• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirliler kulübü

Bitoşcum,Çakılcım,Cennetcim Hepinizede çok teşekkürederim a.s.önemsenmek hatır sorulmak çokgüzel bişey sağolun canlarım:1hug:,soğukalgınlığı sanırım havalar çok değişken,şimdi daha iyiyim.Hepinizi öpüyorum.Şeniz

selammm kızlarrrrrrrrrrrr uzun bi aradan sonra ben geldim ancak pek tanıyamadım kimseyi :S cennet nikli arkadaş linki atmıştı :)kaydirigubbakcemile2

Günaydın arkadaşlar bol yağışlı izmirde bol kahkahalar diliyorum hepinize
Yaşama Dair; geçmiş olsun sanada atlatmana sevindim

SELAM KIZLAR uzun zamandır kadınlar kulübü üyesiyim kasım anneleri topiğnde bulunuyorum daha çok bu bölümü yeni keşfettim bende ıZMıR GÖZTEPELıYıM herkeze çok selamlar öpüyorum

Bitoşcum,Çakılcım,Cennetcim Hepinizede çok teşekkürederim a.s.önemsenmek hatır sorulmak çokgüzel bişey sağolun canlarım:1hug:,soğukalgınlığı sanırım havalar çok değişken,şimdi daha iyiyim.Hepinizi öpüyorum.Şeniz

geçmiş olsun canım daha iyi olmana sevindim

selammm kızlarrrrrrrrrrrr uzun bi aradan sonra ben geldim ancak pek tanıyamadım kimseyi :S cennet nikli arkadaş linki atmıştı :)kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin canım a.s.

selam kızlaaarrrrr bende geldim aranızaaaa

selam canım hoşgeldin

kızlar herkese mrb uzun zamandır yoktum gece felaket yagdırdı vallaha dimi kızlar

Son düzenleme:
Back