• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirliler kulübü

Selam kızlar nasılsınız bu soğuklarda :) birden nasıl soğudu havalar yahu pardüsü giymeye çekinmesem giyilcek gibi hani :1ninca:
Birde benim gibi deniz kenarına yakınsanız eyvahhh kordonun soğuğunu yiyoruz çok fena yaa mafoldumben

Bende sıkı giyindim ama hareket etmeyince daha çok üşüyorum ofiste koşturup durcak halimde yok
aslında hareket etmek lazım istesem yapcak bişiler bulurum muhakkak ama üşüngeçliğimden kalkmıyorum yerimden sardım internete yine
sıcak bir çay içelimde ısınalım bari
bu arada şu trençkotlara bayılıyorum çok hoş duruşu falan

Bende sıkı giyindim ama hareket etmeyince daha çok üşüyorum ofiste koşturup durcak halimde yok
aslında hareket etmek lazım istesem yapcak bişiler bulurum muhakkak ama üşüngeçliğimden kalkmıyorum yerimden sardım internete yine
sıcak bir çay içelimde ısınalım bari
bu arada şu trençkotlara bayılıyorum çok hoş duruşu falan

Ben klimayı açtım. Altında oturuyorumkaydirigubbakcemile3

Trençkotumu ben Stradivarious'tan almıştım geçen sene. Çok memnunum. Makinada yıkıyorum hep, hiçbir şey de olmuyor.

birden çok soğudu cidden sanki 1 kasım deyince bir anda kış geldi dünden beri acaip soğuk. Ben de ilk kez çizmeleri giydim bi garip geldi yürüyemiyorum yahu kaydirigubbakcemile3 ay bi de ben manisada çalışıyorum burası sabahları filan daha da bi soğuk oluyo, ayrıca dağın başı :( kordonda olsam da deniz havasında üşüsem keşke aahhh

birden çok soğudu cidden sanki 1 kasım deyince bir anda kış geldi dünden beri acaip soğuk. Ben de ilk kez çizmeleri giydim bi garip geldi yürüyemiyorum yahu kaydirigubbakcemile3 ay bi de ben manisada çalışıyorum burası sabahları filan daha da bi soğuk oluyo, ayrıca dağın başı :( kordonda olsam da deniz havasında üşüsem keşke aahhh

Manisa daha soğuktur tabii.. Ben de giydim çizmeleri pek bir hoşuma gitti vallakaydirigubbakcemile3

Trençkot almayı düşünüşüyorum tavsiyen için teşekkürler.
Çizmeler botlar mevsim başı iyi geliyo değişiklikten dolayı ayrı bir havası oluyor.
Yürüyüş bile değişiyor hehe ama kışın sonlarına doğru sıkılcaz işte çok nankörüz yahu
Allegracım kıyamam sana benden betermiş mekanın. hadi bak davet ediyorum seni kordona gel beraber üşüyelim :)) nerde oturuyosun bu arada manisadamı evde

Obensicim ne demek.. Kesinlikle bak Zara grubuna.. Ben valla yalan olmasın ya 60 TL'ye ya da 70 TL'ye almıştım.. Çok kalın değil; ama idare ediyor beni..

Çizme almadım bu sene.Yıllardır topuksuz bir siyah çizmem var Yeni Konak'tan almıştım. Onu kullanıyorum. 2 sene önce de ınci'den almıştım topuklu arada da onu giyiyorum. Bu sene bot alacağım Ugg'lardan; ama ona da dünyanın parasını veremem açıkcası. Arkadaşım söyledi Erbil Süel'den almış 49 TL'ye... Renk renk alayım diyorum.kaydirigubbakcemile3

Trençkot almayı düşünüşüyorum tavsiyen için teşekkürler.
Çizmeler botlar mevsim başı iyi geliyo değişiklikten dolayı ayrı bir havası oluyor.
Yürüyüş bile değişiyor hehe ama kışın sonlarına doğru sıkılcaz işte çok nankörüz yahu
Allegracım kıyamam sana benden betermiş mekanın. hadi bak davet ediyorum seni kordona gel beraber üşüyelim :)) nerde oturuyosun bu arada manisadamı evde

valla canım 6 senedir bu köhne organize sanayi bölgesindeyim keşke gaziemir çiğli falan olsa ama bi de manisa yani :( hep hayalimde alsancakta bi iş var valla kordonda beraber üşüsek keşke iş çıkışı üşüye üşüye takılsam gezsem aahh... neyse ki ev izmir'de tabi, hatay'dayım ben, hergün gidip geliyorum manisaya ekmek parası işte laelaelaelaelae

valla canım 6 senedir bu köhne organize sanayi bölgesindeyim keşke gaziemir çiğli falan olsa ama bi de manisa yani :( hep hayalimde alsancakta bi iş var valla kordonda beraber üşüsek keşke iş çıkışı üşüye üşüye takılsam gezsem aahh... neyse ki ev izmir'de tabi, hatay'dayım ben, hergün gidip geliyorum manisaya ekmek parası işte laelaelaelaelae

Canım iş olsun da..yerimseniben

Mesafe de uzakmış gerçekten. Şimdi Hatay'ı köstebek gibi yaptılar trafik felç oluyor iyice..

Hımm anladım canım yaa bende 8-9 senedir alsancaktayım. Reklam işi genelde bu semtte yoğun olduğundan hep burda iş buldum kaldım öylece yerimde, başka semtede gidemem açıkçası çok alıştım
İşyeri insana huzur versede çevrede bence çok önemli o yüzden seni çok iyi anlıyorum
Alsancakta en kısa zamanda bol kazançlı iş bulmanı temenni ediyorum güzelim.
Buttterfly'cım arkadaşlık teklifin için teşekkürler kabul ettim. Bol bol sohbet edip iyi dostluk kurarız umarım.

Tabi cnm iş olsun da önemli olan o, ama hergün trafikte 2-2,5 saat geçirince bi de geldiğin yer kasvetli bi yer olunca fenalık basıyor insana hani :bbo: Hatay da çok fena valla hele bi de yağmur yağınca tam köy yoluna dönüyor her taraf kazılmış toz toprak kapının önüne ulaşabilmek için hoplaya zıplaya gidiyosun her tarafın çamur oluyo. işin trafik boyutuna hiç girmeyeyim zaten o daha da kabus kafamçokkarıştı

ızmirin yolları çamurr lololo :)) geçen kışta bizim evin sokakları aynıydı berbat birşey çamur içindesin resmen kışları belediyelerin vazgeçilmez hizmetidir yol yapmak nedense!!!
Trafik derdi ayrı bir sorun zaten senin için iki katı eziyet olmuş. Ben aracımı aldığımda saçımı başımı yolasım geliyor bazen trafikte ya ne bu çektiğimiz yaa :D:D

:roflol: Zaten ızmir kış geldi mi felç oluyor.. Yol çalışmaları bitmez. Yaparlar tekrar bozarlar. Yap- boz gibi..

Back