İzmit Hakkında Yardım

çsırasıyla 60 evler -izmit merkez - değirmenderede yaşadım..
en güzeli tabiki değirmendere. :asigim:
körfez tam karşısı değirmenderenin. 60 evler körfeze yakındır 15 dk falan.
servisin olcaksa herekeyi öneririm. güzel sakin bi sahil kasabası gibidir. yarımca güzeldir.
ben körfezde çalışacak olsam yine şehir merkezinde yaşardım. çarşı içinde oturdum.herşey ayağımın altındaydı. çok rahattı.
izmit çok cosmopolit bi şehirdir. hatta öyledirki her bölgesinde faklı kökenlerden insanlar yaşar. küçük bir anadolu gibidir. ucuz olduğunu söyleyen arkadaşlar olmuş aksine izmit en pahalı ildir...

teşekkür ederim,Yarımca ile Körfez aynı yer mi oluyor? sanırım ismi değişmiş.Bide tren ile gelinip Körfezde inildiğinde Yarımcaya kolay gidiliyor mu.Gerçi ismi değişip aynı yerse saçma oluyor bu soru:)

evet aslında aynı yer. trenle ulaşım konusunda bilgim yok. bence gelip gezmelisin bikaç gün. istanbuldan izmite hergün gelip gidenler olduğu gibi istanbuldan körfeze hergün gelip giden tanıdıklarım var. ancak yorucu oluyor.
ev bakarken yakında olmasını istiyorsan işine 60 evleri ve herekeyi öneririm.

tamam 60 evler ve Hereke aklımda bulunacak,teşekkürler,

gel canım gel bekleriz hihoyyyt

buluşmalarımıza bir kişi daha eklenir hihoyyyt

halkı biziz işte, yadırgayacağını sanmam, ama bence izmit merkezde otur körfez 20--25 dk sürer en fazla, bunun için orda yaşamaya değmez...

kaydirigubbakcemile5 halkı biziz işte çok hoş:)) Körfezi neden tavsiye etmiyorsun?

arkadaşlar yarın işte olacağım için yazamayacağım ama akşam gelince bakacağım mutlaka ,iyi geceler

iyi geceler canım,
yani körfezde de yaşarsın ama öyle alışveriş merkezleri falan yok, ne bileyim daha küçük kendi halinde bir yer...
sen merkeze gel merkeze, beni bul :jeyyar: buluşmalara daha rahat gelirsin kaydirigubbakcemile3
canım şimdi biz ne desek boş, bir gün atla gel, körfezi gez, izmiti gez, sonra karar ver :1hug:
ben olsam merkezi tercih ederdim, ama senin tercih ettiğin yaşam nedir nasıldır bilemem tabi
he bu arada ev kiraları merkez civarında 500 falandır, öyle istanbul kadar pahalı değildir buralar...

iyi geceler canım,

hahahaha 500 civarıymış . sen çingen mahallesinde oturuyon bi kere normal oralarda.. benim çarşıda 70 metre kare evim 800 lira be neresi ucuz? :mymeka:

canım bende karamürsel hakkında bilgi verebilirim sana,hatta bankayı söyle,onun hakkında bile bilgi veriyim,yaklaşık 18 yıldır burdayız da :)
izmitin istanbula en uzak ilçesi,yani buraya gelirsen ist a gidip gelmen yorucu olabilir...
izmite göre imkanları az alışweriş için,tam bi emekli yeri diyebilirim,köpekleriyle yürüyüşe çıkan yaşlı teyzeler felan:)ama sonsuz huzur ve kafa dinleme yeri...şahsen ben okurken burdakı huzuru çok ösledım:)
ev kiraları üniversite öğrencisine bağlı olarak son 2 yılda daha da arttı,ama bu halde bile 400-500 e iyi bi yerde ew tutabılrsın..:)
başka sorun olursa karamürselı temsılen cewaplarım...
kolay gelsın...

hahahaha 500 civarıymış . sen çingen mahallesinde oturuyon bi kere normal oralarda.. benim çarşıda 70 metre kare evim 800 lira be neresi ucuz? :mymeka:

akannehir benim ne günahım vardı da beni seçtin kendine eğlence diye he klava:
merkez civarı dedik, tek merkez sizin orasımı nan :mymeka:
yok yok temiz sopayı hakettin sen artık da kızın gözünü korkutmayalım, gel biz özelden yapalım kavgamızı :mymeka:

genç yaşta emeklilik yaşayacağım ha,eyvah :) İzmit ile Karamürsel arasında minübüs var mı? ne kadar sürüyor. Çok mu sıkıcı yaa .

kesinleşince geleceğim gezmeye:) Karamürsel olucak gibi ,bakalım...tam belli değil.Kesinleşince size birsürü soru soracağım:)

karamürsel körfez arası 1 saati geçer. karamürsel yalovaya yakın. izmit körfezini bir uçtan bir uca dolaşııcaksın. istersen bir izmit haritasına bak ...

izmit karamürsel arası 32 km,minibüsle 50,gemiyle 45 dk:))
minibüsler 7 dk da bi kalkıoo...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…