kızlar ne diiicem , son dakka golü demeyin ama fikrinizi almam gerekiyo ..
dün ege parka gittik hem yemek hem alışveriş içn . dolayısıyla uzun vakit geçirince orasını burasını iyice inceleme fırsatım oldu AVMnin ..
sonuç : fiyasko akannehir
ama sorun bi neden ???
özsüt aslında o kadar geniş değilmiş
emzirme odası taaammmmm bi rezalet . kontraplaklarla yarım ev havasıyla çevirmişler , koridorda duvara dayalı bi bölme gibi olmuş , içeride 2 çok rahatsız tahta sandalye ve bir kare masa ( dışarıdaki yemek bölümünden iç edilmiş ) ve bir de aynalı küçük lavabo-sabun-kocaman tuvalet kağıdı ruloluğu var akannehir
ayrıca ekmekiçi'nin yanında olduğu için havalandırmadan direkt oranın ağır yemek-yağ-kızartma kokusu geliyor -tatlicadiarzu- 5 dak zor durdum emzirirken ..
başka da emzirme odası yokmuş koooooca AVMde :1shok:
ayrıca araba park yerinin bi kısmında tadilat var , diğer kısım ise çok kalabalık oluyor ve h.sonu olacağı için yer bulmamız mümkün olmayabilir , civarda da park edilecek yer yok , her yer site ve parkları kapalı .. üstelik park etseniz bile arabayla AVMye ulaşıncaya kadar zorluk çekiyosunuz takır tukur çıkmış patlamış yer taşlarından felan ..
bir de yürüyen merdiveni yok , koca bi yokuş var AVMye girmekiçin , dün akşam eşim arabayı merdivene yakın getirmeye gittiğinde arabayla inecem derken yağmurda az kalsın kayıyordum..
kısacası ; özsütün çokça geniş olmaması ve ondan da geniş bi yerin olmayışı , park ve emzirme odasının yetersiz oluşu nedenlerinden ege park pek bize uygun değilmiş aslında:1no2:
bir önerim var :1rolleyes: inşallah herkes okur bunu , canim_kizim hariç hepinizin tel var , ulaşıcam hepinize de olur da mekan değişikliği yaparsak ona nasıl ulaşıcaz :uhm:
diyorum ki çiğli kipada buluşalım . emzirme odası sıkıntısı yok .. kapalı-açık park alanı çok çok geniş , yemek katında biraz kendince kapalı rahat edebileceğimiz isteyenin yemek isteyenin tatlı yiyebileceği bi mekan var , genişce ve hiç bir zaman kalabalık görmediğim >> dodici <<
ne dersiniz ??
son anda olan bu durum için kusura bakmayın , şimdiye kadar hep alışveriş yapar çıkardık , çok çok girişteki kafelerde takılırdık ,hiç böyle alıcı gözle bakmamışım mekana , meğer sadece adı varmış , bizim için çok çokk yetersiz bir mekan -tatlicadiarzu-
ne dersiniz egs yerine kipada buluşalım mı ?
amatist deniz cafe de olabilir demişti alternatif mekan olarak , ama eşlerin rahat rahat gezmesi , sinemaya felan gitmesi için avm de buluşmak daha iyigibi sanki :uhm:
fikirleriniz nedir ???