- 4 Haziran 2013
- 12.320
- 8.576
şu lazer olandan mı kız tüyleri yok ediyomuydu omu
ayıp be ayıppp terbiyesizlerr
Yok anacım tüyleri yok etmiyor tüy çıkartmıyor sadece bırakınca belli bi zaman sonra geri çıkıyormş lazer gibi lazerde de horman değişikliğinde geri dönüş mutlaka oluo hiç birinde kesim çözüm diye bişey yok . Acısız ağrısız modern ağda diyorlarmış buna kullandığın sürece temiz paksın en güzeli ağdanın acısı yokama çok ucuz bişi değil cesaret edemiyorum ondan dedim blki izmir de ben gibi almaya cesareti olamayn varsa brbirimze gaz verip alırız diye düşündüm hem indrim de yaptrırz takstle
tatlım nette ki yorumları okudun mu bak bi parça göndereyimm :) Philips Lumea SC2003/11 - IPL tüy alma sistemi Philips'in bayisinde lazer epilasyon aleti olarak tanıtıldı. Ürünün satış yapılan internet sayfalarında da sanki lazerle epilasyonu evimizde kendi kendimize yapabilecekmişiz gibi tanıtılıyor. Oysa tüyleri uyutma sistemi, aleti kullanmayı bıraktığın anda tüyler eskisinden daha canlı geri geliyor. Ben aldım ve fark edip iade ettim hemen. Bravo Philips, hiç beklemezdim. Bir düşünün yüzünüze jilet vurmanızı söylüyorlar. Babamın yüzüne dönünce yüzüm hesabını kim verirdi?İzmirli hatunlar ya tek başıma alamıycam philips lumea tüğ uyutucuyu düşünen varsa birbirmize cesaret verip aynı yerden alalım bir araştırın sizde :18:
tatlım nette ki yorumları okudun mu bak bi parça göndereyimm :) Philips Lumea SC2003/11 - IPL tüy alma sistemi Philips'in bayisinde lazer epilasyon aleti olarak tanıtıldı. Ürünün satış yapılan internet sayfalarında da sanki lazerle epilasyonu evimizde kendi kendimize yapabilecekmişiz gibi tanıtılıyor. Oysa tüyleri uyutma sistemi, aleti kullanmayı bıraktığın anda tüyler eskisinden daha canlı geri geliyor. Ben aldım ve fark edip iade ettim hemen. Bravo Philips, hiç beklemezdim. Bir düşünün yüzünüze jilet vurmanızı söylüyorlar. Babamın yüzüne dönünce yüzüm hesabını kim verirdi?
orasını bende anlamadım yazını göründe nette baktım yorumda yazıyordu..herhalde yüz tüyü için ama benm jilete alerjim var ztn kullanamamyuzune niye jilet vuruyosunki tatlim anlamadim valla o daha cok sertlestirir cogaltir tam tersine
orasını bende anlamadım yazını göründe nette baktım yorumda yazıyordu..herhalde yüz tüyü için ama benm jilete alerjim var ztn kullanamam
ben sordum onu yaaa baya pahalıydı 2 civarımıydı neydibende nerde bende o para diyince vazgecmiştim
tatlım nette ki yorumları okudun mu bak bi parça göndereyimm :) Philips Lumea SC2003/11 - IPL tüy alma sistemi Philips'in bayisinde lazer epilasyon aleti olarak tanıtıldı. Ürünün satış yapılan internet sayfalarında da sanki lazerle epilasyonu evimizde kendi kendimize yapabilecekmişiz gibi tanıtılıyor. Oysa tüyleri uyutma sistemi, aleti kullanmayı bıraktığın anda tüyler eskisinden daha canlı geri geliyor. Ben aldım ve fark edip iade ettim hemen. Bravo Philips, hiç beklemezdim. Bir düşünün yüzünüze jilet vurmanızı söylüyorlar. Babamın yüzüne dönünce yüzüm hesabını kim verirdi?
Arkadaslar ben Fransa'da yaşıyorum ve izmire yerleşmek istiyorum. Bana karşıyaka ile ilgili yorumlarınızı bildirirseniz çok sevinirim. Ve ilkokulları nasıl?
Benece karsiyaka ixmirin en nezik semtlerinden birisi denizi havasi hervseyi super ayricada benim bildigim okullarida guzel benim bildigim kadariyla bende bornovadansa orda yasamayibtercih ederdimArkadaslar ben Fransa'da yaşıyorum ve izmire yerleşmek istiyorum. Bana karşıyaka ile ilgili yorumlarınızı bildirirseniz çok sevinirim. Ve ilkokulları nasıl?
öncesini bilmiyorum canım da özşnlda 1400 dedi ama gelin bişeyler yaparız dediler şöyle güzel bi indirim olsa keşke nette bi sitede 1119 tl di. ama taksidi az bnde ödeyemem kii
Neden Türkiye ye gelmek istiyorsunuz ? Bişi diyim mi eğitim '' sıfır '' kolejde okutacaksan tabi o ayrı mesele . Karşıyaka mavişehir güzel ama tuzludur
Benece karsiyaka ixmirin en nezik semtlerinden birisi denizi havasi hervseyi super ayricada benim bildigim okullarida guzel benim bildigim kadariyla bende bornovadansa orda yasamayibtercih ederdim
aaaaaaaa kiz izmirli topige accik sahip cik kmse kimseye neden gunaydin demiyo bakim
bencede cok sacma yani bu gun noralim cok bozukk yaaaa is hic iyi gitmiyor
Günaydınnben daha ayılamadım amaa.
AA neden öyle diosun ben bornova evka 3 ü çok beğeniyorum sakin elit yerleşimi güzell yeşillik mis gibi
Kiza gelecigine pisman edicen he
kızz neden moralin bozuktu ? şimdi gördüm yazını ?
cabbbukkkkk yüzünü yıkada gelllevet evka 3 güzel kesim canımm ama ben yeşilova kesiminde oturdugu için evka 3 bize uzak kalıyor oda bornovaya baglı ama evka 3 bam başka yer bigün orda sınava girdimde gercekten süper