Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba! Ben de koca KK'da İzmirli'lerin toplandığı bir yer yok mu diye düşündüm kaç kez, burayı yeni keşfettim a.s.
Herkese merhaba! Ben de koca KK'da İzmirli'lerin toplandığı bir yer yok mu diye düşündüm kaç kez, burayı yeni keşfettim a.s.
ben de narlıderedeym canım...
çok uzağızzz:umursamaz:
Bir de benim İzmir için yazdığım bir yazı var siz İzmirli arkadaşlarla onu da paylaşayım, eli boş gelmiş olmayayım opuyorumnanaktan
İZMİR’de Panoramik Şehir Turu
Başka türlü bir şehirdir İzmir... Sabahları başka güzeldir Güzelbahçe’de deniz kenarında yapılan kahvaltı. Hayran olursun denizden esen tatlı rüzgarına, iyot kokusuna... Sonra Konak’a gider kalabalığa karışırsın. Saat Kulesi’nin altında buluşmak için sözleşmiş bekleyen insanlar, İzmir hatırası fotoğrafı çekilenler, Kemeraltı’nda bağıran satıcılar, Kızlarağası Hanı’nda içilen kahve... Binersin vapura karşıya geçersin. Bir parça gevrek için vapurun peşine takılan bağrış çağrış uçuşan martılar ortak olur keyfine... Yüzler asık değildir, renkler solgun değildir. Coşkuludur İzmir insanı, yeri gelir yüksek sesle konuşur heyecanlı heyecanlı, yeri gelir şen kahkahalarla yeri göğü inletir. Hiç tanımadığı birisiyle toplu taşıma araçlarında ordan burdan konuşurken samimi oluverir biranda, şaşırırsın. Üstü başı da renklidir. Kızı erkeği rengarektir, mavileri, kırmızıları, yeşilleri, morları pek sever.
Karşıyaka’nın çarşısına, Bostanlı’nın sahiline doyum olmaz. Keyif şehridir İzmir... Aromalı nargile kokusu deniz kokusuna karışır. Fayton gezintisine limonata ferahlığında bir esinti eşlik eder. Sonra Alsancak’a dönüp daracık şirin sokaklarda yürürsün eski rum evlerinin arasından. Yemyeşil Fuarda koca ağaçların gölgesinde dinlenir, havuzdan su içen kuşları seyredersin. Akşam oldu mu adres bellidir, Kordon'da günbatımının keyfine doyum olmaz. Güneşin turuncu ışıkları denize yansır, pembeli morlu gökyüzünde bulutlar dans eder.
Yorulmak yok, gece daha yeni başlar İzmir’de... İnciraltı’nda yenen balık yanında rakısı olmazsa ağlar. Denize vuran yakamozlarla gökte yükselen ay da yakın arkadaşlarıdır rakının. Bir de yanında dostlar varsa gece hiç bitmesin istersin. Koca bir gün devirdin ama İzmir’de daha çok şey vardır tatmadığın, çok yer vardır görmediğin. Teleferik’e çıkmadan, Göztepe sahilinde palmiyeler arasında bir yürüyüş yapmadan, Tarihi Asansör’de İzmir’e karşı yemeğini yemeden, Çeşme’ye, Foça’ya, Sığacık’a, Urla’ya gitmeden olmaz. İzmirce öğrenmen lazım bir de... Kumrunun bir kuş olmadığını, asfalyanın sigorta anlamına geldiğini, simit değil gevrek demeyi, boyozu, çiğdemi, hepsini bir bir öğrenmen lazım. Öyle birkaç güne sığmaz İzmir. Yerleşirsen de kopamazsın bir daha... Görünmez iplerle bağlar seni kördüğüm yapar, gidemezsin başka yerlere... Gitsen de aklın burda kalır. Dedim ya, başka türlü şehirdir İzmir.
Teşekkürler hoşbulduk opuyorumnanaktan
İzmir'de en çok nerelerde takılıyorsunuz kızlar? En sevdiğiniz cafeler pastaneler ya da benzer mekanlar hangileri?
Önce ben söyliyim: Peximet (Agoradan çıkmayan biri olarak en çok burda takılıyorum, şimdi als.ta da açılmış), Reyhan (ananaslı bademli pasta favoriiim), Alin's (yemekleri çok güzel, yeri de)... Bir de İnciraltı'nda Patlıcan var baharda ya da yaz akşamları çook güzel oluyor bahçesi, gözlemelerine de bayılıyorum cokacimcoook
Çakmak, parfüm, cüzdan, kalem, gömlek....
Katılıyorum..ne az seçenekleri var..:))
Evet nefret ederim erkeğe hediye almaktan:sinifsinif:
Nasılsın canım?
İyiyim saol,sen nasılsın...?
Uğruyomusun bornovaya...?
Pantoloncu mustafaya güzel şeyler gelmiş..Geçen eşime ordan hediyelik pantolon ve tişört aldım..Çok uygun ve kaliteliydi..:)