• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirliler kulübü

Teşekkürler hoşbulduk opuyorumnanaktan
ızmir'de en çok nerelerde takılıyorsunuz kızlar? En sevdiğiniz cafeler pastaneler ya da benzer mekanlar hangileri?
Önce ben söyliyim: Peximet (Agoradan çıkmayan biri olarak en çok burda takılıyorum, şimdi als.ta da açılmış), Reyhan (ananaslı bademli pasta favoriiim), Alin's (yemekleri çok güzel, yeri de)... Bir de ınciraltı'nda Patlıcan var baharda ya da yaz akşamları çook güzel oluyor bahçesi, gözlemelerine de bayılıyorum cokacimcoook

Selamlarr işlerimin yoğunluğundan uzak kaldım bir süre herkes iyidir umarım
Allegra; Peximet dışında diğer yerler benimde sevdiğim mekanlardır.
Alsancakta yeni açıldı Peximet evet daha gidemedim ondan yani
Reyhanda frambuazlı pasta+çay bir numaram bayılırım rejimdeyim ya canım çekti şimdi :((
ne çok ortak noktamız var dermişim =))))

Selamlarr işlerimin yoğunluğundan uzak kaldım bir süre herkes iyidir umarım
Allegra; Peximet dışında diğer yerler benimde sevdiğim mekanlardır.
Alsancakta yeni açıldı Peximet evet daha gidemedim ondan yani
Reyhanda frambuazlı pasta+çay bir numaram bayılırım rejimdeyim ya canım çekti şimdi :((
ne çok ortak noktamız var dermişim =))))

Mmmm Reyhan'da frambuazlı pastayı denemedim ilk fırsatta deneyeceğim cokacimcoook
Valla Peximet çok hoş, tavsiye ederim hem leziz hem ortam güzel hem de fiyatlar iyi. Alsancaktakine gitmedim henüz ama Agora'dakine haftada en az bir kez gidiyorum diyebilirim kaydirigubbakcemile3

Mmmm Reyhan'da frambuazlı pastayı denemedim ilk fırsatta deneyeceğim cokacimcoook
Valla Peximet çok hoş, tavsiye ederim hem leziz hem ortam güzel hem de fiyatlar iyi. Alsancaktakine gitmedim henüz ama Agora'dakine haftada en az bir kez gidiyorum diyebilirim kaydirigubbakcemile3

Kesinlikle denemeslisin bende en yakın zamanda Peximete ziyaret yapıcam
Bu arada herkese iyi haftasonları diliyorum. a.s.

slm güzel izmirliler umarım gününüz iyi geçer neden artık kimse buraya pek girmio :(

slm kızlar ..ben hafta içinde dersaneye gidiyorum..o yüzden ancakk kocemden fırsat bulursam kk ya bakınıyorum :D:D umuyorum iyisinizdir .bugün hava bozuk giibi ama

İzmire ve tüm İzmirlilere selamlar...ne güzel yağmurlar başladı turpotu,radikalarda başlar ,cokacimcoook,ahhh sizlere afiyet olsun..:çok üzgünüm:

slm izmirin güzelleri nasılsınız

sevgili olarak canım

Slm canım hediye alternatifi düşünüyordun ya değişik bir öneri olarak dekorlu kurabiyelere ne dersin? Annemle birlikte yapıyoruz bu kurabiyeleri, üstüne isim ya da yazı da yazıyoruz, sevgililer gününe özel modellerden şık bir paket düşünebilirsin belki. Şu linkte fotoğraflar var bir göz at istersen: KURABİYE PERİLERİ

Diğer arkadaşlar da bebek doğumu, çocuk doğumgünleri için bakabilirler...

Herkese iyi haftalar a.s.

hayırlı haftalar guzel sehrimin guzel insanları ...hepinizi kocaman optummmmmmmmmmm

bebek_opucuk.jpg

Back