İzmir'liler buluşmaya doymuyor , yeniden buluşuyor ( '09 temmuz anneleri )

Ayy kızlar çok güzel bir şey yapmışınız...çok güzel yaaa..ben de heves ettim hatta kıskandım...Bebişlerimiz ve güzel annelerine kocaman bir maşallah:nazar:

bebişler ve anneleri harika görünüyorsunuz yaa ne kadar güzel ne kadar sıcacık resimler bayıldım hepinize allah nazarlardan saklasın korusun aminnn...:nazar::nazar:

DÜNDEN BERı GıRCEM YAZCAM Bı TÜRLÜ NASıP OLMADI BENDE KIZ UYURKEN GIREYIM DEDIMM...zemuszemus
CNM STARIM BIZI ÇOK GÜZEL AĞIRLADII HERŞEY MÜKEMMELDI ÇOK GÜSEL Bı GÜN GEÇıRDıMMzemuszemus MARıFETLıDE HEEEEEE NELER YAPMIŞ Bı GÖRSENıZZZ... cokacimcoookGERÇEKTEN ÇOK EĞLENDıMM..hihoyyythihoyyyt TARıFLERı YOLLUCAKTIN UNUTMADIM BU ARADAA....sırnaşık şey
GÜLDÜK ,DERTLEŞTıK,EĞLENDıK,KISACA KK YI Bı ŞEKıLDE BULMUŞ OLMAMA ÇOK SEVıNıYORUMM EĞER BÖLE BıŞıDEN HABERıM OLMASAYDII SıZLERı TANIYAMICAKTIMMM
HEPıNıZı ÖPÜYORUMMopuyorumnanaktan:enbuyukkk:
BU ARADA DEMREMIN EŞı GÖTÜRDÜ BENIDE ALDILAR ONLARADA KOCAMAAAAAANNN TEŞEKKÜRLERR
a.s.

BENDE Bı KAÇ TANE RESıM VAR ONLARIDA BI ARA EKLERIMM...

ayyy maşallah bütünm annelere ve bibişlerine...
harikasınız kıslar yaaa....

abbowww...eglenceli b gun olmuş anlaşılan..pek tatlısınız hepinisss..bebişler de sıralanmış öle hepsi birbirinden tatlı masallah..süpersinizzzz izmirli temmuz anneleri..boshayallersmile

fotoğraflar süperr...annelerde,bebişlerdeee...

hepiniz çokkkkkkkk tatlısınız hele bebişlreeee bittim ya çok tatlılar harika bi gün geçirmişsiniz ne güzelll

COK GÜZEL BİR GECİRMİŞİNİZ KIZLAR. BEBİŞLER BİR HARİKA TABE SİZDE ... ASKI MEMNUYA BİTTİM BUARADA:roflol:

ayyyy süper bittim bu resimlere harikasınız yahu bebekler harika ....yanıyorsunuz yahuuu yakıyorsunzu maşalalh hepinize ...valla tuttum ben bunu çok hoş dörünüyorsunuzzzz kızlar....
olumunekankayizsmile

Cok tatlısınız hepinis kıslar ya bebekler sahane annelerde az diil haniii opuyorumnanaktan Nasıl öözendim imrendim resmen ya keske biste bulusabilsek ama bu gidişle cidden ancak rüyalarda buluscasss boshayallersmile

Ayy kızlar çok güzel bir şey yapmışınız...çok güzel yaaa..ben de heves ettim hatta kıskandım...Bebişlerimiz ve güzel annelerine kocaman bir maşallah:nazar:

bebişler ve anneleri harika görünüyorsunuz yaa ne kadar güzel ne kadar sıcacık resimler bayıldım hepinize allah nazarlardan saklasın korusun aminnn...:nazar::nazar:

güzel yorumlarınız için çok çok teşekkürler kıssslarrrropuyorumnanaktan
zuzşummm buluşursunuz yaa , önemli olan birinin " hadin buluşalım , yer şurası , şugün şu saat buluşuyoruz , kimler geliyor şimdi :teytey: " diye çıkmasıyla olur bence .. biz de buluşana kadar bayaaa süründük , şimdi mazaret çıkarıyoruz buluşmak için kaydirigubbakcemile3

