merkeze. Daha iyi bilen arkadaşlar vardır.
18 seneoldu biz geleli.
Çok alıştım açıkçası başka yerde yapamam.
Çok değişti Gebze çok gelişti şimdi daha güzel.
Bunaltan tek şey hergeçen gün daha da kalabalık laşıyor.
Ama oturduğum semt sakin ve nezih. Ve hala komşu luk var çok şükür.

Ne mutlu size. Ben gebzeden sonra çok sakin bir yere yerlestim ve çok mutluyum burada. Bu yaz yine gittim oralara ve nefes alamadım inanın ama çok güzel dostluklar kurdum :)

Neden sevemediniz örnek verir misiniz
Gebze izmit merkeze uzak. Derince, Kuruçeşme, plaj yolu, eski cezaevi arka tarafı Yenimahalleydi sanırım oralar iyi. Yahya kaptan çok eski yapılar ve küçük. Otogar civarı yeni yapılar var ama oralar da çok kalabalık.

Siz gebzedesiniz anladim.Benimde izmitle ilgili alisamam diye korkuyorum hoş çocuk değilim ama insan sevemeyince mutsuz olur merak ediyorum bende dedim yazayım teşekkür ederim.Bu arada komşuluk önemli artık pek kalmasada

Bakımlı 3+1 biryer Yahya kaptanda 1200 civarında sanırım ama küçük evler diyorsunuz ve eski anladım

Siz gebzedesiniz anladim.Benimde izmitle ilgili alisamam diye korkuyorum hoş çocuk değilim ama insan sevemeyince mutsuz olur merak ediyorum bende dedim yazayım teşekkür ederim.Bu arada komşuluk önemli artık pek kalmasada

Gebze deseniz ev di muhit ti önerirdim ama İzmit sadece gezip gördüğüm kadarını biliyorum.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
İş açısından Gebze daha parlak haberiniz ola

Bakımlı 3+1 biryer Yahya kaptanda 1200 civarında sanırım ama küçük evler diyorsunuz ve eski anladım
Ses yalıtımı da berbat. Ben inşaat zamanını bilirim, incecik hazır duvarları LEGO gibi taktılar yaparken. Bir kaç tanıdığım da oturuyor orada. Pirtlasan duyuluyor diyorlardı. Plaj yolu cumhuriyet mahallesine bir bak derim. Tenis kortu, eskiden lunapark da vardı, çay bahçesi, restorantı ne ararsan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…