İzmirliler kulübü

ıyi akşamlar kızlar. Bende ızmir'liyim. 10 yıldır iş sebebi ile Foça'da yaşıyorum ama yakında buradan ayrılacağım Son 17 günüm.

iyigünler kızlar. askerlerin şafak sayması gibi gün sayıyorum. 15 gün kaldı İzmir'den ayrılmama. Ben İzmir dışında bir yerde yaşamadım, denizi görmeden nasıl yaşayacağım bilmiyorum. Ama burada kalmam benim için çok ağır sonuçlar doğuracakdı, gidiyorum. Bugün nakliye şirketi ile görüştüm anlaştım. Son 15 günümü doyasıya yaşamak istiyorum İzmir'de. Gidince beni unutmayın olur mu? Her nerede olursam olayım ben İZMİR'liyimmmm

buldun mu cnm elbisiye benim ksk da bildigim bir yer var istersen soylebilirim olumunekankayizsmile

arkadaşım annesinin nişanlığını giyecekmiş öyle söyledi gerek kalmadı canım yinede ilgin için teşekkür ederim opuyorumnanaktan

iyi günler canım hayırdır neden gidiyorsun buralardan ayrıca nerde olursan ol seni unutmayız opuyorumnanaktan

Maalesef yaklaşık iki ay önce eşimden boşandım. Onunla aynı yerde yaşamak istemiyorum, o yüzden gitmek zorundayım, Zaten şu an ızmir'in küçüçük bir ilçesindeyim ve burada herkes herkesi tanıyor. Kimseye bişey anlatmak, açıklamak istemiyorum Sadece gitmek ve yeni bir hayata başlamak istiyorum.

slm kızlar allah yardımcın olsun edanazcım inşallah bundan sonra çok mutlu bir hayatın olur canım hakkınızda hayırlısı olsun :teselli:

aa cnm demın okudum daha sorunları şimdi de boşanma haberinizi aldım
hayırlısı olsun umarım mutlu olursun

üzüldüm canım neyse yeni hayatın mutluluk getirsin sana inş. çok mutlu olursun opuyorumnanaktan

ıyi akşamlar kızlarrr.. Haftanın ortasına geldik. Nasıl geçiyor haftanız? ızmir'de hava nasıl? Ben Eskifoça'dayım. Burada bugün çok rüzgar var, daha doğrusu fırtına.

İyi akşamlar kızlarrr.. Haftanın ortasına geldik. Nasıl geçiyor haftanız? İzmir'de hava nasıl? Ben Eskifoça'dayım. Burada bugün çok rüzgar var, daha doğrusu fırtına.

slm kızlar.umarım herkes iyidir..edanazcım sana da merhaba şekerim..bu arada durumun için hayırlısının olmuş olmasını diliyorum.eski foçalıyız biz de yani anne tarafım..sen neredesin bakiim.ben de çiğlide oturuyorum.bu aradaaa meslek grubundan tanımışındır umarım.

Tanıdım canım. Ben Eskifoça da ıngiliz burnu yolunda askeri lojmanlarda oturuyorum şimdiik. Jandarma Komandoda Zabıt Katibiyim. Ama esasen ızmir'liyim. Ailem ve bütün akrabalarım ızmir'de

Tanıdım canım. Ben Eskifoça da İngiliz burnu yolunda askeri lojmanlarda oturuyorum şimdiik. Jandarma Komandoda Zabıt Katibiyim. Ama esasen İzmir'liyim. Ailem ve bütün akrabalarım İzmir'de

sanırım eski eşinle aynı yerde çalışıyorsun..tayinini aldırabilirsin bu taraflara..bayraklıya gelirsen görüşürüz bile :) ben de izmirliyim..

sanırım eski eşinle aynı yerde çalışıyorsun..tayinini aldırabilirsin bu taraflara..bayraklıya gelirsen görüşürüz bile :) ben de izmirliyim..

Eski eşimle aynı yerde çalışmıyoruz. O serbest meslek yapıyor. Kendi iş yerini açtı. Daha doğrusu ben kredi çektim, o işyeri sahibi oldu. Jandarma memurlarının kurum değişikliğini kabul etmiyor. Atama isteyebileceğim üç yer vardı. Bilecik, Ankara ve Van. Ben de araştırdım, şartları bana en uygun yer Bilecik'di. Tayin istedim ve çıktı, hatta 15 nisanda ayrılıyorum buradan. İzmir'den ayrılmak zor geliyor, hayatımda ilk defa deniz olmayan bir yerde yaşayacağım. Ama kendime yeni bir hayat kuracağım ve başka hiçbişey umrumda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…