eveeeeeeeeeet aynen okuduğunuz gibi:lepi:
yeniden buluşuyoruz delikafadulden
hediye bahane sohbet şahane deyip buluşmaya karar verdik
ben - amatist-demresu OK
özleeeeeem35 ve canim_kizimdan haber bekleniyor katılım için yerimseniben
tarih : 27 aralık 2009 , 14:00
yer : Mavişehir - ege park
mekan :özsüt gibi görünüyor şimdilik
filizcim gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll bekliyoruz bak kapımız heerrrrrrrrrkese açık tatlımopuyorumnanaktan
ohh ohh buluşun bakalımmm ne güzell yaaazemuszemus
süpersinizzzzzz:lepi:
telde dediğim gibi stoşum...kızdırmayın beni..yakarım uleyyyn bu topiği..sonu gelmio sizin buluşmalarınızın..biz daha sefte yapamadık yavs..
tatlım gelmeyi çok isterim ama görev nedeniyle bilecikteyim:1no2:
sizi varya sopayı ıslatırda döverim ha....
ne var bizde buluşuruz....sizin özsütünüz varda bizim yokmu??
aaaaaaaa
ahhh ahhh şimdi orda olmak vardı çok özledim izmirimi memleketimi denizin kokusu,kordon sefaları......
size iyi eğlenceler kızlar belki yaza buluştuğunuzda bende gelirimmmm
mutttlaka ama mutttttlaka bekleriz ve bak sen gelirsin belki filiz_111 de gelir yazın , toplanıveririz hemencik :1hug:
kıskandim vallahi yaa
istanbulda onca kişiyiz bi buluşamadık:çok üzgünüm:
valla iznimi izmirde geçiriyom valla gelirim toplanırsanız:dance:
valla istanbullu arkadaşlarım hiiiiiç boşuan söylenmeyin vede kızmayın lütfen
mekan sizin şehir sizin
edaha ne duruyosunuz ki:dance:
hem toplaşamıyonuz kimsede tık yok
hemde izmirlilere laf sokuyonuz
aaaaaaaaaaa:teytey:
kızlar ne diiicem , son dakka golü demeyin ama fikrinizi almam gerekiyo ..
dün ege parka gittik hem yemek hem alışveriş içn . dolayısıyla uzun vakit geçirince orasını burasını iyice inceleme fırsatım oldu AVMnin ..
sonuç : fiyasko akannehir
ama sorun bi neden ???
özsüt aslında o kadar geniş değilmiş
emzirme odası taaammmmm bi rezalet . kontraplaklarla yarım ev havasıyla çevirmişler , koridorda duvara dayalı bi bölme gibi olmuş , içeride 2 çok rahatsız tahta sandalye ve bir kare masa ( dışarıdaki yemek bölümünden iç edilmiş ) ve bir de aynalı küçük lavabo-sabun-kocaman tuvalet kağıdı ruloluğu var akannehir
ayrıca ekmekiçi'nin yanında olduğu için havalandırmadan direkt oranın ağır yemek-yağ-kızartma kokusu geliyor -tatlicadiarzu- 5 dak zor durdum emzirirken ..
başka da emzirme odası yokmuş koooooca AVMde :1shok:
ayrıca araba park yerinin bi kısmında tadilat var , diğer kısım ise çok kalabalık oluyor ve h.sonu olacağı için yer bulmamız mümkün olmayabilir , civarda da park edilecek yer yok , her yer site ve parkları kapalı .. üstelik park etseniz bile arabayla AVMye ulaşıncaya kadar zorluk çekiyosunuz takır tukur çıkmış patlamış yer taşlarından felan ..
bir de yürüyen merdiveni yok , koca bi yokuş var AVMye girmekiçin , dün akşam eşim arabayı merdivene yakın getirmeye gittiğinde arabayla inecem derken yağmurda az kalsın kayıyordum..
kısacası ; özsütün çokça geniş olmaması ve ondan da geniş bi yerin olmayışı , park ve emzirme odasının yetersiz oluşu nedenlerinden ege park pek bize uygun değilmiş aslında:1no2:
bir önerim var :1rolleyes: inşallah herkes okur bunu , canim_kizim hariç hepinizin tel var , ulaşıcam hepinize de olur da mekan değişikliği yaparsak ona nasıl ulaşıcaz :uhm:
diyorum ki çiğli kipada buluşalım . emzirme odası sıkıntısı yok .. kapalı-açık park alanı çok çok geniş , yemek katında biraz kendince kapalı rahat edebileceğimiz isteyenin yemek isteyenin tatlı yiyebileceği bi mekan var , genişce ve hiç bir zaman kalabalık görmediğim >> dodici <<
ne dersiniz ??
son anda olan bu durum için kusura bakmayın , şimdiye kadar hep alışveriş yapar çıkardık , çok çok girişteki kafelerde takılırdık ,hiç böyle alıcı gözle bakmamışım mekana , meğer sadece adı varmış , bizim için çok çokk yetersiz bir mekan -tatlicadiarzu-
ne dersiniz egs yerine kipada buluşalım mı ?
amatist deniz cafe de olabilir demişti alternatif mekan olarak , ama eşlerin rahat rahat gezmesi , sinemaya felan gitmesi için avm de buluşmak daha iyigibi sanki :uhm:
fikirleriniz nedir ???
önemli değil canım benim,gözlemlemen iyi olmuş,kipa çiğlide buluşuyoruz o zaman saat 2 de,özlem geliyo mu?diğer arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?