İzmirliler kulübü

canım bnm yaa..hakkında hayırlısı olsun diyorum..ama keşke aileni bırakıp gitmeseydin yaa, özlersin buraları da ...ama yeni hayatında da sana bol bol şans diliyorum...çok öpüyorum..

herkese iyi geceler..

Teşekkür ederim, ızmir den uzak olmak tek derdim. Denizi görmeden kokusunu duymadan nasıl yaşarım bilmiyorum... ızmir, ızmir,ızmir... Biliyor musunuz, ızmir'li olmak çok zor. Hep ızmir kızı diye hoppa, şımarık, ukala sandılar beni. Şimdi kimin ne olduğunu anladılar ama. ızmir kızının osmanlı tokadını yiyen oturdu aşağıya... Bu işler para ile değil sıra ile. Sabraderiz ama herşeyin bir sınır vardır. Herkes haddini bilecek. Di mi kızlar?

evet aynen bu arada nasılsın canım

İyiyim, haftasonu malum, açıköğretim sınavları var. Ben zaten YO mezunu idim, 4 yıllığa tamamalamaya karar vermiştim, sınavlara giriyorum. Gelecek ile ilgili pplanlarım için bitirmek zorundayım. Zaten açıkçası zor da gelmiyor. Artık hiçbişey zor gelmiyor. İzmir'li birşeyi yapacağım derse karşısında kimdurabilir ki?????????

Ben hem çok iyiyim hem de biraz buruk. 9 günüm kaldı diye hem seviniyorum, hem de ızmir'den uzakda deniz kokusu duymadan nasıl yaşayacağım diye üzülüyorum. Gene de yeni bir hafta, yni umutlar değil mi kızlar?

Günaydın kızlar.....

günaydınlar herkese..
edacım ; bu dediğine kesinlikle katılıyorum kendi adıma.ben de bunu evlenmeden önce yaşadım anlıyorum..ancak izmirli olmak neden bu kadar ürkütüyor bunu hiç anlamış değilim.açıkçası hiç anlayışlı olamıyorum böyle düşünen beyinlere..ama şunu unutmamak lazımdır ki insan her yerde insandır :)

İzmir kızı merttir. Dediğinin arkasındadır, hani ordunun içine salsan sağlam çıkar derler ya öyledir. Kendimize özgü bir güzelliğimiz vardır, bu güzelliğimizde özgüvenimizden ileri gelir. Nerede nasıl davranılması gerektiğini biliriz, çuval giysek yakıştırırız, osmanlı kadını denir ya biz osmanlı kadınıyız, delikanlıyız, bırak kadını pek çok erkekde bu özellikler yokdur. Kadınlar bizi kıskanır, özellikle kaynana ve görümceler, erkekler yanımızda gözükmeyeceğini düşünüp bizi aşağılayarak özgüvenimizle oynamaya çalışır. Artık çözdüm bu olayı. Ve böyle düşünenler cevabım net: " Kumda oyna bi tarafına çöp batmasın"

İzmir demek çağdaşlık, modernlik demek. İzmir'li olmaktan ve İzmir'imle gurur duyuyorum

alın benden de o kadar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…