Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız nerelerdesin sınav telşınamı düştün gene
gel kuzucum bırayaalone2
ben burdayım şekerim
Selamlar;
izmirin güzel insanları.
bende karşıyakada doğdum büyüdüm yaşıyorum.şehirimi ve insanlarını çok çok seviyorum.
öpüyorum hepinizi:)
35 buçuklusun heee daha bu hafta içi ksk deyik kocamla aksamları sahil kenarında yüzümesi okadar güzel oluyorki accık üsümüştüm ama olsun hoşgeldin aramıza
hoşbuldum canım.
teşekkür ederim.Bende bazen yürüyorum.işten çok yorgun gelmezsen .güzel oluyor sahil .rengarenk. şimdi bu ay artık iyice cıvıl cıvıl olur.
anammm kız sen hamilemisin şimdi farkettim valla Allah analı babalı büyütsün canım benim bendedüşünüyorum ama daha zamanı var
Selam herkese
Bizim Urla ya yerleşme durumumuz var. Aranızda var mi Urla'da yaşayan ya da iyi bilen birileri? Ne iş yapılır, hangi mahalesi yaşamak için iyidir? Hangi okulun eğitimi güzeldir? Gibi bilgilere çok ihtiyacım var. Simdiden hepinize teşekkür ederim canim hemşehrilerim
Bende varımmm bende
Slm herkesee
Selam herkese
Bizim Urla ya yerleşme durumumuz var. Aranızda var mi Urla'da yaşayan ya da iyi bilen birileri? Ne iş yapılır, hangi mahalesi yaşamak için iyidir? Hangi okulun eğitimi güzeldir? Gibi bilgilere çok ihtiyacım var. Simdiden hepinize teşekkür ederim canim hemşehrilerim