Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh ne güzel hepinize iyi buluşmalar kızlar
Yaaaa ne güsel kıslar beni de alın beni de bende bulusmak istiyorum :gitme:
teşekkürlerrrrrrr , inşallah buluşabilirsek hepimiz de :bbo:
gel zuzuşum gellll kuşum sen yaaaaaaa opuyorumnanaktan almaz olur muyuz ayol , misafirimiz , onur konuğumuz olursun hemide buyrunnnnnnnnn nütnen yaane yerimseniben
canim_kizimdan hala ses yok , hayır geleceğini gelmeyeceğini de yazmadı hiç buraya ,özel mesaj da gönderdim ama hala girmemiş siteye , görmedi haliyle ..
bi keresinde diğer topikte denk geldi , geliyo musun dedim evet dedi , ama ne bi tel verdi bi aksilik olursa arayın beni ben sık girmiyorum nete vb. demedi .. bakalım yarın öğlene kadar ondan bi ses çıkmasını bekliycez , yoksa buluşalım dediğimiz mekanın eksileri yüzünden mekan değiştirme yoluna gidicez :bbo:
cnm mrb şimdi gördüm mesajını bende yazıcam sana teli. eşimin yarın işi varmış o getiremiyo benisenağlama:. burayada çok ters mavişehir o yüzden bende gelemem yalnız. ama mekan değişcek fln demişsin yine bu tarafta buluşursanız gelebilirim ancakk:kedi:
ohh şükür geldin yaaaa zemuszemus
ama gelemiyomuşsun buluşmayaa hemiiii :sinifsinif: klava:
tatlım bu kez bu tarafta buluşalım dedik , sadece AVM değişikliği yaptık , kipada buluşalım dedik ..
ya bak ne işiymiş pazar pazar kızdım şinci kötükedihüso
neyse canım , bi daha buluşma yaparsak o zaman katılırsın naapalım :sm_confused::teselli:
ayy ben fırsat bulup giremiyorum bu cadolozdann.yaa pazar pazar iş yerine gidicekmiş yılsonu için sayım fln varmışş:gitme:
tüh , kısmetsizlik işte .. neyse canım , havalar biraz ısındığında yaparız yine bi buluşma ...
sonraki buluşma için aklımda kahvaltı-brunch gibi bi şey var , tabi uyarsa hepimize de yerimseniben
çiçekli köye gidelim derim bi sonraki buluşmada :dance:
kızımmmm nealakasırnaşık şeytatlım kalabalık olunca sanırım buluşmak daha zor oluyor , her kafadan ayrı ses çıkıyor doğal olarak ve bi ortak noktada buluşmak da haliyle zor oluyor n. ondan kimse buluşalım mı diye ortayaatılmaya cesaret edemiyor olabilir , biri çıksa buluşalım mı dese eminim en az 5-6 kişi çıkar gelebilecek olan yerimseniben
yani bana kalırsa böyle :sm_confused:
toplanırız canım burada olduğumuz sürece ve imkanlar dahilinde , aşkolsun , sen gel ve buluşmak iste yeter ki :1hug:
kıs kikoşşşşş kimsenin kimseye laf soktuğu yok deli gadın kaydirigubbakcemile3Şeniz
hadi bakalım antalyadan ve hatta ankaradan bekliyoruz asıl .. ha bu arada bi tane de izmirden aparttınız , sayıyı da kalabalıklaştırdınız kaydirigubbakcemile3 sahi 4 kişi oldunuz eyetkinerle ??