DÜNDEN BERİ GİRCEM YAZCAM Bİ TÜRLÜ NASİP OLMADI BENDE KIZ UYURKEN GIREYIM DEDIMM...zemuszemus
CNM STARIM BIZI ÇOK GÜZEL AĞIRLADII HERŞEY MÜKEMMELDI ÇOK GÜSEL Bİ GÜN GEÇİRDİMMzemuszemus MARİFETLİDE HEEEEEE NELER YAPMIŞ Bİ GÖRSENİZZZ... cokacimcoookGERÇEKTEN ÇOK EĞLENDİMM..hihoyyythihoyyyt TARİFLERİ YOLLUCAKTIN UNUTMADIM BU ARADAA....sırnaşık şey
GÜLDÜK ,DERTLEŞTİK,EĞLENDİK,KISACA KK YI Bİ ŞEKİLDE BULMUŞ OLMAMA ÇOK SEVİNİYORUMM EĞER BÖLE BİŞİDEN HABERİM OLMASAYDII SİZLERİ TANIYAMICAKTIMMM
HEPİNİZİ ÖPÜYORUMMopuyorumnanaktan:enbuyukkk:
BU ARADA DEMREMIN EŞİ GÖTÜRDÜ BENIDE ALDILAR ONLARADA KOCAMAAAAAANNN TEŞEKKÜRLERR
a.s.

BENDE Bİ KAÇ TANE RESİM VAR ONLARIDA BI ARA EKLERIMM...

canım özlemcimmmmm ayaklarına sağlık bitanem , çok mutlu ettin sen de fıstığınla gelerek .. bi ara özgünün hastalığı artar da ya gelemezlerse diye düşündüm benneyaptımki neyse ki Özgü kuşum turrrrrrp gibiydi aşk yorgunu kelebekkkkkkk :asigim:
her zaman beklerim canım , güzel yorumlarını okumak hoş :kedi:
bu arada bizde unuttuğun bişiii var aklinialirimsmile tarifleri atayım eve gidince müsait bi zamanda yerimseniben
resimleri merakla bekliyorummmmm delikafadulden

eveeeet çok güzel bir gün geçirdik diye başlayayım anlatmaya ...
önce demrecim ve özlemcim geldiler kuşlarıyla beraber :1hug: en yakın olan en son gelirmiş ya amatistim , temmuz teyzemiz müge ve Egişimiz rötarlı geldiler aklinialirimsmile
yerlere oğluşun yun parkını ve yer yorganını serdik , attık çocukları üstüne , tosbaam ev sahibi olduğu için yine kendi ana kucağında takıldı kaydirigubbakcemile3
biri bi yandan ağlar diğeri bi yandan emer , çorbasnı yer , bi yandan anneler yer mamalarını cokacimcoook sonra uyuyanı yatak odasına postaladık ama bu kezde uyanan diğer bebişi uyandırmasın mı akannehirkaydirigubbakcemile3
Aras paşam olağan üstü sessizdi akannehir:nazar::nazar::nazar: etrafta bissürü arkadaş , insan var , cıvıl cıvıl , kimi inceleyeceğini neye bakacağını şaşırdı beni neredeyse hiç aramadı .. hatta uykusu gelmesine rağmen direndi uyumamak için , eee içerde karnaval var , kim naapsın uykuyu ayol kaydirigubbakcemile3
bi ara kızlar almaya gelen eşler de oturdular içeride , onlara da çay vs servisi yaparak beraber kalma ve kaynatma süresini uzattık aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
amaaaaaa kızların tabaklarını hazırlarken diyorum bi şey eksik gibi ya hadi hayırlısı :sm_confused:
sabahtan yapıp soğutup kutuya koyup kutuyu da masanın üstüne koymama rağmen sen kurabiyeleri servis yapmayı unutttttt akannehir ne zaman aklıma geldiiiii, amatistler gitti teyzemizin misafiri var diye akşama , demrecim ve özlemcim e gitmeden çay yapiim dedim , sonra sağlıklı bişiiyler içelim , humana yapalım dedim ve yanında kurabiye gibi bi şey güzel olur derrrrrken
:1shok:akannehir
düştü benim jeton :kedi:

günün bombalarına gelecek olursakkkkkk hihoyyyt
* cerenimonun dişler pırtlamış ve desteksiz oturuyoooooo :nazar:
* özgücük fırt fırt dönüyo , annesi sırt üstü koyar koymaz gözün neredeyse yakalayamayacağı hızla bi dönüyo , takk , 4 ayak üstünde sanki atletik prenses :nazar:
* ege desen annesi ne verse yiyo :nazar:
* bekliyosunuz ki benim tosbaada da bi numara var , nerrrrrrrdeeeeeeee:mymeka:
ama hakkını yemiiyim çocuuuumun , hepsi bi ara ağladı mızladı , benim kuşum bildiiiğin dut yemiş bülbüldü :nazar: biz de bunla övünelim bari kaydirigubbakcemile3

