evettt izmirin temmuz anneleri grubu gitgide büyüyo,amatist ve ege'de katıldı aramıza,iyiki onlarda var.çok güzel bir gündü,4 bebiş 4 anniş,ara ara 2 kociş:)
birde güzeller güzeli bir kardiş:)
ay ne güzel olmuşlar fotolar öyle,ellerinize sağlık starcım,amatistcim
izlenimlerim şöyle şekerler:
1)ben bu rumuz olaylarına çok alışmışım kimsenin gerçek adını söyleyemiyorum,starcım şunu uzatırmısın,amatist canım sen nerde oturuyordun gibi kaydirigubbakcemile3
2)aras paşa hık demiş anne yani bu kadar olur ve nasıl mazlum bir görseniz ve de çok yakışıklı olacak :lepi:
2)özgücüm yavrumun bir ağlayışı var öyle kibarki sesi,anneside kızıyo bide kuzuma
klava:
bir de tulumları varkiiii valla anne süslü kızı ondan süslü zemuszemus
3)egeeee,o bir delikanlı ağır abi,ama bir gülüşü var inanamazsınız kızıımdan önce beni tavladı,nitekim gördüğünüz üzere cerende sonunda makası aldı egeden Şeniz
4)star,amatist,özlem iyiki tanıştık arkadaşlar valla,sizleri bırakmaya hiç niyetim yok :içelim:
veeee çıstak çıstak gün yapıyoruz kızlarrrr,baktık mimlenmedik cafe kalmadı izmirde kaydirigubbakcemile3
evlerde daha rahat ederiz dedik,nasipse ilk starıma misafiriz.
yaptığınız güzel ve içten yorumlar içinde çok teşekkür ederim canlarııımmm
darısı sizlerinde başına inşallah
bizim izmir gubuna da kocaman bir![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
birde güzeller güzeli bir kardiş:)
ay ne güzel olmuşlar fotolar öyle,ellerinize sağlık starcım,amatistcim
izlenimlerim şöyle şekerler:
1)ben bu rumuz olaylarına çok alışmışım kimsenin gerçek adını söyleyemiyorum,starcım şunu uzatırmısın,amatist canım sen nerde oturuyordun gibi kaydirigubbakcemile3
2)aras paşa hık demiş anne yani bu kadar olur ve nasıl mazlum bir görseniz ve de çok yakışıklı olacak :lepi:
2)özgücüm yavrumun bir ağlayışı var öyle kibarki sesi,anneside kızıyo bide kuzuma
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
bir de tulumları varkiiii valla anne süslü kızı ondan süslü zemuszemus
3)egeeee,o bir delikanlı ağır abi,ama bir gülüşü var inanamazsınız kızıımdan önce beni tavladı,nitekim gördüğünüz üzere cerende sonunda makası aldı egeden Şeniz
4)star,amatist,özlem iyiki tanıştık arkadaşlar valla,sizleri bırakmaya hiç niyetim yok :içelim:
veeee çıstak çıstak gün yapıyoruz kızlarrrr,baktık mimlenmedik cafe kalmadı izmirde kaydirigubbakcemile3
evlerde daha rahat ederiz dedik,nasipse ilk starıma misafiriz.
yaptığınız güzel ve içten yorumlar içinde çok teşekkür ederim canlarııımmm
darısı sizlerinde başına inşallah
bizim izmir gubuna da kocaman bir
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Son düzenleme: