K kalliope82 Guru Kayıtlı Üye 19 Ekim 2009 1.956 2.520 20 Ekim 2009 Konu Sahibi kalliope82 #41 krpz .!.: izmit karamürsel arası 32 km,minibüsle 50,gemiyle 45 dk:)) minibüsler 7 dk da bi kalkıoo...:) Genişletmek için tıkla... :)) teşekkürler
krpz .!.: izmit karamürsel arası 32 km,minibüsle 50,gemiyle 45 dk:)) minibüsler 7 dk da bi kalkıoo...:) Genişletmek için tıkla... :)) teşekkürler
D Dream_of_an_April Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2009 6 0 29 Kasım 2009 Konu Sahibi kalliope82 #42 Acaba atamanız gerçekleşti mi? İzmit'i, özellikle Karamürsel'i ben de iyi bilirim.Zorlandınız mı, alıştınız mı, ev tutabildiniz mi, merak ettim? fisfisfis
Acaba atamanız gerçekleşti mi? İzmit'i, özellikle Karamürsel'i ben de iyi bilirim.Zorlandınız mı, alıştınız mı, ev tutabildiniz mi, merak ettim? fisfisfis
sessizLik Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2007 1.411 1 13 Ağustos 2010 Konu Sahibi kalliope82 #43 hanimlar bana izmit daha dogrusu gebze - gölcayir - yeni mahalle hakkinda bilgi verebilecek arkadaslar varmi ? cevresi nasil insanlari nasil is bulma imkanlari nedir kira konusunda ne kadar yüksektir gecim saglanabilirmi cokmu pahali yeni evli bi cift icin yasanabilecek bir yermi? LÜTFEN bilenler varsa cevaplarinizi bekliyorum a.s.
hanimlar bana izmit daha dogrusu gebze - gölcayir - yeni mahalle hakkinda bilgi verebilecek arkadaslar varmi ? cevresi nasil insanlari nasil is bulma imkanlari nedir kira konusunda ne kadar yüksektir gecim saglanabilirmi cokmu pahali yeni evli bi cift icin yasanabilecek bir yermi? LÜTFEN bilenler varsa cevaplarinizi bekliyorum a.s.