İzmir'liler buluşmaya doymuyor , yeniden buluşuyor ( '09 temmuz anneleri )

oh ne güzel hepinize iyi buluşmalar kızlar

teşekkürlerrrrrrr , inşallah buluşabilirsek hepimiz de :bbo:

Yaaaa ne güsel kıslar beni de alın beni de bende bulusmak istiyorum :gitme:

gel zuzuşum gellll kuşum sen yaaaaaaa opuyorumnanaktan almaz olur muyuz ayol , misafirimiz , onur konuğumuz olursun hemide buyrunnnnnnnnn nütnen yaane yerimseniben

canim_kizimdan hala ses yok , hayır geleceğini gelmeyeceğini de yazmadı hiç buraya ,özel mesaj da gönderdim ama hala girmemiş siteye , görmedi haliyle ..
bi keresinde diğer topikte denk geldi , geliyo musun dedim evet dedi , ama ne bi tel verdi bi aksilik olursa arayın beni ben sık girmiyorum nete vb. demedi .. bakalım yarın öğlene kadar ondan bi ses çıkmasını bekliycez , yoksa buluşalım dediğimiz mekanın eksileri yüzünden mekan değiştirme yoluna gidicez :bbo:

cnm mrb şimdi gördüm mesajını bende yazıcam sana teli. eşimin yarın işi varmış o getiremiyo benisenağlama:. burayada çok ters mavişehir o yüzden bende gelemem yalnız. ama mekan değişcek fln demişsin yine bu tarafta buluşursanız gelebilirim ancakk:kedi:

ohh şükür geldin yaaaa zemuszemus
ama gelemiyomuşsun buluşmayaa hemiiii :sinifsinif: klava:
tatlım bu kez bu tarafta buluşalım dedik , sadece AVM değişikliği yaptık , kipada buluşalım dedik ..
ya bak ne işiymiş pazar pazar kızdım şinci kötükedihüso
neyse canım , bi daha buluşma yaparsak o zaman katılırsın naapalım :sm_confused::teselli:

ayy ben fırsat bulup giremiyorum bu cadolozdann.yaa pazar pazar iş yerine gidicekmiş yılsonu için sayım fln varmışş:gitme:

ayy ben fırsat bulup giremiyorum bu cadolozdann.yaa pazar pazar iş yerine gidicekmiş yılsonu için sayım fln varmışş:gitme:

tüh , kısmetsizlik işte .. neyse canım , havalar biraz ısındığında yaparız yine bi buluşma ...
sonraki buluşma için aklımda kahvaltı-brunch gibi bi şey var , tabi uyarsa hepimize de yerimseniben
çiçekli köye gidelim derim bi sonraki buluşmada :dance:

nasıl güzel olurr kocişlerde gelir bıdıklaeda büyürrkaydirigubbakcemile2

kızımmmm nealakasırnaşık şey
ben onu gırgırına dedimmm:lepi:

hemde biraz fişeklemek adınaydı
bi atakta yapsınlar diyeydiiii:sm_cool:

slm kızlarrr...
ben malesef yarın gelemiyorumm misafirlerim var anlatmıştım dha önce yemek bulaşık ortalık derken yeni işimm bitti saat sabahın 4 ü:1shok: çok üzgünümm:çok üzgünüm::çok üzgünüm: inşallah bir dahaki sefere sabah star a yıne msj çekerimm ama burdan da sölemek istedimmm tatlı sohbetler hepinizi öpüyorummmÇok üzgünüm çoook ama eğer gezmek isterlerse oraya geleceğimden emin olun o zmn ararım onlar dolşırken bende size takılırımm:Saruboceq:

benim bebek odasına bir aşağı bir yukarı gidiş gelişlerimle kaçırdığım tüm zamanlara rağmen süper bi gündü :lepi:
özlem gelemeyeceğini yazdı ama sağolsun geldi canım benimmmmopuyorumnanaktan
resimler ve detaylar yarın yerimseniben
uykum var çok mirmirmirmir

benimki uyanmadan yazayım ve ekliiim bendeki fotoları ..
ya pek güzel çıkmamış bu kez ne hikmetse , neyse kızlar da çekmişlerde bol bol , onlar da eklerler nasıl olsa
eveeet buluştuk yine bu kez bir fazla ile , nihaaaayet sesini duyduğum amatistimin kanlı canlı halini de gördüm , 3G reklamı gibi oldu dimi kaydirigubbakcemile3
Egişim ne kaaaa tatlı :asigim:, neee kaaaa büyümüş meğer annnnnesi ona misler gibi bakmış , abi olmuş yaw opuyorumnanaktan
pembiş yanaklı Cerenim ve annesi demresunun da ayaklarına sağlık , hala göstereceeeeği var unuttum sanmasınnnnnn lmaz: kaydirigubbakcemile3 :roflol:
özgüm özzgümmmmm :asigim: benim sırnaşık ( bu deyim annesine ait wallaa a.s ) balböcüüüüüm , ben seni yesem yesem doymam tatlı kızım benimm
Özlemciim de sağolsun misafirlerine bi kapı ayarlayıp yerimsenibenkaydirigubbakcemile3 bi koşu bizim yanımıza geldi , onun da ayaklarına sağlık çok çokkkkk opuyorumnanaktan
demresu , canım ya hazır ordayken ne güzel kapcaktık rimelleri beraber ben seni ite sen beni ite ite :roflol: tüh ,neyse sen artık sizin ordaki kipadan alırsın , bak bakiim orda max factor var mı burda yoktu da :1no2:

aaaa okyanlara bi not delikafadulden
biz bundan sonra evlerde buluşcass rahat rahat , hatta gün yapıcaz aramızda :teytey:

bilmiyoruz artıkın , biz buluştuk sıramızı kaçıncıya svıyoruz darısı diğer illerdeki arkadaşlara ( istanbul uyumaaaa zemuszemus , antalya bak kaçkişi oldunuz hadi gaari yerimseniben, ankaraya hiç bi şey demiyorum , varlar herhalde 5kişi felan kaydirigubbakcemile2, bursadan da hiç yoksa 3 kişi var sanırım :jeyyar:

soldan sağa : star ve tosbaası , demresu ve cerenimusu , amatist ve egişi , özlem ve özgü prensesiiiiiiii ...

Son düzenleme:
ay tüm güzeller melekler toplanmış yine::) sabahtan beri resmi bekliyordum starcım:)) sonunda gördüm .cok güzel görünüyorsunuz .bu sefer amatistte kadroya dahil olmuş

evet gerçekten çok süpersinizzz
ama üzüldüm bak busefer aras tek kalmadı ege beyde heyyyt bu meydanda artık bende varım diye bir giriş yaptı

çok güzel ya temmuz izmir bebekleri birbirini tanıdı bebeklik arkadaşı oldular ...bu güzel toplantıların devamını dilerim .. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…