Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler hoşbulduk opuyorumnanaktan
ızmir'de en çok nerelerde takılıyorsunuz kızlar? En sevdiğiniz cafeler pastaneler ya da benzer mekanlar hangileri?
Önce ben söyliyim: Peximet (Agoradan çıkmayan biri olarak en çok burda takılıyorum, şimdi als.ta da açılmış), Reyhan (ananaslı bademli pasta favoriiim), Alin's (yemekleri çok güzel, yeri de)... Bir de ınciraltı'nda Patlıcan var baharda ya da yaz akşamları çook güzel oluyor bahçesi, gözlemelerine de bayılıyorum cokacimcoook
Selamlarr işlerimin yoğunluğundan uzak kaldım bir süre herkes iyidir umarım
Allegra; Peximet dışında diğer yerler benimde sevdiğim mekanlardır.
Alsancakta yeni açıldı Peximet evet daha gidemedim ondan yani
Reyhanda frambuazlı pasta+çay bir numaram bayılırım rejimdeyim ya canım çekti şimdi(
ne çok ortak noktamız var dermişim =))))
Mmmm Reyhan'da frambuazlı pastayı denemedim ilk fırsatta deneyeceğim cokacimcoook
Valla Peximet çok hoş, tavsiye ederim hem leziz hem ortam güzel hem de fiyatlar iyi. Alsancaktakine gitmedim henüz ama Agora'dakine haftada en az bir kez gidiyorum diyebilirim kaydirigubbakcemile3
erkek için derken arkadaş olarak mı sevgili olarak mı?
İzmire ve tüm İzmirlilere selamlar...ne güzel yağmurlar başladı turpotu,radikalarda başlar ,cokacimcoook,ahhh sizlere afiyet olsun..:çok üzgünüm:
slm izmirin güzelleri nasılsınız
sevgili olarak canım