İzmirim...En iyi buluşma grubu olmamızın şerefine yeni bir buluşma yapalım mı?

pınarcım slm sanıyorum tombiş bahsetti sana 2 kere mesaj yazdım belkide okumadın kızımda izmirde olduğu için geldiğimde tanışırız diye düşündüm senide ankaraya bekleriz ne zaman istersen yaş farkımız olabilir ama bende çok neşeli gülmeyi seven birisiyim tabiiki arkadaş olabiliriz sağlıklı günler dileğiyle öpüyorum

pınarcım slm sanıyorum tombiş bahsetti sana 2 kere mesaj yazdım belkide okumadın kızımda izmirde olduğu için geldiğimde tanışırız diye düşündüm senide ankaraya bekleriz ne zaman istersen yaş farkımız olabilir ama bende çok neşeli gülmeyi seven birisiyim tabiiki arkadaş olabiliriz sağlıklı günler dileğiyle öpüyorum

inşallah ablacığm..tombişm bahsetti nasıl üzüldm anlatamm..ne olur kusuruma bakmayın olurmu..zannediyorum bir sorun oldu mesajlarda..başımın üstünde yeriniz var elimden ne gelirse yardımcı olabilirsem mutluluk duyarım...opuyorum kocaman..opuyorumnanaktan

Hadi kızlarrrrrrrrr kış uykusunamı yattınızzz yaaa :dance::dance:.kaydirigubbakcemile Hadiyin listeyi oluşturalım hep beraber....Pınar'cığım listeyi yeri ve zamanı yeniden güncellersen iyi olur diye düşünüyorum,öpüyorum seni canımmm.

eğer hepimiz için uygunsa 6 şubat cumartesi saat 13:30 da swiss otel kahve dünyasında buluşalım diyorum..harika aromalı kahvelerle birlikte baldan tatlı hoş sohbetlerimizle hatırlayacağımız hoş bir gün????

fikirlerinizi bekliyorum canlarım...kocccccccaman öpüyorum..

Son düzenleme:
peri ablam kesin geleceğini söyleyen olursa yine güncelleme yaparım şimdilik böyle..gülşah ve obensi gelecek mi bilmiorm başta yazmışlardı..betay da sanırm gelir kuzum da ama yine de son bir cevp bekleyelim dedim ben??

pınarcığım listeyi zaman zaman güncelleriz..... kızlarrrrrr nerelerdesinizzzzz aaaaaa hadiyin az kaldııııı. parmaklar kalksın bakemmmm.:lepi::lepi:olumunekankayizsmile

pınaripekçi ablacım bende gelicem eşim bırakıcak ama
benim kız bir yaşında yerinde durmaz pek rahat edebilirmiyim bilmiyorum orda

kızımla bende gelebiliriz ama nasıl gidilir bilmiyoruz inş oglum nöbetçi olmazda bizi getirir gelmeyi düşünüyoruz

bende geliyorum...
tmm tatlm ekliorm hemen..

pınaripekçi ablacım bende gelicem eşim bırakıcak ama
benim kız bir yaşında yerinde durmaz pek rahat edebilirmiyim bilmiyorum orda
selinciim benimde kuzucuum gelicek..durur merak etme..birçoğumuz çocuklu olacaıs zaten..betaycıım gelirse okyanusu getirir o da..kuzuum da yavrucuuyla..hiç sıkılma bence yok bi problem..

kızımla bende gelebiliriz ama nasıl gidilir bilmiyoruz inş oglum nöbetçi olmazda bizi getirir gelmeyi düşünüyoruz

kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

inşallah olmaz bi aksilik ablam..ekliorm listeye..siz nereden geleceksiniz??ben kroki koyayım olmazsa buraya..du bi bakiim..:1rolleyes:

eğer hepimiz için uygunsa 6 şubat cumartesi saat 13:30 da swiss otel kahve dünyasında buluşalım diyorum..harika aromalı kahvelerle birlikte baldan tatlı hoş sohbetlerimizle hatırlayacağımız hoş bir gün???? olumunekankayizsmile

fikirlerinizi bekliyorum canlarım...kocccccccaman öpüyorum..

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gelen güzeller:))

peri
pinkystar
pinaripekci+prenses mavisuuu
güneş55
firstlady
yasminim
zehranazz
selin1986+minik kuzu
murgizinannesi

maps

Son düzenleme:
saol ablacım içim rahat etti senin kız kaç yaşında ?benim
oğlan var 7.5 yaşında oda gelmek istiyo cümbür cemaat ordayız anlıcan:)))))

ya bende gelmek istiyorum ilk defa katılmak istiyorum ama bebeğim küçük 7aylık ve çok hareketli bir bebek mafoldumben

inşallah yazın katılırım artık napimm :gitme:

..................................................................................................

Son düzenleme:
ben gelip gelemiyeceğim konusunda kesin bişey söyleyemiyorum...yarı yarıya diyelim .....

Son düzenleme:
Selamlar güzel ızmirliler:)Bende artık bir ızmir buluşmasına katılmak istiyorum kabul ederseniz benide:)ınşallah gelebilirim bende Karşıyaka da oturuyorum bu arada 17 aylık bir oğlum var onu bıraksam daha iyi olcak sanırım..

Back