Eski eşimle aynı yerde çalışmıyoruz. O serbest meslek yapıyor. Kendi iş yerini açtı. Daha doğrusu ben kredi çektim, o işyeri sahibi oldu. Jandarma memurlarının kurum değişikliğini kabul etmiyor. Atama isteyebileceğim üç yer vardı. Bilecik, Ankara ve Van. Ben de araştırdım, şartları bana en uygun yer Bilecik'di. Tayin istedim ve çıktı, hatta 15 nisanda ayrılıyorum buradan. İzmir'den ayrılmak zor geliyor, hayatımda ilk defa deniz olmayan bir yerde yaşayacağım. Ama kendime yeni bir hayat kuracağım ve başka hiçbişey umrumda değil.
evet aynen bu arada nasılsın canım
Teşekkür ederim, İzmir den uzak olmak tek derdim. Denizi görmeden kokusunu duymadan nasıl yaşarım bilmiyorum... İzmir, İzmir,İzmir... Biliyor musunuz, İzmir'li olmak çok zor. Hep İzmir kızı diye hoppa, şımarık, ukala sandılar beni. Şimdi kimin ne olduğunu anladılar ama. İzmir kızının osmanlı tokadını yiyen oturdu aşağıya... Bu işler para ile değil sıra ile. Sabraderiz ama herşeyin bir sınır vardır. Herkes haddini bilecek. Di mi kızlar?
Günaydın kızlar.....
günaydınlar herkese..
edacım ; bu dediğine kesinlikle katılıyorum kendi adıma.ben de bunu evlenmeden önce yaşadım anlıyorum..ancak izmirli olmak neden bu kadar ürkütüyor bunu hiç anlamış değilim.açıkçası hiç anlayışlı olamıyorum böyle düşünen beyinlere..ama şunu unutmamak lazımdır ki insan her yerde insandır :)
İzmir kızı merttir. Dediğinin arkasındadır, hani ordunun içine salsan sağlam çıkar derler ya öyledir. Kendimize özgü bir güzelliğimiz vardır, bu güzelliğimizde özgüvenimizden ileri gelir. Nerede nasıl davranılması gerektiğini biliriz, çuval giysek yakıştırırız, osmanlı kadını denir ya biz osmanlı kadınıyız, delikanlıyız, bırak kadını pek çok erkekde bu özellikler yokdur. Kadınlar bizi kıskanır, özellikle kaynana ve görümceler, erkekler yanımızda gözükmeyeceğini düşünüp bizi aşağılayarak özgüvenimizle oynamaya çalışır. Artık çözdüm bu olayı. Ve böyle düşünenler cevabım net: " Kumda oyna bi tarafına çöp batmasın"
İzmir demek çağdaşlık, modernlik demek. İzmir'li olmaktan ve İzmir'imle gurur duyuyorum
İzmir demek çağdaşlık, modernlik demek. İzmir'li olmaktan ve İzmir'imle gurur duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?