Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy maşallah bütünm annelere ve bibişlerine...
harikasınız kıslar yaaa....
abbowww...eglenceli b gun olmuş anlaşılan..pek tatlısınız hepinisss..bebişler de sıralanmış öle hepsi birbirinden tatlı masallah..süpersinizzzz izmirli temmuz anneleri..boshayallersmile
fotoğraflar süperr...annelerde,bebişlerdeee...
hepiniz çokkkkkkkk tatlısınız hele bebişlreeee bittim ya çok tatlılar harika bi gün geçirmişsiniz ne güzelll
COK GÜZEL BİR GECİRMİŞİNİZ KIZLAR. BEBİŞLER BİR HARİKA TABE SİZDE ... ASKI MEMNUYA BİTTİM BUARADA:roflol:
ayyyy süper bittim bu resimlere harikasınız yahu bebekler harika ....yanıyorsunuz yahuuu yakıyorsunzu maşalalh hepinize ...valla tuttum ben bunu çok hoş dörünüyorsunuzzzz kızlar....
olumunekankayizsmile
Cok tatlısınız hepinis kıslar ya bebekler sahane annelerde az diil haniii opuyorumnanaktan Nasıl öözendim imrendim resmen ya keske biste bulusabilsek ama bu gidişle cidden ancak rüyalarda buluscasss boshayallersmile
Ayy kızlar çok güzel bir şey yapmışınız...çok güzel yaaa..ben de heves ettim hatta kıskandım...Bebişlerimiz ve güzel annelerine kocaman bir maşallah![]()
bebişler ve anneleri harika görünüyorsunuz yaa ne kadar güzel ne kadar sıcacık resimler bayıldım hepinize allah nazarlardan saklasın korusun aminnn...![]()
DÜNDEN BERİ GİRCEM YAZCAM Bİ TÜRLÜ NASİP OLMADI BENDE KIZ UYURKEN GIREYIM DEDIMM...zemuszemus
CNM STARIM BIZI ÇOK GÜZEL AĞIRLADII HERŞEY MÜKEMMELDI ÇOK GÜSEL Bİ GÜN GEÇİRDİMMzemuszemus MARİFETLİDE HEEEEEE NELER YAPMIŞ Bİ GÖRSENİZZZ... cokacimcoookGERÇEKTEN ÇOK EĞLENDİMM..hihoyyythihoyyyt TARİFLERİ YOLLUCAKTIN UNUTMADIM BU ARADAA....sırnaşık şey
GÜLDÜK ,DERTLEŞTİK,EĞLENDİK,KISACA KK YI Bİ ŞEKİLDE BULMUŞ OLMAMA ÇOK SEVİNİYORUMM EĞER BÖLE BİŞİDEN HABERİM OLMASAYDII SİZLERİ TANIYAMICAKTIMMM
HEPİNİZİ ÖPÜYORUMMopuyorumnanaktan:enbuyukkk:
BU ARADA DEMREMIN EŞİ GÖTÜRDÜ BENIDE ALDILAR ONLARADA KOCAMAAAAAANNN TEŞEKKÜRLERRa.s.
BENDE Bİ KAÇ TANE RESİM VAR ONLARIDA BI ARA EKLERIMM...
yazacak çok şey var oda yarın :) bugün ancak fotoları koyabildim
amatist alemsin varya fotolar süper olmuş hele hele o konuşma balonları kaydirigubbakcemile3
ben hepinizi şimdiden özledim öyle 1 ay falan bekleyemiycem gibi,sömestre de çağırmayı düşünüyorum sizi,bi islerimi ayarlayayım,haberiniz olsun canlarım
Bayıldımmmmmmmmmmm, ne kadar güzelsiniz yaa, anneler ayrı bebişler ayrı ay çok güzel oldu bu ya sık sık yapın bırakmayın birbirinizi.Amatist o konuşmalara öldüm gülmekten hele egenin hayal kurarkenki hali kaydirigubbakcemile3 bide özgünün egenin elini tutuşu, arasın bilmiş evsahipleri olur ya o halleri harbi tosbik yaa şaşırmış noluyoruz diyo :) veeeee arasın cereni sarmasıı olumunekankayizsmile çok alemler yaa.Hepinize kocamaannn![]()
selam kızlar,
valla fotoları eimden geldiğince düzenlemeye çalıştım ama yorumlarımı yazamadım.
harika bir gün geçirdim. starım bi tanem bi sürü şey yapmış önce olum tadlarına baktı hepsini çok sevdi.allah razı olsun bende yiyebildim izin verdide. her şey harikaydı ellerine sağlık.
benden on numara alan aras beydi çok beyefendiydi canım varlığı ile yokluğu birdi beyimizin. özgü kendi havasında sesi çıkmadan oynadı yavrum çok da hastaydı o öksürdükçe benim ciğerlerim acıdı. en sonda gördüğünüz üzere benim oğlanı tavladı ( omu onu yoksa egemi özgüyü orası meçhul) bu arada ikisede mamalarını hapır küpür yediler özgü fırıl fırl dönüyordu benim danada halen bir kıpırtı yok.
cerenim porselen bebeğim benim egeyle beraber burası sakin deyip huysuzluk yapmayı kendilerinde görev edindiler. ama doğanın kanunu bu galiba bir huysuz bir sakini seçiyor aşağıda resimler bunun bir kanıtı. hoş cerenimi anlamıyor ki annesi sırf annesi yüzünden yoksa benim kucağımda ayakta yaklaşık 45 dakika durduk gıkı çıkmadı :))
egeye laf yok zaten bir ara dokuzuncu kattan atasım geldi ama ana yüreği işte yapamıyor çare öncelikle teyzeye satmak arkadanda starım eşine . adam bir bakayım alayım şunu dedi ihaleyi ona bıraktım bir daha geri almadım.oda nezaketinden taşımak zorunda kaldı. olumunekankayizsmile evden ayrılmadan önce benim oğlan her bir yeri kusarak işaretledi. bende özgüyle arasa sürttüm bişiler kapsın diye.ondan mıdır bilmem en azından artık dönüyor. eee sevgili yaparda benim oğlan yapmaz mı ?
valla demresucuğum bizde sizleri çok özledik kadrolu teyzeyle sürekli konuşuyoruz :) sen bi işlerini bitir haber ver. biz geliriz .
hepiniz iyi varsınız ve iyiki tanışmışız. her şey için teşekkürler starım
kızlar ben geldim.sizleride bebişleride çok özledim.ne zaman buluşuyoruz