İzmir'li hanımlar 03 Aralık cumartesi günü buluşmaya ne dersiniz?

Ayyyy çok sevindirik oldum. Mahallede hiç tanıdığım yoktu artık olacak :) Şeyy taşınalı 1 ay oldu da :)

bende çok sevindim tatlım benimde hiç komşum yok var ama benden yaşça çok büyük insanlar teyzeler diyeyim :12: neresinde oturduğunu özelden yazarsan bana görüşürüz tatlım bakarsın çok çok yakındayızdır :10:

aynen kuzum sallarız hihi uykusuz geceler bekliyor bizi sanmıyorumki yanyana gelince uyumak isteyeceğimizi ordan burdan sohbet muhabbet derken sabahları buluruz sonrada sabahları günceyle hepten yoruluruz :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:

Biz zaten senınle uzakta bıle konuşmaya baslayınca saatler su gibi akıp geciyor bırde yüz yüze gelince ne olur hiç bilmiyorum kuzum:9: ben güncenin odasında yatıcam nasıl olsa onunla güne başlamk gibi bir keyfi yaşıycam :16:

Biz zaten senınle uzakta bıle konuşmaya baslayınca saatler su gibi akıp geciyor bırde yüz yüze gelince ne olur hiç bilmiyorum kuzum:9: ben güncenin odasında yatıcam nasıl olsa onunla güne başlamk gibi bir keyfi yaşıycam :16:

evet canım kesinlikle seninle konuşurken zaman su gibi geçiyor mayısa kadarda su gibi geçicek eminim en büyük heyecanıda burdan yola çıktığımızda yaşayacağım eminim seni görene yanına gelene kadar heyecandan dilim damağım kuruyacak zaman o zaman geçmek bilmeyecek bunuda biliyorum ama sonunda kavuşmak var :38: rabbim o günleri görmek nasip etsin o zaman kadar ölmez sağ kalırsak inşallah. güncenin odasında yerin hazır kuzum yanlız baştan diyim çok erken kalkar benim cimcimem sonra uykusuzluktan çatlıyorum deme :54::16:

evet canım kesinlikle seninle konuşurken zaman su gibi geçiyor mayısa kadarda su gibi geçicek eminim en büyük heyecanıda burdan yola çıktığımızda yaşayacağım eminim seni görene yanına gelene kadar heyecandan dilim damağım kuruyacak zaman o zaman geçmek bilmeyecek bunuda biliyorum ama sonunda kavuşmak var :38: rabbim o günleri görmek nasip etsin o zaman kadar ölmez sağ kalırsak inşallah. güncenin odasında yerin hazır kuzum yanlız baştan diyim çok erken kalkar benim cimcimem sonra uykusuzluktan çatlıyorum deme :54::16:

Bende sizin buraya gelmenizi beklerken sabırsızlanıcam ve zaman orda durucak eminim kuzum aminnnnnnn tatlım allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin size inşallah allahın izniyle görüşüceğiz artık.Olsun kuzum vallahi onunla güne başlıyımda isterse 5de kaldırsın razıyım ben :9: hem banada ilerisi için antreman olur :1:

Son düzenleme:
Back