İzmirliler kulübü

Cevap vermeyi çok isterdim ama maalesef ızmir'de değil Bilecik'deyim. Bugün yeni evimi tuttummmm

izmir bu havasına güven olmazkaydirigubbakcemile3
okula giderken sıcaktan pişip dönüşte donuyorum insan ne giyceğini şaşırıyoakannehir

Kızlar ben geldim... Bilecik'e gittim, evimi tuttum, hemde tam hayallerimdeki ev. Bugün akşamüstü döndüm, perşembe gecesi yolculuk var bu defa tamamen gidiyorum ama eşyalarımla. Köklerim burada olup ben nasıl gideceğim. Kalbim egede kaldı diye diye giderim artık... Ama ayarlayalım da, buluşalım ne dersiniz..

slm lar ben de bu haftasonu arkadaşımın düğünüyle geçirdim..herkes iyidir umarım.edanazcım sana da hayırlısını diliyorum.evini tutmuşsun sanırım.

Kızlar selam... Bilecik'e taşındım, birkaç gündür yerleşmeye çalışıyorum. Siz de ne var ne yok? Hadi ızmir'i anlatın bana..

Kızlar selam... Bilecik'e taşındım, birkaç gündür yerleşmeye çalışıyorum. Siz de ne var ne yok? Hadi İzmir'i anlatın bana..

hayırlı olsun yeni evin, yeni şehrin cnma.s.
izmir aynı, dün gece bianda yağmur başladı 2 3 dk sonra durdukaydirigubbakcemile3
klasik izmir yanikaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…