• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirliler kulübü

Günaydınlarr... Şeniz a.s.
Ben iyiyim kızlar sizlerde umarım iyisinizdir sabah sabah güzel bir enerji hissettim sizde tüm güne yayılır umarım
bende kırgınlık var biraz ya burnum akıyo :)) grip olmayayım diye hiç bu kadar uğraş vermedim hayatımda ama kapıya dayandı... :kedi:

merhaba arkadaşlar
izmirliler kulübünü farketmemişim
cennet sağol canım opuyorumnanaktan

Günaydınlarr... Şeniz a.s.
Ben iyiyim kızlar sizlerde umarım iyisinizdir sabah sabah güzel bir enerji hissettim sizde tüm güne yayılır umarım
bende kırgınlık var biraz ya burnum akıyo :)) grip olmayayım diye hiç bu kadar uğraş vermedim hayatımda ama kapıya dayandı... :kedi:

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine vitamin falan önlem al valla herkeste grip paranoyası var ben de çok korkuyorum ödüm kopuyo hasta olucam diye...

Özümbüş hoşgeldin canım a.s.

Obensi geçmiş olsun hayatım..

Saol tatlım :))

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine vitamin falan önlem al valla herkeste grip paranoyası var ben de çok korkuyorum ödüm kopuyo hasta olucam diye...

Sende saol canım çok dikkat ediyorum gerçekten baş ağrısı boğaz ağrısı var şuan çok hafif.. kaçıyorum resmen kaydirigubbakcemile
Allah korusun hepimizi hastalıklardannnn...aminnnnnn....
a.s.

ÖZÜMBÜŞ,Olsun canım hoşgeldin sefalar getirdin a.s.

Obensicim adaçayı iç hayatım limonlu limonlu. C vitaminini eksik etme.

Yağmurdan dolayı çıkamadım canımcım bir türlü tam çıkayım diyorum hoppp başlıyo tekrar
ılk fırsatta aktara koşucam adaçayı ıhlamur ne varsa alıcam artık
ya evde soba başında kestane yeme havası var demi :)))

Aynen canım ya. Kestane alayım bari bu hafta pazardan :kedi:

Ya da biz eşimle şunu çok seviyoruz. Alsancak'ta Gül Sokak'tan alıyoruz kestanemizi, yürüye yürüye yiyoruz çok güzel oluyor:asigim:

merhaba arkadaşlar
izmirliler kulübünü farketmemişim
cennet sağol canım opuyorumnanaktan

hoşgeldiniz sizide aramızda görmekten mutlu oldum a.s.

selam hanımlar nasılsınızzz opuyorumnanaktan

slm tuana ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın bebiş napıo

Saol tatlım :))

Sende saol canım çok dikkat ediyorum gerçekten baş ağrısı boğaz ağrısı var şuan çok hafif.. kaçıyorum resmen kaydirigubbakcemile
Allah korusun hepimizi hastalıklardannnn...aminnnnnn....
a.s.

geçmiş olsun canım amin allah yardımcımız olsun

Saol Cennetcim iyi dileklerin için..
Çok şükür atlattım ama hasta olmamak çok zor gerçekten dikkatli olmakta fayda var.
Bu arada bugün giydiğim kot ceketimin resmini çekicem size göstermek için sebebide fiyatının 1,50 lira olması :)) şirinyer pazarına gidenler varsa bilirlir çok ama çok ucuza iyi şeyler alabiliyosunuz tabi marka takıntısı olmayanlar için... Gitmeyenler varsa akıllarında olsun diye yazayım istedim.

Back