• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmit nasıl bir yer fikirlere ihtiyacım var

Ses yalıtımı da berbat. Ben inşaat zamanını bilirim, incecik hazır duvarları LEGO gibi taktılar yaparken. Bir kaç tanıdığım da oturuyor orada. Pirtlasan duyuluyor diyorlardı. Plaj yolu cumhuriyet mahallesine bir bak derim. Tenis kortu, eskiden lunapark da vardı, çay bahçesi, restorantı ne ararsan var.

Plaj yolu vasita ile izmit e ne kadar sürer rahat gidip gelinir mi

İzmit merkeze vasıta ile kaç dakika 3+1 ev kiraları nasıl bilginiz var mi
Ozel aracla 10 bilemedin 15 dk surmez bile belediye otobusle 45 dk gibi
Evler icin deprem konutlari var onlar 450/600 arasi diğer evler 900 /1000 kadar çıkıyor

20 dk galiba halk otobüsü ile. Aklımda öyle kalmış.
3 1 kirası da tahminim 700 800 ü geçmez :KK66:
Deprem zamanı hiç hoş anılarım yok o tarafla ilgili. Sonradan nasıl değişti, neler oldu bilemem ama. Gerçi plaj yolu dolmuş yolu güzergahında da çok sıkıntı olmuştu depremde.

Ozel aracla 10 bilemedin 15 dk surmez bile belediye otobusle 45 dk gibi
Evler icin deprem konutlari var onlar 450/600 arasi diğer evler 900 /1000 kadar çıkıyor
Duzeltme yapayım ben yuvacikta oturdum ordan 45 dk suruyor otobusle bayagi dolaşıyor çünkü

İstanbul kadar kalabalık ve gürültülü bir şehir olmasa bile sakin bir yer de değil. Trafik orada da yoğun. Bence yaşanabilir en iyi yer Darıca.

Darıca da güzel evet ama trafik problemi henüz problem olmadı daha o kadar kalabalık değiliz çok şükür :) Ama diğer ilçeler daha merkezi kalıyor darica bizim için istanbul neredeyse ..

Bence en çok yaşanacak yer yahya kaptan. Evleri küçük felan değil, 3+1ler normal standartta evler. Tabi daha büyük bir ev arıyorsanız bilemem, evler eski fakat değeri asla düşmeyecek bir yer. Zaten fiyatlara baktıysanız az buçuk anlamışsınızdır. Muhit olarak yahya kaptan gibisini bulamazsınız İzmit'te. Avm, okullar, yürüyüş yolları, hastane, çay bahçeleri vs lazım olacak ne varsa herşey var. Akşam rahat yürüyebilirsiniz, sıkıntı yaşamayacağınız bir yer olur. Gebze hiç tavsiye etmem. Sorularınız olursa da seve seve yardımcı olabilirim :)

Memleketim Çok da güzeldir hemde her türlü rahat aşırı pahalı olmayan sosyal bir şehir. . Hem deniz hem dağ imkanı sunan bir şehir en fazla 45 1 saatlik mesafe.

Genel olarak kültür seviyesi yüksek. Ulaşım kolay ve rahat.
Eğer izmit merkeze yakın olmak zorundaysanız yeni bir sürü bina yapıldı kent konutları fiyata göre büyük ve küçükleri var . Bir arkadaşım öğretmen çift ev aldılar kent konuttan hem manzara güzel hem ev çok güzel büyük ve yeni merkezde sayılır hem ..

Ama ben de şahsen bina sevmiyorum müstakil hem rahat ve konforlu geliyor bana. Doğası güzel bir şehirde bina içine tıkılı kalmak benim işime gelmiyor.

Ben şahsen kartepe Başiskele (plaj yolu yeni binalar) yi önerebilirim doğası yüzünden arabada olunca çok rahat.
Ama siz en iyisi önce bir gün gelin gezin güzelce öyle karar verin

Bence en çok yaşanacak yer yahya kaptan. Evleri küçük felan değil, 3+1ler normal standartta evler. Tabi daha büyük bir ev arıyorsanız bilemem, evler eski fakat değeri asla düşmeyecek bir yer. Zaten fiyatlara baktıysanız az buçuk anlamışsınızdır. Muhit olarak yahya kaptan gibisini bulamazsınız İzmit'te. Avm, okullar, yürüyüş yolları, hastane, çay bahçeleri vs lazım olacak ne varsa herşey var. Akşam rahat yürüyebilirsiniz, sıkıntı yaşamayacağınız bir yer olur. Gebze hiç tavsiye etmem. Sorularınız olursa da seve seve yardımcı olabilirim :)

Aynen cok da guzel ozetlemissiniz:) merkezde oturacaksaniz bir de Yahya Kaptan büyük daireler de var ve bakımlı evler de muhit de rahat .

Gebze istanbuldan kaçanlar için pek fark yaratmayacaktır bende tavsiye etmem kesinlikle çok karışık ve havası muazzam pis..

Back
X