İzmir'liler buluşmaya doymuyor , yeniden buluşuyor ( '09 temmuz anneleri )

Starimu

Tosbaam abi oluyor :)
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2008
4.542
19
683
eveeeeeeeeeet aynen okuduğunuz gibi:lepi:
yeniden buluşuyoruz delikafadulden
hediye bahane sohbet şahane deyip buluşmaya karar verdik
ben - amatist-demresu OK
özleeeeeem35 ve canim_kizimdan haber bekleniyor katılım için yerimseniben

tarih : 27 aralık 2009 , 14:00
yer : Mavişehir - ege park
mekan :özsüt gibi görünüyor şimdilik

eveeeeeeeeeet aynen okuduğunuz gibi:lepi:
yeniden buluşuyoruz delikafadulden
hediye bahane sohbet şahane deyip buluşmaya karar verdik
ben - amatist-demresu OK
özleeeeeem35 ve canim_kizimdan haber bekleniyor katılım için yerimseniben

tarih : 27 aralık 2009 , 14:00
yer : Mavişehir - ege park
mekan :özsüt gibi görünüyor şimdilik

ya bi izmirli olarak beni neden almıyonuz yahihoyyytlülülülülülü

filizcim gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll bekliyoruz bak kapımız heerrrrrrrrrkese açık tatlımopuyorumnanaktan

telde dediğim gibi stoşum...kızdırmayın beni..yakarım uleyyyn bu topiği..sonu gelmio sizin buluşmalarınızın..biz daha sefte yapamadık yavs..

sizi varya sopayı ıslatırda döverim ha....
ne var bizde buluşuruz....sizin özsütünüz varda bizim yokmu??
aaaaaaaa

ohh ohh buluşun bakalımmm ne güzell yaaazemuszemus

diloşummmm , inşallah bakalım zemuszemus

süpersinizzzzzz:lepi:

dimiiiii kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
sağol tatlımmmm
antalya çıkartması bekliyoruz en evvelinden yerimseniben

telde dediğim gibi stoşum...kızdırmayın beni..yakarım uleyyyn bu topiği..sonu gelmio sizin buluşmalarınızın..biz daha sefte yapamadık yavs..

ahahaha kaydirigubbakcemile3
güzel kaynattık ama dimi , anladın sen yerimseniben
tatlııııım ben geliiim ist.a toplaşalım bahaneyle opuyorumnanaktan

tatlım gelmeyi çok isterim ama görev nedeniyle bilecikteyim:1no2:

olsuuuun , bilecik çok uzak diiiil ki , yazın felan geldiğinde haberimiz olsun , senin için toplanırız bi daha , bize bahane olsun yeterki :dance:

sizi varya sopayı ıslatırda döverim ha....
ne var bizde buluşuruz....sizin özsütünüz varda bizim yokmu??
aaaaaaaa

kızma uleeeeeeyyyynnnn :roflol:
olmam mı aaaaa nütnen lülülülülülü
biz geçen buluşmada gittik bi ist. markasında oturduk : kahve dünyası kaydirigubbakcemile3
siz buluştunuz zaten , biz de sıramızı savdık , sırada antalya var , becne bursa da çıkar belki biz de toplaşıyorusssss diye .. yanılmıyorsam bursadan sanki 2 -3 kişi mi var ne topikte fisfisfis

:(
ahhh ahhh şimdi orda olmak vardı çok özledim izmirimi memleketimi denizin kokusu,kordon sefaları......
size iyi eğlenceler kızlar belki yaza buluştuğunuzda bende gelirimmmm

:(
ahhh ahhh şimdi orda olmak vardı çok özledim izmirimi memleketimi denizin kokusu,kordon sefaları......
size iyi eğlenceler kızlar belki yaza buluştuğunuzda bende gelirimmmm

mutttlaka ama mutttttlaka bekleriz ve bak sen gelirsin belki filiz_111 de gelir yazın , toplanıveririz hemencik :1hug:

olur olur , inşallah burdaki arkadaşların da memleketti - yazlıtı vb bulunamama durumları olmazsa toplanırız bahaneyle :)

valla istanbullu arkadaşlarım hiiiiiç boşuan söylenmeyin vede kızmayın lütfen
mekan sizin şehir sizin
edaha ne duruyosunuz ki:dance:
hem toplaşamıyonuz kimsede tık yok
hemde izmirlilere laf sokuyonuz
aaaaaaaaaaa:teytey:

kıskandim vallahi yaa
istanbulda onca kişiyiz bi buluşamadık:çok üzgünüm:

tatlım kalabalık olunca sanırım buluşmak daha zor oluyor , her kafadan ayrı ses çıkıyor doğal olarak ve bi ortak noktada buluşmak da haliyle zor oluyor n. ondan kimse buluşalım mı diye ortayaatılmaya cesaret edemiyor olabilir , biri çıksa buluşalım mı dese eminim en az 5-6 kişi çıkar gelebilecek olan yerimseniben
yani bana kalırsa böyle :sm_confused:

valla iznimi izmirde geçiriyom valla gelirim toplanırsanız:dance:

toplanırız canım burada olduğumuz sürece ve imkanlar dahilinde , aşkolsun , sen gel ve buluşmak iste yeter ki :1hug:

valla istanbullu arkadaşlarım hiiiiiç boşuan söylenmeyin vede kızmayın lütfen
mekan sizin şehir sizin
edaha ne duruyosunuz ki:dance:
hem toplaşamıyonuz kimsede tık yok
hemde izmirlilere laf sokuyonuz
aaaaaaaaaaa:teytey:

kıs kikoşşşşş kimsenin kimseye laf soktuğu yok deli gadın kaydirigubbakcemile3Şeniz
hadi bakalım antalyadan ve hatta ankaradan bekliyoruz asıl .. ha bu arada bi tane de izmirden aparttınız , sayıyı da kalabalıklaştırdınız kaydirigubbakcemile3 sahi 4 kişi oldunuz eyetkinerle ??

kızlar ne diiicem , son dakka golü demeyin ama fikrinizi almam gerekiyo ..
dün ege parka gittik hem yemek hem alışveriş içn . dolayısıyla uzun vakit geçirince orasını burasını iyice inceleme fırsatım oldu AVMnin ..

sonuç : fiyasko akannehir
ama sorun bi neden ???

özsüt aslında o kadar geniş değilmiş
emzirme odası taaammmmm bi rezalet . kontraplaklarla yarım ev havasıyla çevirmişler , koridorda duvara dayalı bi bölme gibi olmuş , içeride 2 çok rahatsız tahta sandalye ve bir kare masa ( dışarıdaki yemek bölümünden iç edilmiş ) ve bir de aynalı küçük lavabo-sabun-kocaman tuvalet kağıdı ruloluğu var akannehir
ayrıca ekmekiçi'nin yanında olduğu için havalandırmadan direkt oranın ağır yemek-yağ-kızartma kokusu geliyor -tatlicadiarzu- 5 dak zor durdum emzirirken ..
başka da emzirme odası yokmuş koooooca AVMde :1shok:
ayrıca araba park yerinin bi kısmında tadilat var , diğer kısım ise çok kalabalık oluyor ve h.sonu olacağı için yer bulmamız mümkün olmayabilir , civarda da park edilecek yer yok , her yer site ve parkları kapalı .. üstelik park etseniz bile arabayla AVMye ulaşıncaya kadar zorluk çekiyosunuz takır tukur çıkmış patlamış yer taşlarından felan ..
bir de yürüyen merdiveni yok , koca bi yokuş var AVMye girmekiçin , dün akşam eşim arabayı merdivene yakın getirmeye gittiğinde arabayla inecem derken yağmurda az kalsın kayıyordum..

kısacası ; özsütün çokça geniş olmaması ve ondan da geniş bi yerin olmayışı , park ve emzirme odasının yetersiz oluşu nedenlerinden ege park pek bize uygun değilmiş aslında:1no2:

bir önerim var :1rolleyes: inşallah herkes okur bunu , canim_kizim hariç hepinizin tel var , ulaşıcam hepinize de olur da mekan değişikliği yaparsak ona nasıl ulaşıcaz :uhm:
diyorum ki çiğli kipada buluşalım . emzirme odası sıkıntısı yok .. kapalı-açık park alanı çok çok geniş , yemek katında biraz kendince kapalı rahat edebileceğimiz isteyenin yemek isteyenin tatlı yiyebileceği bi mekan var , genişce ve hiç bir zaman kalabalık görmediğim >> dodici <<
ne dersiniz ??

son anda olan bu durum için kusura bakmayın , şimdiye kadar hep alışveriş yapar çıkardık , çok çok girişteki kafelerde takılırdık ,hiç böyle alıcı gözle bakmamışım mekana , meğer sadece adı varmış , bizim için çok çokk yetersiz bir mekan -tatlicadiarzu-

ne dersiniz egs yerine kipada buluşalım mı ?

amatist deniz cafe de olabilir demişti alternatif mekan olarak , ama eşlerin rahat rahat gezmesi , sinemaya felan gitmesi için avm de buluşmak daha iyigibi sanki :uhm:

fikirleriniz nedir ???

Son düzenleme:
kızlar ne diiicem , son dakka golü demeyin ama fikrinizi almam gerekiyo ..
dün ege parka gittik hem yemek hem alışveriş içn . dolayısıyla uzun vakit geçirince orasını burasını iyice inceleme fırsatım oldu AVMnin ..

sonuç : fiyasko akannehir
ama sorun bi neden ???

özsüt aslında o kadar geniş değilmiş
emzirme odası taaammmmm bi rezalet . kontraplaklarla yarım ev havasıyla çevirmişler , koridorda duvara dayalı bi bölme gibi olmuş , içeride 2 çok rahatsız tahta sandalye ve bir kare masa ( dışarıdaki yemek bölümünden iç edilmiş ) ve bir de aynalı küçük lavabo-sabun-kocaman tuvalet kağıdı ruloluğu var akannehir
ayrıca ekmekiçi'nin yanında olduğu için havalandırmadan direkt oranın ağır yemek-yağ-kızartma kokusu geliyor -tatlicadiarzu- 5 dak zor durdum emzirirken ..
başka da emzirme odası yokmuş koooooca AVMde :1shok:
ayrıca araba park yerinin bi kısmında tadilat var , diğer kısım ise çok kalabalık oluyor ve h.sonu olacağı için yer bulmamız mümkün olmayabilir , civarda da park edilecek yer yok , her yer site ve parkları kapalı .. üstelik park etseniz bile arabayla AVMye ulaşıncaya kadar zorluk çekiyosunuz takır tukur çıkmış patlamış yer taşlarından felan ..
bir de yürüyen merdiveni yok , koca bi yokuş var AVMye girmekiçin , dün akşam eşim arabayı merdivene yakın getirmeye gittiğinde arabayla inecem derken yağmurda az kalsın kayıyordum..

kısacası ; özsütün çokça geniş olmaması ve ondan da geniş bi yerin olmayışı , park ve emzirme odasının yetersiz oluşu nedenlerinden ege park pek bize uygun değilmiş aslında:1no2:

bir önerim var :1rolleyes: inşallah herkes okur bunu , canim_kizim hariç hepinizin tel var , ulaşıcam hepinize de olur da mekan değişikliği yaparsak ona nasıl ulaşıcaz :uhm:
diyorum ki çiğli kipada buluşalım . emzirme odası sıkıntısı yok .. kapalı-açık park alanı çok çok geniş , yemek katında biraz kendince kapalı rahat edebileceğimiz isteyenin yemek isteyenin tatlı yiyebileceği bi mekan var , genişce ve hiç bir zaman kalabalık görmediğim >> dodici <<
ne dersiniz ??

son anda olan bu durum için kusura bakmayın , şimdiye kadar hep alışveriş yapar çıkardık , çok çok girişteki kafelerde takılırdık ,hiç böyle alıcı gözle bakmamışım mekana , meğer sadece adı varmış , bizim için çok çokk yetersiz bir mekan -tatlicadiarzu-

ne dersiniz egs yerine kipada buluşalım mı ?

amatist deniz cafe de olabilir demişti alternatif mekan olarak , ama eşlerin rahat rahat gezmesi , sinemaya felan gitmesi için avm de buluşmak daha iyigibi sanki :uhm:

fikirleriniz nedir ???

önemli değil canım benim,gözlemlemen iyi olmuş,kipa çiğlide buluşuyoruz o zaman saat 2 de,özlem geliyo mu?diğer arkadaşlar?

önemli değil canım benim,gözlemlemen iyi olmuş,kipa çiğlide buluşuyoruz o zaman saat 2 de,özlem geliyo mu?diğer arkadaşlar?

tatlım amatistle konuştum , ok dedi .. özleme de msj attım , dönmedi henüz , görmemiştir belki .. tel.şarjım bitmişti dolsun arıycam onu da ..

yalnız .....

canim_kizimın tel yok bende ve topiğe girip görmezse bu yazışmaları planda bi değişiklik yapamıycaz , yine ege parkta buluşucaz mecbur .. amatistle az önce evden konuştuk , bi aksilik olmasın , canım_kızımdan haber alırsak yada alamazsak yarın öğlen 12 gibi ben hepinize msj atıcam buluşma yeri ege park yada kipa diye yerimseniben böylece karışıklık olmaz diye düşündüm , sence ?

Back