• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirliler kulübü

ya herşey bir yana her akşam ufaklığııı anneme bırakıp yürüyüşe felan çıkıyoruz eşimle ama bu yürüyüşlerde baydııı artık iki saate sığdırabileceğimiz bişiler aramaya başladımmm dışarı çıkınca varmı kuzum şöyle kafa dinlenecek değişik güzel bir yer küçük park hariç hehehehe :)

siz izmirin neresinde oturuyodunuz tuanacım

Bende 10 yıldır ızmir'de yaşıyorum artık burdan başka bir yerde oturmayı düşünemiyorum.Resmen aşığım ızmir'ime.Hiç bir yerde parkta yatan bir adama günaydın diyerek geçen bir millet bulamazsınız.Türkiye'nin en medeni şehridir.Allah beni ızmir'imden mahrum bırakmasın inşallah.

iyigeceler09ix11ap0.gif

herkeze tünaydınlar ben ıyıyım dilacım sagol sen nasılsın?yasama dair sen nasılsın canım?

Bende 10 yıldır ızmir'de yaşıyorum artık burdan başka bir yerde oturmayı düşünemiyorum.Resmen aşığım ızmir'ime.Hiç bir yerde parkta yatan bir adama günaydın diyerek geçen bir millet bulamazsınız.Türkiye'nin en medeni şehridir.Allah beni ızmir'imden mahrum bırakmasın inşallah.

dilacım hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

selam bayanlar nasılsınız

Back