İzmir'li hanımlar 03 Aralık cumartesi günü buluşmaya ne dersiniz?

Bende sizin buraya gelmenizi beklerken sabırsızlanıcam ve zaman orda durucak eminim kuzum aminnnnnnn tatlım allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin size inşallah allahın izniyle görüşüceğiz artık.Olsun kuzum vallahi onunla güne başlıyımda isterse 5de kaldırsın razıyım ben :9: hem banada ilerisi için antreman olur :1:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:evet evet ilerisi için hazırlık olur :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

küçük park girişi düş bahçesi cafe saat 13:00 buluşma yeri ve zamanı kızlar vakitte sorunu olan varsa bildirsin ayarlama yapalım

evet kızlar gelenler bana söylerseniz çok sevinirim. ona göre cafenin sorumlusu ile konuşacağım yerimizi ayırtayım haberlerinizi bekliyorum :kkk: :kkk: :kkk:

ben bir kaç arkadaşımada söyleyim izmirli burdan tanıştığım onlarda gelirlermi diye canım:16::16: bu ilk olur tanışırız sonra sık sık görüşürüzz:16::16:

inşallah katılan çok arkadaşımız olurda güzel dostluklar kurarsınız kuzum

doğru diyorsun cakil. burda konuşuyoruz sohbet ediyoruz bide zaman ve imkanlar elverdiği sürece yüzyüze görüşmek daha iyi olur bizler için:16::16: bide hepimiz izmrliyiz sıcak kanlı insanlarız güzel sohbetler ederizz diye düşünüyorum:17::17:

Back