- 3 Haziran 2008
- 3.199
- 119
- 163
Basiskele derim susarim...harika ötesi tam yaşanacak yer.merkezede uzak değil
İzmit merkeze vasıta ile kaç dakika 3+1 ev kiraları nasıl bilginiz var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basiskele derim susarim...harika ötesi tam yaşanacak yer.merkezede uzak değil
Hele de Seymen sahil.Basiskele derim susarim...harika ötesi tam yaşanacak yer.merkezede uzak değil
Gölcük Değirmendere tarafıdır sanırım oralar. Merkeze biraz uzak değil mi?Hele de Seymen sahil.
Çok güzel anılarım var orda![]()
20 dk galiba halk otobüsü ile. Aklımda öyle kalmış.İzmit merkeze vasıta ile kaç dakika 3+1 ev kiraları nasıl bilginiz var mi
Ses yalıtımı da berbat. Ben inşaat zamanını bilirim, incecik hazır duvarları LEGO gibi taktılar yaparken. Bir kaç tanıdığım da oturuyor orada. Pirtlasan duyuluyor diyorlardı. Plaj yolu cumhuriyet mahallesine bir bak derim. Tenis kortu, eskiden lunapark da vardı, çay bahçesi, restorantı ne ararsan var.
Sivas canımÖzel olmassa nereye yerleştiniz
Ozel aracla 10 bilemedin 15 dk surmez bile belediye otobusle 45 dk gibiİzmit merkeze vasıta ile kaç dakika 3+1 ev kiraları nasıl bilginiz var mi
Yokgölcüke gitmeden.Gölcük Değirmendere tarafıdır sanırım oralar. Merkeze biraz uzak değil mi?
Deprem zamanı hiç hoş anılarım yok o tarafla ilgili. Sonradan nasıl değişti, neler oldu bilemem ama. Gerçi plaj yolu dolmuş yolu güzergahında da çok sıkıntı olmuştu depremde.20 dk galiba halk otobüsü ile. Aklımda öyle kalmış.
3 1 kirası da tahminim 700 800 ü geçmez![]()
Eskiden 10-15 dakika idi. Geçen sene gittiğinde trafik almış başını gitmişti ama.Plaj yolu vasita ile izmit e ne kadar sürer rahat gidip gelinir mi
Ooo çok uzağa gitmişsin yaa.Sivas canım
Duzeltme yapayım ben yuvacikta oturdum ordan 45 dk suruyor otobusle bayagi dolaşıyor çünküOzel aracla 10 bilemedin 15 dk surmez bile belediye otobusle 45 dk gibi
Evler icin deprem konutlari var onlar 450/600 arasi diğer evler 900 /1000 kadar çıkıyor
Duzeltme yapayım ben yuvacikta oturdum ordan 45 dk suruyor otobusle bayagi dolaşıyor çünkü
Memleketim. Gebzeye kısa süreliğine gitmiştim zaten ilk fırsatta da geri döndüm.Ooo çok uzağa gitmişsin yaa.
İstanbul kadar kalabalık ve gürültülü bir şehir olmasa bile sakin bir yer de değil. Trafik orada da yoğun. Bence yaşanabilir en iyi yer Darıca.
Bilmiyorum ben alistigim icin ve oraya bayildigim icin bana uzak gelmiyor.ama kendi arabaniz varsa uzak değil yoksa biraz uzak deyim...İzmit merkeze uzak anladığım kadarıyla.
Bilmiyorum ben alistigim icin ve oraya bayildigim icin bana uzak gelmiyor.ama kendi arabaniz varsa uzak değil yoksa biraz uzak deyim...
Bence en çok yaşanacak yer yahya kaptan. Evleri küçük felan değil, 3+1ler normal standartta evler. Tabi daha büyük bir ev arıyorsanız bilemem, evler eski fakat değeri asla düşmeyecek bir yer. Zaten fiyatlara baktıysanız az buçuk anlamışsınızdır. Muhit olarak yahya kaptan gibisini bulamazsınız İzmit'te. Avm, okullar, yürüyüş yolları, hastane, çay bahçeleri vs lazım olacak ne varsa herşey var. Akşam rahat yürüyebilirsiniz, sıkıntı yaşamayacağınız bir yer olur. Gebze hiç tavsiye etmem. Sorularınız olursa da seve seve yardımcı olabilirim :)