İzmit Hakkında Yardım

kalliope82

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
1.956
2.520
Merhaba arkadaşlar,

İzmit için iş başvurusunda bulundum ,büyük olasılıkla olacak.İzmit nasıl bir yerdir,yaşam nasıl,sosyal imkanları,ev kiraları,halkı vs hakkında bilgi verebilecek olan var mı? Özellikle Körfez ve Karamürsel hakkında bilgi verebilir misiniz?

Oraya yerleşme dışında gidip gelme seçeneği de olabilir ama İstanbul-İzmit arası hergün yorucu olabilir,bu şekilde gidip gelen var mı?

körfez memleketim dogdugum sehir canim memleketim:) karamurseli bilmiyorum ama korfez her acidan guzel bir yer. memnun kalirsin cnm ev kiralari cok pahali degil.insanlari cok iyi komsuluk vs sosyal yonden her yonden hersey iyi insallah korfeze gidersin ve emin ol pisman olmazsin ? nerelere basvurdun acaba?

ben açıkçası sevemedim izmiti çok küçük yer insanlar tutucu küçük olduğundan pek sosyal hayat yok.:1no2:ve pahalıdır gerçi istanbula göre biraz ucuz

izmitiimmmm
memleketımmmm

herseyı dört dörtlük....

ucuz ulasımı kolay....

kozmopolit o ayrı...ama enel olarak ıy........

yasanır parada bırıkır

ben ızmıtten ıstanbula gelın geldım ama aklım ızmıtte su andada burda ızmııteyım

bende bir sakaryalı olarak komsumuz izmiti cok begeniyorum hersey super eskiden cok giderdik ...
ama şimdi kendi memeleketimde bile deilimki izmite gidiyim mafoldumben

yaa ne güzel ,çok sevindim,canım ben aslında memurum tayinim olacak,büyük ihtimalle körfez olucak,teşekkür ederim bilgilerin için.

doğup büyüdüğüm,her sabah pencereden selamladığım güzel şehrim... =) hiç bir şehre değişmem. ama sen istanbul gibi koca bi şehirden geliceksin canım.ist.dan daha küçük tabi. oraya nazaran kiralar muhite göre uygun. ulaşım istanbula göre daha kolay .izmitte yaşam güzel ya.. gel canım bekleriz.buyrunnnnnnnnn körfez in yanındayım bende.. yardımcı olurum dilersen

izmit hakkında bilmek istediklerini sorarsan yanıtlarım.
çalışacağın semti söylersen daha iyi yardımcı olabilirim sanırım.

ohh ne guzellll yarin bizim icinde selamla canim :gitme:

sağol canım,bakalım,inşallah geleceğim İzmite:) burdan duyduklarımda mutlu etti.

Körfezle Gebze yakın mı peki,minübüsler gidiyor mu ?

ben körfezn yan tarafında 60 evlerde oturuyorum.. körfezde güzel tabi. işlek bi yer ama 60 evler daha başkadır.harikalar sahilimiz marketlerimiz falan bol olduğu için daha işlektir . neresi sana uygunsa orası olsun canım. sonuçta izmit =)

60 evleri not edeyim:)

60 evler :dance:lise yilim orda gecti ah o sahil ne anilarimiz var yahuuu kacip kacip oraya giderdik okuldan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…