İzmirlilerin ve İzmir'i sevenlerin topiği de olsun :)

Merhabalar kızlar nasılsınız? uğrayamadım bir süre. Neler yapıyorsunuz? Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz Kendinizden bahseder misiniz biraz daha iyi tanıma fırsatımız olur birbirimizi. Evli misiniz bekar mısınız? Ne iş yapıyorsunuz? Okuyanınız var mı yaşlarınız kaç?

bende izmirrrr seviyorum izmirimiii:) bitliii en büyük hayalimdi moda tasarımcısı olmak nedense bende kendimi mühendislikte buldum:)

Ne mühendisisin canım? Hayalimi gerçekleştirmem lazım ama hala tembellik ediyorum. Moda tasarım kursuna gidicem hala tembellikten tamamlayamadım evraklarımı.

Ne mühendisisin canım? Hayalimi gerçekleştirmem lazım ama hala tembellik ediyorum. Moda tasarım kursuna gidicem hala tembellikten tamamlayamadım evraklarımı.

jeoloji müh. okuyorum canmmm şuandada tatildeyim sen ne mühendisisin. neler yapıyosun şimdi

jeoloji müh. okuyorum canmmm şuandada tatildeyim sen ne mühendisisin. neler yapıyosun şimdi

Ziraat mühendisiyim bende. Evdeyim şimdilik işte moda tasarım kursuna gidicem inşallah tembelliğimi yenersem İzmir'in neresindesin?

Selam arkadaşlar,
Bende izmirliyim. Şuan yurtdışında yaşıyorum ama Ege'nin incisi, güzel izmirde sık sık gelip gidiyorum. Nasıl gelip gitmeyeyim izmiri, insanlarını, denizini, güneşini çooook seviyorum. Bu arada Gevrek ve boyozu çok özledim valla coook
Herkese sevgiler...

izmiri özledimmmmm :97::97:

güzel konu olmuş sık sık uğrarım

Merhabalar bende doğma büyüme İzmirliyim ama İzmirde yaşamıyorum maalesea birf Antalyada yaşıyorum :) İzmirrr daha bir ay oldu geleli ama çokk özledimm bu arada Karşıyakalıyım :)

kızlar bende hem hatay hem de bornovadayım:) doğma büyüme izmirliyim. bekarım. benim gibi izmirli arkadaslar kaynaşalımm

izmirim izmirim güzel memleketim :))) aydında okuyorum iki hafta zor dayanıyorum her cuma yola düşüyorum insanın memleketi gibisi yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…