İzmir'liler buluşmaya doymuyor , yeniden buluşuyor ( '09 temmuz anneleri )

evettt izmirin temmuz anneleri grubu gitgide büyüyo,amatist ve ege'de katıldı aramıza,iyiki onlarda var.çok güzel bir gündü,4 bebiş 4 anniş,ara ara 2 kociş:)
birde güzeller güzeli bir kardiş:)
ay ne güzel olmuşlar fotolar öyle,ellerinize sağlık starcım,amatistcim
izlenimlerim şöyle şekerler:
1)ben bu rumuz olaylarına çok alışmışım kimsenin gerçek adını söyleyemiyorum,starcım şunu uzatırmısın,amatist canım sen nerde oturuyordun gibi kaydirigubbakcemile3
2)aras paşa hık demiş anne yani bu kadar olur ve nasıl mazlum bir görseniz ve de çok yakışıklı olacak :lepi:
2)özgücüm yavrumun bir ağlayışı var öyle kibarki sesi,anneside kızıyo bide kuzuma:oklava:
bir de tulumları varkiiii valla anne süslü kızı ondan süslü zemuszemus
3)egeeee,o bir delikanlı ağır abi,ama bir gülüşü var inanamazsınız kızıımdan önce beni tavladı,nitekim gördüğünüz üzere cerende sonunda makası aldı egeden Şeniz
4)star,amatist,özlem iyiki tanıştık arkadaşlar valla,sizleri bırakmaya hiç niyetim yok :içelim:

veeee çıstak çıstak gün yapıyoruz kızlarrrr,baktık mimlenmedik cafe kalmadı izmirde kaydirigubbakcemile3
evlerde daha rahat ederiz dedik,nasipse ilk starıma misafiriz.
yaptığınız güzel ve içten yorumlar içinde çok teşekkür ederim canlarııımmm
darısı sizlerinde başına inşallah
bizim izmir gubuna da kocaman bir :nazar:

Son düzenleme:
ayy hepiniz harikasınız ya gözlerimi alamadım maşallahhhhhhhhhhhh size ve o minik masum yaramazlara çok tatlısınız dostluğunuz daim olsun

Süpersiniz kızlar sizde bebişlerinizde cok tatlı cıkmıssınız, inanın cok özendim ya darısı basımızaaa opuyorumnanaktan

ayy ne güzel bir şey yapmışşsınız...anneler harika bebişler harika...hele hepsi uyurken çekilen fotolara bayıldım...hepinize kocaman bir maşallah:nazar::nazar:

merhaba arkadaşlar :) yeni gördüm bu konuyu ve çok çook özendim size.. valla ne güzel düşünmüşsünüz.. belki bi dahaki sefere ben de aranıza katılırım.. tabii eminim öyle pat diye buluşmadınız siz, paylaşımlarınız oldu, az çok tanıdınız birbirinizi.. foruma biraz daha fazla zaman ayırıcam bundan sonra.. kızım 6 ay 1 haftalık.. görüşmek dileğiyle

Annelerim günaydın,
Tamamen güvenlik nedeniyle konunuz taşnmıştır.
Anlayışınıza teşekkür eder,güzel paylaşımlar diliyorum.

nihaaaayet dünden bir kaç resim .. sinirden çatlıycam .. bunları yükleyene kadar canım çıktı , noooldu bu imageshacke yaa !?!?

demresu&ceren :nazar:

amatist74&ege

özleeeem35&özgü

ben çektiğim için makinemle yokum bendeki resimlerde , Arasımın tek resmini ekliiim ben de yerimseniben:nazar:

kimin var kadrolu temmuz teyzesi söyleyin bakiiiiiiiiiiiim zemuszemus
amatistimin kardeşi temmuz teyzemissss müge :1hug:

anneler bebişlerin dikkatini çekmeye çalışırken

lokum bunlar lokuuuuuuum Şeniz
dördübirarada :nazar:

:asigim:
aşkı-ı memnuuuuuuuuuuuuuuuuu
:)))))))

uyuyan melekkkk :asigim:

mrs.incredible :))))))))))

Son düzenleme:
canııım ellerine sağlık,fotoları yüklemişsin
evini bize açtığın için çok teşekkürler starım herşey çok güzeldi,malt'ı senin sayende tattım ve öğrendim,ayrıca kurabiyenin tadı hala damağımda misss mis.
uzun uzun yazmak istiyorum ama daha müsait bir zamanda
şimdilik hepinizi öpüyorum

ayyy maşallah bütünm annelere ve bibişlerine...
harikasınız kıslar yaaa....

abbowww...eglenceli b gun olmuş anlaşılan..pek tatlısınız hepinisss..bebişler de sıralanmış öle hepsi birbirinden tatlı masallah..süpersinizzzz izmirli temmuz anneleri..boshayallersmile

canııım ellerine sağlık,fotoları yüklemişsin
evini bize açtığın için çok teşekkürler starım herşey çok güzeldi,malt'ı senin sayende tattım ve öğrendim,ayrıca kurabiyenin tadı hala damağımda misss mis.
uzun uzun yazmak istiyorum ama daha müsait bir zamanda
şimdilik hepinizi öpüyorum

daha fazla vardı ama dediiim gibi image gıcık bugün , abartmıyorum 2 saattir uğraşıyorum yüklemek için .. inadım inatttaklinialirimsmile
rica ederim tatlıııııııııım , siz beni ne kadar mutlu ettiniz gelerek , hepinizin ayaklarına sağlık .. çok güzel vakit geçirdik , detayları akşam yazıcam .. bizim tostos uyandı babası uğraşıyo şimdilik , akşam gezmeye gitcesss dönüşte yazıcam günün kritiğini yerimseniben

bu arada amatistim de yükler inşallah bugün ondaki fotoları , merakla bekliyorum delikafadulden

hepiniz çokkkkkkkk tatlısınız hele bebişlreeee bittim ya çok tatlılar harika bi gün geçirmişsiniz ne güzelll

COK GÜZEL BıR GECıRMıŞıNıZ KIZLAR. BEBıŞLER BıR HARıKA TABE SıZDE ... ASKI MEMNUYA BıTTıM BUARADA:roflol:

ayyyy süper bittim bu resimlere harikasınız yahu bebekler harika ....yanıyorsunuz yahuuu yakıyorsunzu maşalalh hepinize ...valla tuttum ben bunu çok hoş dörünüyorsunuzzzz kızlar....
olumunekankayizsmile

Cok tatlısınız hepinis kıslar ya bebekler sahane annelerde az diil haniii opuyorumnanaktan Nasıl öözendim imrendim resmen ya keske biste bulusabilsek ama bu gidişle cidden ancak rüyalarda buluscasss boshayallersmile

Back