bende kızım olsun çok isteyenelrdenim
allahım evlat isteyen herkesee nasip etsin canımmmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kızım olsun çok isteyenelrdenim
aminnnnnnnnnn tuanam bizde sana anlatırız kızkaydirigubbakcemile3
ya herşey bir yana her akşam ufaklığııı anneme bırakıp yürüyüşe felan çıkıyoruz eşimle ama bu yürüyüşlerde baydııı artık iki saate sığdırabileceğimiz bişiler aramaya başladımmm dışarı çıkınca varmı kuzum şöyle kafa dinlenecek değişik güzel bir yer küçük park hariç hehehehe :)
Bende 10 yıldır ızmir'de yaşıyorum artık burdan başka bir yerde oturmayı düşünemiyorum.Resmen aşığım ızmir'ime.Hiç bir yerde parkta yatan bir adama günaydın diyerek geçen bir millet bulamazsınız.Türkiye'nin en medeni şehridir.Allah beni ızmir'imden mahrum bırakmasın inşallah.
herkeze tünaydınlar ben ıyıyım dilacım sagol sen nasılsın?yasama dair sen nasılsın canım?
Sağol canım iyiyim demek adet olmuş işte ama bugün kendimi iyi hissetmiyorum:1no2:
Sen umarım iyisindir görüşmek üzere...
Sağol canım iyiyim demek adet olmuş işte ama bugün kendimi iyi hissetmiyorum:1no2:
ben ıyıyım cennetcım sen nasılsın canım?