İzmir'li hanımlar 03 Aralık cumartesi günü buluşmaya ne dersiniz?

merhaba kızlarr:16::16:

ben bazı arkadaşlara sordum ama herkesin bu hafta işi varmış haftayamı yapsakk buluşmayıı

evet herkesin işi var gibi buraya yazan diğer arkadaşlarda henüz net birşey söylemedi bilemiyorum ertelesek mi herkes buluşma olsun diye yazıp duruyor ama kimsede tık yok :50:

hermia ve minikprenses gelip gelmeyeceğinizi net olarak bildirin arkadaşlar gelemeyecek gibiyseniz buluşmayı iptal edebiliriz :50:

öyle düşünüyorum çakılım ne gelen var ne giden kimseden ses yok eee doğal olarak gelmek isteyen arkadaşlarda gelen kişi olmayınca erteleyelim diye düşünmekte haklılar karar veremedim arkadaşlardan bugün ve yarına kadar net olarak geliyoruz diyen olursa iptal etmem :5:

öyle düşünüyorum çakılım ne gelen var ne giden kimseden ses yok eee doğal olarak gelmek isteyen arkadaşlarda gelen kişi olmayınca erteleyelim diye düşünmekte haklılar karar veremedim arkadaşlardan bugün ve yarına kadar net olarak geliyoruz diyen olursa iptal etmem :5:

Bence haftaya erteleyin kuzum belki daha fazla katılım olur hem arkadaşlarda kendini ona göre ayarlamış olurlar

:28:evet arkadaşlar bu hafta sonuna baktıkki herkesin işi var ve katılım yok 3 aralığa aldık buluşmayı bakalım kimler gelecekkkk hepinizi bekliyorummmmm :32:

Back