buldun mu cnm elbisiye benim ksk da bildigim bir yer var istersen soylebilirim olumunekankayizsmile
İyi akşamlar kızlar. Bende İzmir'liyim. 10 yıldır iş sebebi ile Foça'da yaşıyorum ama yakında buradan ayrılacağım Son 17 günüm.
iyigünler kızlar. askerlerin şafak sayması gibi gün sayıyorum. 15 gün kaldı İzmir'den ayrılmama. Ben İzmir dışında bir yerde yaşamadım, denizi görmeden nasıl yaşayacağım bilmiyorum. Ama burada kalmam benim için çok ağır sonuçlar doğuracakdı, gidiyorum. Bugün nakliye şirketi ile görüştüm anlaştım. Son 15 günümü doyasıya yaşamak istiyorum İzmir'de. Gidince beni unutmayın olur mu? Her nerede olursam olayım ben İZMİR'liyimmmm
Maalesef yaklaşık iki ay önce eşimden boşandım. Onunla aynı yerde yaşamak istemiyorum, o yüzden gitmek zorundayım, Zaten şu an İzmir'in küçüçük bir ilçesindeyim ve burada herkes herkesi tanıyor. Kimseye bişey anlatmak, açıklamak istemiyorum Sadece gitmek ve yeni bir hayata başlamak istiyorum.
aa cnm demın okudum daha sorunları şimdi de boşanma haberinizi aldım
hayırlısı olsun umarım mutlu olursun
Maalesef yaklaşık iki ay önce eşimden boşandım. Onunla aynı yerde yaşamak istemiyorum, o yüzden gitmek zorundayım, Zaten şu an İzmir'in küçüçük bir ilçesindeyim ve burada herkes herkesi tanıyor. Kimseye bişey anlatmak, açıklamak istemiyorum Sadece gitmek ve yeni bir hayata başlamak istiyorum.
İyi akşamlar kızlarrr.. Haftanın ortasına geldik. Nasıl geçiyor haftanız? İzmir'de hava nasıl? Ben Eskifoça'dayım. Burada bugün çok rüzgar var, daha doğrusu fırtına.
Tanıdım canım. Ben Eskifoça da İngiliz burnu yolunda askeri lojmanlarda oturuyorum şimdiik. Jandarma Komandoda Zabıt Katibiyim. Ama esasen İzmir'liyim. Ailem ve bütün akrabalarım İzmir'de
sanırım eski eşinle aynı yerde çalışıyorsun..tayinini aldırabilirsin bu taraflara..bayraklıya gelirsen görüşürüz bile :) ben de izmirliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?