İzmirlilerin ve İzmir'i sevenlerin topiği de olsun :)

günlerden cuma, hava güzel, kimse olmaz pek burada galiba, herkes alsancaktadır

Evet ya bende kendimi attım dışarı bugün güzeldi. Ohh şimdi millet geziyordur güzel Alsancak'ta.

bi ben tembelim şu memlekette :) tadını çıkaramıyorum tembellikten izmirin. iştem geliyorum pijamalarımı giyiyorum merasimle oturuyorum ve kalkmıyorum. dışarı çıkmaya üşenir mi insan. keşke dışarı bize gelse :)

Ya çalışınca öyle oluyor ama insan evde dinlenmek istiyor bende çalışırken öyleydim hemen eve gitmek isterdim. Şimdi bir süredir işsizim gezeyim dedim :) İzmir'in neresindesin canım?

Selam kızlar nasılsınızz? Hava soğumuş bugün ya dışarı çıkıcaktım balkondan bakınca vazgeçtim

Ya çalışınca öyle oluyor ama insan evde dinlenmek istiyor bende çalışırken öyleydim hemen eve gitmek isterdim. Şimdi bir süredir işsizim gezeyim dedim :) İzmir'in neresindesin canım?
güzelyalı taraflarındayım,sen ne taraftasın? bak cumartesi öğlen oldu ben hala evde... :)

izmirim ya böyle güzel bi yer yok.. keşke şehir dışını yazmasaydım diyorum ama finaller bitince bi bucuk ay evimdeyimm:) benim izmir sevdamdan bıktı resmen herkes evimde evim diyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…