Merhaba ben herhalde topiğin ablasıyım, özel bir okulda müdür yardımcısıyım, branşım tarih-sosyal bilgiler yaş 41, bir kızım var 13 yaşında eşim Afyonlu yani O'da Egeli ama tabii İzmirli olmak başka :)) Kendiside kabul ediyor tabii İzmirin güzelliğini, ilerde emekli olunca İNŞALLAH :)) İzmire yerleşmek istiyoruz, hatta ben ılıca-alaçatı falan hayal ediyorum, bakalım Allah büyük hayallerimiz böyle, bütün İzmirli, İzmirde yaşayan ve İzmiri sevenlere kocaman
Memnun oldum abla. Branşın benim de sevdiğim bir branş çok severim tarihi. Bende 25 yaşındayım ziraat mühendisiyim. Bende çok isterim ilerleyen zamanlarda alaçatı da yaşamak çok güzel bir yerDeniz kenarı bir yazlıkta yaşamak huzurlu ve mutlu Allah size de, bana da nasip etsin ilerde inşallah
Valla canım fena geçmedi .Yarınada var sonra kurtuluyorum .
Sen napıyorsun görüşmeyelisonraki haftalarda foruma kaçırız seninle müsait olursan .
Merhaba ben herhalde topiğin ablasıyım, özel bir okulda müdür yardımcısıyım, branşım tarih-sosyal bilgiler yaş 41, bir kızım var 13 yaşında eşim Afyonlu yani O'da Egeli ama tabii İzmirli olmak başka :)) Kendiside kabul ediyor tabii İzmirin güzelliğini, ilerde emekli olunca İNŞALLAH :)) İzmire yerleşmek istiyoruz, hatta ben ılıca-alaçatı falan hayal ediyorum, bakalım Allah büyük hayallerimiz böyle, bütün İzmirli, İzmirde yaşayan ve İzmiri sevenlere kocaman
slmmmm kızlarrrrr nasılsınız bu saatte kimse olmaz ama
...olmaz olur mu....
izmirden selamlar :)
ben degilim ama esim izmirli
ondan dolayi benim de nufus kaydim yani kutugum izmirde, ama istanbulda yasiyoruz
ben de sizden sayilir miyim ki?
selam bende izmirliyim hala izmirde yaşıyorum 27 yaşındayım evliyim 7 aylık minik bi kızım var