İzmirli Annelerin Yılbaşı Partisi Resimleri

SAPHIRA

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
11.790
215
738
41
İzmir

Daha çooook resim var arkadaşlar ama hepsini yüklemem mümkün değil tabiki.Şimdi çok uykum geldi.Yarın da biraz daha eklerim.
Gerçekten çok harika bir gündü.Hepinize tekrar teşekkür ederim.

sadece ben yüklemeyeyim arkadaşlar sizler de biraz resim yükleyin :)

bu arada koskoca kk da sadece çıtırım mı beğendi resimlerimizi

sadece ben yüklemeyeyim arkadaşlar sizler de biraz resim yükleyin :)

bu arada koskoca kk da sadece çıtırım mı beğendi resimlerimizi

sarı saçlı arkadaş kımdı saphıcım??acayıp bırıne benzettım cıkaramadım..:44:

Elinde ütü olan kız çok şeker maşallah çok tatlı içim eridi resmen benimde böyle kızım olsun Alllah'ım nolurrrrr.

Hepinize maaşallah diyorum öncelikle...
O kadar güzel bir organizasyon ki,mutluluğunuz yüzünüzden yansıyor bizlere kadar...
hepinize,eşinizle,yavrularınızla sağlıklı,mutluluk,huzurlu ve bolluk içinde
nice yıllar diliyorum ve o minik prensleri ve prensesleri teker teker öpüyorum...

elinde ütü olan cocuk duru okyanus yanı saphıra nın kızı...
ayrıcaa ben duru nun şortuna daaa bitttimmmmm..trendi yakalamışş.allahım yaaa maşşalahhh

sarı saçlı arkadaş kımdı saphıcım??acayıp bırıne benzettım cıkaramadım..:44:
Tatlım kendsiyle ve kuzeniyle(!) partimizde tanıştık,ikiside süperler.Başka bir etkinlikte tanışırsınız nasip olursa
Hepiniz süpersiniz...

çok teşekkürler,senin de yeni yılın kutlu olsun
Elinde ütü olan kız çok şeker maşallah çok tatlı içim eridi resmen benimde böyle kızım olsun Alllah'ım nolurrrrr.
Benim kızım ooo ayy havalara girdim yalnız Allah gönlüne göre versin canım
songülüm çok teşekkür ederim...
elinde ütü olan cocuk duru okyanus yanı saphıra nın kızı...
ayrıcaa ben duru nun şortuna daaa bitttimmmmm..trendi yakalamışş.allahım yaaa maşşalahhh
çıtı-pıtır teyzesine yetişmeye çalışıyor napsın işte

ne güzelsiniz siz bebişlerde öyle maşallah size çok eğlenceli geçmiş evlenip çocuk yapıp bende katılcam aranıza daha bi 5 6 yıl var ama olsun

saphişcim fotolar süper hepiniz çok güzel gözüküyorsunuz
sen bu organizasyon işini süper yapıyorsun el attığın her işi hallediyosun bravo sana

ne güzelsiniz siz bebişlerde öyle maşallah size çok eğlenceli geçmiş evlenip çocuk yapıp bende katılcam aranıza daha bi 5 6 yıl var ama olsun
teşekkürler..bekleriz biz,farketmez
saphişcim fotolar süper hepiniz çok güzel gözüküyorsunuz
sen bu organizasyon işini süper yapıyorsun el attığın her işi hallediyosun bravo sana
teşekkürler canım,keşke sizde olsaydınız

harika görünüyosunuz müthiş aklım sizde kaldı son anda gördüğüm için eşim program yapmış gelemedik ama gerçekten çok isterim bidahakine kızımın az olan adaşıyla tanışmasını

teşekkürler berna41
keşke haber verseydin betay,bebeği ateşlenip gelemeyenler bile haber verdi çünkü,o yüzden haber verilmesini bekledik tabiki.neyse sağlık olsun,nasip değilmiş

apişim fotolar çok güzel yalnız bir fotoda kocişimin ikramları kestiğini görüyorum zaten yanlarına oturmuştu:)))
Gerçekten çok verimli geçti o gün ben bizimkilerden böyle etkinliklere oyunlara katılmalarını beklemiyordum,zannettiğimden sorunsuz geçti,bu durum bana ileriye dönük oyun grubu ve kreş için ümit oldu valla,enkısa zamanda bende foto ekliyicem bu arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…