evet ben hayatımın her döneminde ben gerçek izmirliyim demekten gurur duydum . çünkü biz izmirli kadınlar gerçekten farklıyızdır. kendimize özgüvenimiz sonsuzdur, bir ortama girdikmi fark ediliriz ve buna öle alışmışızdır ki artık umurumuzda bile değildir. gülmeyi güldürmeyi kısacası keyfi severiz rakıyı su gibi içeriz, izmirli kadınların balkonlarda ttığı kahkahalar imrendirir herkesi dürüstüzdüryalanı sevmeyiz olduğumuz gibiyizdir karşımızdanda onu bekleriz sivri dilliyizdir biz ama asıl odue bizi tatlı yapan. kimi sever bizi kimi sevmez ama şu var ki yurdun bütün kadınları imrenir izmirli kadınlara;kısacası kimimiz göztepelidir kimimiz karşıyaka sporlu ama osttur izmirliler her zaman .izmirli kadınlar diskoyuda barıda daha 16 larında tanırlar. yollarda öpüşenler sevişenler pek garip gelmez bize alışkındır gözümüzde yüreğimizde kimse umurumuzda çünkü bize göre gayet normaldir ayıplamayız. daha yazılacak çok şey var ama gerisinide hemşolarıma bırakıyorum bütün izmirlilire ve izmir hayranlarına iyi geceler