İzmir'liler buluşmaya doymuyor , yeniden buluşuyor ( '09 temmuz anneleri )

elimden geldiği kadar espri katmaya çalıştı. demresucum her şey için teşekkür ederim. çok güzel bir gündü.eline koluna sağlık o kadar lezetliydi ki her şey deli gibi yemişiz akşam yemek falan yiyemedim. evini dağıttık. kızlar öle böle değil tüm odalarda geziyoruz biz öle oraya giremezsin falan yok. kadının çekyatlarını açtım oda yeni görünüm bile kazandırdık ne o hanfendiler beyefendiler yatak bulsun diye. insanın yatılı misafiri olsa bile bu kadar dağılmıyor evi. şimdi sıra bizdee.

bu sefer tek problem bu böcüklerin birbirlerini yadırgamasıydı.sanırım 45 dakika aladılar hep beraber.lütfen özgüü hariç o halinden çok memnundu. benim paşaya ne oldu bilemiyorum özlem parçaladı kendini onu güldüreceğim diye niyahet bir gülümse alabildi kucaktan inmedi. bir ara benden bir imdat sesi yükseldi babalar daha evdeydi onlar koştu imdadıma. neden mi? benim paşa kucağımda oturyordu arasda bana gelmek istedi onuda aldım kucağıma. benimki kafayı çevirip arası gördü başladı çığlık çığlığa ağlamaya, ee bunu gören aras tosbasıda haklı olarak korktu ve oda aynı başladı bende başladım dolayısyla imdaaat diye kaydirigubbakcemile3

en güzelide hepsinin aynı saatte uyumasıydı. muhabbet edebilidik

Back