İzmir'li hanımlar 03 Aralık cumartesi günü buluşmaya ne dersiniz?

buluşmaya az kaldı kızlar gelen yok mu kalkıyor kalkıyor 1 2 :55: 1 2 kalkıyor küçükparka otobüs kalkıyor gelmeyen kalmasın :52: :52: :38:

benım ıcın uygun kızlarrr herzamannn ozaman cumartesi günü saat 14:00da küçük parkta buluşalımm:34:

günaydın evrekam öncelikle o zaman anlaştık senin içinde o saatler uygunmuş madem benim içinde uygundur o zaman netleşti demektirr küçük park girişi düş bahçesi cafe saat 14:00 te oradayız geliyor olmana çok sevindim ayrıca çok teşekkür ederim :38::52::52:

günaydın evrekam öncelikle o zaman anlaştık senin içinde o saatler uygunmuş madem benim içinde uygundur o zaman netleşti demektirr küçük park girişi düş bahçesi cafe saat 14:00 te oradayız geliyor olmana çok sevindim ayrıca çok teşekkür ederim :38::52::52:

kızlarr bu cafe nerde tam olarakk..ve kimlerr gelioo tamm olarak

canım bende bilmiyorum orayı kahve diyarını biliyomda iki tane var soner aç tasarıma gelmeden olanmı yoksa diğerimi

canım şöyle yapalım mı hepimiz için bilindik bir yerde buluşsak o şekilde cafeye gitsek sanırım daha iyi olacak gibi hem kimse aramak zorunda kalmaz ne dersiniz :34:

:1:
tamam canım daha iyi olur hem yakın hemde tam küçükparkın göbeği herkes bulabilir sanırım o zaman uygundur :52:

kızlar bence şöyle yapalım küçük parkın tam ortasındaa takisi durağı var orayı bilmiyen yoktur orda buluşup gideriz bu benim fikrim sizce nasıl olur diğer türlü kafa karışcak en azından başka taksici yok ordaa :))

Back