sonra özgü ve ege arasındaki aşka şaht olduk hepimiz :asigim: özgü bi ara kendi parmaklarını bitirdi Egenin parmakları yaladı yuttu kaydirigubbakcemile3
biz de demresu ile kanepede yanyana oturmuş izliyoruz onları kikirdeyerekten , anaaa benim tosbaaaaa bi hamleyle kollarını dolamasın mı Cerenin boynuna kaydirigubbakcemile3
dedim içimden annemmm ipeğimu bizi fururrrr naapıyon :roflol:
Aras paşam durdu durdu atıldı cerene doğru ..
neyse daha yazardım da bizim dr. randevu saatimize kalmış 9 dak ..

demreciiim , özlemcim , amatistim ve mügecim opuyorumnanaktan
yine ve yine ayaklarınıza , tatlı dilinize sağlık .çok güzel sohbet ettik vakit geçirdik .. inşallah devam edecek böyle dostluğumuz ..

okuyanlara bir not : gelecek ay demresu kuşuma misafirisssssssss hihoyyyt
hadi bakalım , o zamana kadar bi hamle bekliyorusssss diğer illerden ..

Ya süpersiniz tek kelime ile bayıldım valla açık ara fark attınız diğer illere ben yerim tosunları resim istiyorum daha çok çok zevkli bakmak bunlara yaaa:nazar:

Bayıldımmmmmmmmmmm, ne kadar güzelsiniz yaa, anneler ayrı bebişler ayrı ay çok güzel oldu bu ya sık sık yapın bırakmayın birbirinizi.Amatist o konuşmalara öldüm gülmekten hele egenin hayal kurarkenki hali kaydirigubbakcemile3 bide özgünün egenin elini tutuşu, arasın bilmiş evsahipleri olur ya o halleri harbi tosbik yaa şaşırmış noluyoruz diyo :) veeeee arasın cereni sarmasıı olumunekankayizsmile çok alemler yaa.Hepinize kocamaannn :nazar:

amatist alemsin varya fotolar süper olmuş hele hele o konuşma balonları kaydirigubbakcemile3
ben hepinizi şimdiden özledim öyle 1 ay falan bekleyemiycem gibi,sömestre de çağırmayı düşünüyorum sizi,bi islerimi ayarlayayım,haberiniz olsun canlarım

selam kızlar,

valla fotoları eimden geldiğince düzenlemeye çalıştım ama yorumlarımı yazamadım.
harika bir gün geçirdim. starım bi tanem bi sürü şey yapmış önce olum tadlarına baktı hepsini çok sevdi.allah razı olsun bende yiyebildim izin verdide. her şey harikaydı ellerine sağlık.

benden on numara alan aras beydi çok beyefendiydi canım varlığı ile yokluğu birdi beyimizin. özgü kendi havasında sesi çıkmadan oynadı yavrum çok da hastaydı o öksürdükçe benim ciğerlerim acıdı. en sonda gördüğünüz üzere benim oğlanı tavladı ( omu onu yoksa egemi özgüyü orası meçhul) bu arada ikisede mamalarını hapır küpür yediler özgü fırıl fırl dönüyordu benim danada halen bir kıpırtı yok.

cerenim porselen bebeğim benim egeyle beraber burası sakin deyip huysuzluk yapmayı kendilerinde görev edindiler. ama doğanın kanunu bu galiba bir huysuz bir sakini seçiyor aşağıda resimler bunun bir kanıtı. hoş cerenimi anlamıyor ki annesi sırf annesi yüzünden yoksa benim kucağımda ayakta yaklaşık 45 dakika durduk gıkı çıkmadı :))

egeye laf yok zaten bir ara dokuzuncu kattan atasım geldi ama ana yüreği işte yapamıyor çare öncelikle teyzeye satmak arkadanda starım eşine . adam bir bakayım alayım şunu dedi ihaleyi ona bıraktım bir daha geri almadım.oda nezaketinden taşımak zorunda kaldı. olumunekankayizsmile evden ayrılmadan önce benim oğlan her bir yeri kusarak işaretledi. bende özgüyle arasa sürttüm bişiler kapsın diye.ondan mıdır bilmem en azından artık dönüyor. eee sevgili yaparda benim oğlan yapmaz mı ?

valla demresucuğum bizde sizleri çok özledik kadrolu teyzeyle sürekli konuşuyoruz :) sen bi işlerini bitir haber ver. biz geliriz .

