- Konu Sahibi pinaripekci
kızlar beklemekten yoruldum. uykumda geldi. hadi artık koyun şu resimleri.opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee hani fotolaaarr
eve simdi geldim ,açtim pcyi ama yok fotolar :))
cok sevdım hepınızı ,cok güzel bir gündü
theshe'm canayakın'ın avatarını görünce hatırladın :1rolleyes:
eve simdi geldim ,açtim pcyi ama yok fotolar :))
cok sevdım hepınızı ,cok güzel bir gündü
theshe'm canayakın'ın avatarını görünce hatırladın :1rolleyes:
Tatlı kız şeker kız maşaallah çok güzelsin.Hatırladın değil mi?Tanıştığıma çok mutlu oldum herkes süperdi........ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kadriye ben çayı koydum bile ocağa zemuszemus
güneş abla ben seni buluşmaya gelceksin sanmıştım, göremeyince üzüldüm, en kısa zamanda görüşürüz inşallah opuyorumnanaktan
canım gelicektim ,ama kızım ve gelinim nişan için çarşıya çıktılar,mecburen berki bana bıraktılar ,yinede gelmeyi düşündüm ama,hava soğuk,birde berk hareketli bi çocuk peşinde koşmaktan zaten oturup sohbet edemezdim
inşallah canım görüşürüz öptümopuyorumnanaktan
gülizarcığım seni göremeyince üzüldüm valla. keşke gelebilseydin...neyse nişan hayırlı olsun inşallah...kulaklarını çınlattık ama...
perim bende baştan beri,çok istedim gelmeyi ama kısmet değilmiş sağlık olsun,
nişan dileğin için tşk ederim,,onun için kulaklarım çınlıyodu,,öptüm pericimopuyorumnanaktan görüşmek üzere,ha kardeşimde yanımda sana ,pinke,,obensiye,gülşaha,bumuyaniye ve sana çok slm ,mı ,var
:1hug: