ediyor etmese cok zor yemek harıcc herseye yardım eder sıler supurrr cocugada bakrrr sukurrr :) ama yınede zor
istemiyorlarmiydi o cocukla nisanlanmasini
ya kız hoşlanmıştı görücü usulü oldu annesi kararsızdı laf getirip götürenler olmus komşulardan birazda ailesi ayak uyduramadı erkek tarafının ama benm kaynana getrdi onları yolabenm nişanlım da biz evlencez diye stres yaptı birz beklesin diyordu hazırlıksızdı ama bu eltim faln abarttılar bu güzel nişanda somurttular kocasıyla
Eki Görüntüle 1055943 Eki Görüntüle 1055945 Eki Görüntüle 1055946 Eki Görüntüle 1055947 Eki Görüntüle 1055948 unlarda babet tarzi olanlari canim
ayyy benim kocamda tam tersii yaaa sinir ediyor beni gicik nereye gitse orasi darmadinik ediyorr dun hastaydim bir corba yapim dedi kalktim arkasindan ben topladim tencere nerde mercimek nerde bu nasil calisiyo yapsaydi daha iyiydii
ayyy benim kocamda tam tersii yaaa sinir ediyor beni gicik nereye gitse orasi darmadinik ediyorr dun hastaydim bir corba yapim dedi kalktim arkasindan ben topladim tencere nerde mercimek nerde bu nasil calisiyo yapsaydi daha iyiydii
ya kız hoşlanmıştı görücü usulü oldu annesi kararsızdı laf getirip götürenler olmus komşulardan birazda ailesi ayak uyduramadı erkek tarafının ama benm kaynana getrdi onları yolabenm nişanlım da biz evlencez diye stres yaptı birz beklesin diyordu hazırlıksızdı ama bu eltim faln abarttılar bu güzel nişanda somurttular kocasıyla
canımcımm grrdm teşekkrler ama bu modelin topklusu daha güzel bilmiyom ki napsam yaa modelii göndereyim yarın sana ona göre modell bulalım olur mu :)
senin kocam eşittir benm abim değişmezler pekk fazla çok şükür nişanlım dağınık değil ama oda açıktığında kimseyi görmez kalp bile kırar yaniii gıcık şeyy
ya benmkı bınde bır kahvaltıya yardmm eder yemek ısıne el atmzzz
baya bir sacma olmus ya eltin bu kadar her seyi abartıyorsa yarın bir gün seninlede aynı durum yasarsan yandın demektir yani ama sonucta kocası görümcenin abisi nasıl karısının bu şekilde savranmasına izin veriyor cok anlamıs değilim yani
Canım ya pek enerjimiz uymuyor yakın değiliz o kadar..ama eşiyle beraber bunu yapıyorlar abiside konusurken soylemiş biz aksam geleceğiz diye görümcemde bişey dememiş aman ben karışmam fazla zatn ama dinlerim olayları anlatırlarsa
Ne kadar sonradan olmada olsa bende İzmir'liyim :)))
günaydınn bende sonradan olma ızmırlıyım ztn hehe aslen ankara :)
İstanbuldaydım ben evlenip geldim buraya eşim doğma büyüme izmirli herseyi burda
aynen of aramız bozldu haklı değil miyim ya