Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol Hayyal'im hoşgeldin. Bende Bornova' da oturuyorum. O zaman sana küçükpark diyeyim burada okuduysan
Hoşbulduk beti kızçesi :13:
Biliyorum Bornova'da oturduğunu Çok selam söyle İzmir'ime.
Küçükpark ah ah ömrüm geçti orada ya... Nasıl özledim orada ettiğim kahvaltıları, yediğim waffle ları, arkadaşlarla takılmalarımızı.
Ege Üniversitesi dimi senin de? Kampüsüm burnumda tütüyor.
İzmir'e selamlar,sevgiler !
Eğitimim için Ankara'da bulunan bir İzmirliyim.
Yarıyılda kavuşmak dileğiyle. :)
İzmir'li meg selam der
Güzel sohbetler dilerim..
Söylerim canım, bende çok severim küçükparkta kahvaltı etmeyi, senin yerinede edeyim o zaman Öğrencilik bir başka oluyor ya, bende özledim o günlerimiBen Celal Bayar Üniversitesi'nde okudum canım sonra dgsyle mühendisliğe geçtim. Onu da Selçuk Üniversite'sinde bitirdim. Ama Ege Üniversitesi Botanik Bahçesinde stajımı yaptım
İnşallah kısa sürede gelirsin Lirik. İzmir aşkı bambaşka gerçekten
Aaa ben de tekstil mühendisiyim Yakınmışız desene... 2004-2008 arası İzmir benden sorulurdu ah ah
Et cidden, ilkbaharda akşamları orada oturup insanları seyretmek ne büyük keyifti...
S.O.S e takılırdık biz hep. Sıcak çikolatasını iç olur mu gidersen
Eşim de sevmiyor İst'u.İstanbul'un en güzel,elit yerinde de yaşasak beni sarmadı. :)) Döneceğiz birkaç yıla İzmirimize. :)
izmir deyince aklıma,kocamn eski sevgilisi geliyor..
kendisi de evli olmasına rağmen hala mesaj atmaktan çekinmeyen yüzsüz .....ama izmirli değil
bu güzel şehre yakışmayan ,arsız insan
bir de izmir marşını çok severimİzmir deyince aklınıza sadece bunun gelmesi kötü olmuş
:26:
Kendinizi kısaca tanıtırmısınız kızlar kaynaşalım
sevgilim ege de ziraat mühendisliği okuyor sizin bölümü de öğrendim sayesindeMerhabalar;
Bu topicte tanışalım, arkadaş olalım, sıcacık paylaşımlarımız daim olsun inşallah diyorum ve kendimi tanıtarak başlıyorum. 25 yaşındayım, güzel İzmir'de oturuyorum. Ziraat mühendisiyim, şuan işsizim :) Aynı zamanda kendi çapımda moda tasarımcısıyım. En büyük hayalim kendi tasarımlarımı satabileceğim bir butik açmak. Tüm İzmir'li, İzmir'i seven, İzmir'le alakası olmasa da sohbet etmek isteyen arkadaşlarımı beklerim. Çekinmeyin lütfen. Topiğimiz hayırlı olsun
merhabaa bende İzmir de yaşıyorumm severim İzmir i ama kendi memleketimin tadı ayrı trakyalıyım aslen
öğrenciyim burada 5 yıl İYTE de okudum şehir ve bölge planlama buca balçova ve urla da yaşadım bu sürede erkek arkadaşım vesilesiyle de bornovada da yaşadım sayılır bu yıl mezun oldum şimdi izmir katip çelebi üniv. de yüksek lisans yapıyorum karşıyaka da yaşıyorum
Hoşgeldin canım memnun oldum