hepiniz iyi varsınız ve iyiki tanışmışız. her şey için teşekkürler starım

amatist alemsin varya fotolar süper olmuş hele hele o konuşma balonları kaydirigubbakcemile3
ben hepinizi şimdiden özledim öyle 1 ay falan bekleyemiycem gibi,sömestre de çağırmayı düşünüyorum sizi,bi islerimi ayarlayayım,haberiniz olsun canlarım

canımcımmm bu mesajını yeni gördüm .. ablamlar ankaradan geldi , tatilde buradalar canım . bende oldukları bi hafta sonuna denk gelirse ben katılamayabilirim .. bu arada eşim 12-21 şubat arası izine çıkacakmış ve il dışı bi yerlere gidelim diye planlamıştık o izine ayrılınca . fakat bilmiyorduk zamanını .. kesin olmamakla birlikte o tarihlerde şehir dışında olma ihtimalimiz çok yüksek .. sanırım ben her iki durumda da katılamıycam size mafoldumben

Bayıldımmmmmmmmmmm, ne kadar güzelsiniz yaa, anneler ayrı bebişler ayrı ay çok güzel oldu bu ya sık sık yapın bırakmayın birbirinizi.Amatist o konuşmalara öldüm gülmekten hele egenin hayal kurarkenki hali kaydirigubbakcemile3 bide özgünün egenin elini tutuşu, arasın bilmiş evsahipleri olur ya o halleri harbi tosbik yaa şaşırmış noluyoruz diyo :) veeeee arasın cereni sarmasıı olumunekankayizsmile çok alemler yaa.Hepinize kocamaannn :nazar:

teşekkürler çiçekscimmmm .. o senin güzelliğin opuyorumnanaktan
amatistin yorumlar süper diimi :))) benim oğlan durdu durdu son dakka golü attı kaydirigubbakcemile3 cerene bi sarılması var görmeliydiniz , öldük biz gülmekten . buldu lokum gibi kızı direkt dalıyo sıpa yaaaa :roflol:

selam kızlar,

valla fotoları eimden geldiğince düzenlemeye çalıştım ama yorumlarımı yazamadım.
harika bir gün geçirdim. starım bi tanem bi sürü şey yapmış önce olum tadlarına baktı hepsini çok sevdi.allah razı olsun bende yiyebildim izin verdide. her şey harikaydı ellerine sağlık.

benden on numara alan aras beydi çok beyefendiydi canım varlığı ile yokluğu birdi beyimizin. özgü kendi havasında sesi çıkmadan oynadı yavrum çok da hastaydı o öksürdükçe benim ciğerlerim acıdı. en sonda gördüğünüz üzere benim oğlanı tavladı ( omu onu yoksa egemi özgüyü orası meçhul) bu arada ikisede mamalarını hapır küpür yediler özgü fırıl fırl dönüyordu benim danada halen bir kıpırtı yok.

cerenim porselen bebeğim benim egeyle beraber burası sakin deyip huysuzluk yapmayı kendilerinde görev edindiler. ama doğanın kanunu bu galiba bir huysuz bir sakini seçiyor aşağıda resimler bunun bir kanıtı. hoş cerenimi anlamıyor ki annesi sırf annesi yüzünden yoksa benim kucağımda ayakta yaklaşık 45 dakika durduk gıkı çıkmadı :))

egeye laf yok zaten bir ara dokuzuncu kattan atasım geldi ama ana yüreği işte yapamıyor çare öncelikle teyzeye satmak arkadanda starım eşine . adam bir bakayım alayım şunu dedi ihaleyi ona bıraktım bir daha geri almadım.oda nezaketinden taşımak zorunda kaldı. olumunekankayizsmile evden ayrılmadan önce benim oğlan her bir yeri kusarak işaretledi. bende özgüyle arasa sürttüm bişiler kapsın diye.ondan mıdır bilmem en azından artık dönüyor. eee sevgili yaparda benim oğlan yapmaz mı ?

valla demresucuğum bizde sizleri çok özledik kadrolu teyzeyle sürekli konuşuyoruz :) sen bi işlerini bitir haber ver. biz geliriz .

hepiniz iyi varsınız ve iyiki tanışmışız. her şey için teşekkürler starım

canım çok sağol güzel yorumların için , eh işte elim yettiğince :kedi:kaydirigubbakcemile3
her zaman beklerim canım .. ama Aras için yazdıklarına ah bi de ben inansam yaaa kaydirigubbakcemile3

kızlar ben geldim.sizleride bebişleride çok özledim.ne zaman buluşuyoruz

teyyyzoşşşşş hoşgeldin canımmmŞeniz

Back