İzmirlilerin ve İzmir'i sevenlerin topiği de olsun :)

Sağol Hayyal'im hoşgeldin. Bende Bornova' da oturuyorum. O zaman sana küçükpark diyeyim burada okuduysan :21:

Hoşbulduk beti kızçesi :13:
Biliyorum Bornova'da oturduğunu :KK17: Çok selam söyle İzmir'ime. :KK54:
Küçükpark ah ah ömrüm geçti orada ya... :KK16: Nasıl özledim orada ettiğim kahvaltıları, yediğim waffle ları, arkadaşlarla takılmalarımızı. :KK43:
Ege Üniversitesi dimi senin de? Kampüsüm burnumda tütüyor.:KK43:

İzmir'e selamlar,sevgiler !
Eğitimim için Ankara'da bulunan bir İzmirliyim.
Yarıyılda kavuşmak dileğiyle. :)

İzmir'li meg selam der :KK54:
Güzel sohbetler dilerim..

5 senedır ızmırde yasıyorum esım ızmırlı ben ank.lıym bıraz zor alıstım ama alıstım:):)

evlıym oglum var 2.5 yasında:)

calısıyorm ...:) özel bir şirkette:)

yarısmacı ark basarılar dılıyorum:)

Hoşbulduk beti kızçesi :13:
Biliyorum Bornova'da oturduğunu :KK17: Çok selam söyle İzmir'ime. :KK54:
Küçükpark ah ah ömrüm geçti orada ya... :KK16: Nasıl özledim orada ettiğim kahvaltıları, yediğim waffle ları, arkadaşlarla takılmalarımızı. :KK43:
Ege Üniversitesi dimi senin de? Kampüsüm burnumda tütüyor.:KK43:

Söylerim canım, bende çok severim küçükparkta kahvaltı etmeyi, senin yerinede edeyim o zaman :KK19: :KK56: Öğrencilik bir başka oluyor ya, bende özledim o günlerimi:KK43:Ben Celal Bayar Üniversitesi'nde okudum canım sonra dgsyle mühendisliğe geçtim. Onu da Selçuk Üniversite'sinde bitirdim. Ama Ege Üniversitesi Botanik Bahçesinde stajımı yaptım:KK24:

Söylerim canım, bende çok severim küçükparkta kahvaltı etmeyi, senin yerinede edeyim o zaman :KK19: :KK56: Öğrencilik bir başka oluyor ya, bende özledim o günlerimi:KK43:Ben Celal Bayar Üniversitesi'nde okudum canım sonra dgsyle mühendisliğe geçtim. Onu da Selçuk Üniversite'sinde bitirdim. Ama Ege Üniversitesi Botanik Bahçesinde stajımı yaptım:KK24:

Aaa ben de tekstil mühendisiyim :KK9: Yakınmışız desene... 2004-2008 arası İzmir benden sorulurdu ah ah :KK31:
Et cidden, ilkbaharda akşamları orada oturup insanları seyretmek ne büyük keyifti... :KK31:
S.O.S e takılırdık biz hep. Sıcak çikolatasını iç olur mu gidersen :KK17:

Aaa ben de tekstil mühendisiyim :KK9: Yakınmışız desene... 2004-2008 arası İzmir benden sorulurdu ah ah :KK31:
Et cidden, ilkbaharda akşamları orada oturup insanları seyretmek ne büyük keyifti... :KK31:
S.O.S e takılırdık biz hep. Sıcak çikolatasını iç olur mu gidersen :KK17:

Olur canım içerim. Benim de favorim Teras kafe. Küçükpark'ın biraz üst kısmında kalıyor. Oranın da sıcak çikolatası güzeldir. Yolun düşerse beklerim:KK17: Keşke bende tekstil mühendisi olaydım:KK31:

Eşim de sevmiyor İst'u.İstanbul'un en güzel,elit yerinde de yaşasak beni sarmadı. :)) Döneceğiz birkaç yıla İzmirimize. :)

İstanbul gezmek için güzel ama yaşamak gerçekten zor. Bana göre de İzmir tam yaşanacak yer. Hele ki yaz akşamlarında bir başka oluyorr mis gibi İzmir'imm:KK16:

izmir deyince aklıma,kocamn eski sevgilisi geliyor..
kendisi de evli olmasına rağmen hala mesaj atmaktan çekinmeyen yüzsüz .....ama izmirli değil:KK9:
bu güzel şehre yakışmayan ,arsız insan:KK9::KK9:

izmir deyince aklıma,kocamn eski sevgilisi geliyor..
kendisi de evli olmasına rağmen hala mesaj atmaktan çekinmeyen yüzsüz .....ama izmirli değil:KK9:
bu güzel şehre yakışmayan ,arsız insan:KK9::KK9:

İzmir deyince aklınıza sadece bunun gelmesi kötü olmuş:KK31:
:26:

Kendinizi kısaca tanıtırmısınız kızlar kaynaşalım:KK53::KK12:

merhabaa:KK3: bende İzmir de yaşıyorumm severim İzmir i ama kendi memleketimin tadı ayrı trakyalıyım aslen :KK42:

öğrenciyim burada 5 yıl İYTE de okudum şehir ve bölge planlama buca balçova ve urla da yaşadım bu sürede erkek arkadaşım vesilesiyle de bornovada da yaşadım sayılır :KK9:bu yıl mezun oldum şimdi izmir katip çelebi üniv. de yüksek lisans yapıyorum karşıyaka da yaşıyorum

Son düzenleme:
Merhabalar;

Bu topicte tanışalım, arkadaş olalım, sıcacık paylaşımlarımız daim olsun inşallah diyorum ve kendimi tanıtarak başlıyorum. 25 yaşındayım, güzel İzmir'de oturuyorum. Ziraat mühendisiyim, şuan işsizim :) Aynı zamanda kendi çapımda moda tasarımcısıyım. En büyük hayalim kendi tasarımlarımı satabileceğim bir butik açmak. Tüm İzmir'li, İzmir'i seven, İzmir'le alakası olmasa da sohbet etmek isteyen arkadaşlarımı beklerim. Çekinmeyin lütfen. Topiğimiz hayırlı olsun:KK19:
sevgilim ege de ziraat mühendisliği okuyor sizin bölümü de öğrendim sayesinde:KK53:

merhabaa:KK3: bende İzmir de yaşıyorumm severim İzmir i ama kendi memleketimin tadı ayrı trakyalıyım aslen :KK42:

öğrenciyim burada 5 yıl İYTE de okudum şehir ve bölge planlama buca balçova ve urla da yaşadım bu sürede erkek arkadaşım vesilesiyle de bornovada da yaşadım sayılır :KK9:bu yıl mezun oldum şimdi izmir katip çelebi üniv. de yüksek lisans yapıyorum karşıyaka da yaşıyorum

Hoşgeldin canım memnun oldum:KK8:

Eeee bayanlar bugünler de izmir de neler yapıyorsunuz?:KK8:
En çok nereye gitmeyi seversiniz?:21:

2-3 gündür hava çok güzeldi. Herkes kendini dışarıya atmış haliyle. Gezdim bende alsancakta biraz dolandım dün. Mağazalara bakındım biraz kıyafet delisiyim :) Yarın da foruma gidicem:KK8:

X