Gzel zmirimin tatl m tatl hatunlar haftasonu bulumasna ne dersiniz?

kızlar avatardaki benm resmim..ve simsiyah uzun saçları olan bir tombik görürseniz işte o benim..kaydirigubbakcemile3

ay cok güzel sevindim valla sanki bende gelecekmisim gibi iyi bulusmalar kizlar iyi eglenceler resimleri bekliyorum sabirsizlikladelikafaduldenopuyorumnanaktan

biz geliyoruz
sumak dershaneden çıkınca zemuszemus
kadriye kahvaltıyı başka zaman yapıcaz artık sositososito

canım ben anca hazırlanacağım. eşim daha evden çıkmadı. bugünde kahvaltısını uzattıda uzattı. çıksada bende giyinip çıksam.kötükedihüso

görüşmek için sabırsızlanıyorum kardeşlerm..dün çok kötü bir gündü benm için ama bugün güneş bambaşka doğdu bin şükür..1 gibi kızımla birlikte orada olacağım allahın izniyle..öpüyorum hepinizi..opuyorumnanaktan

görüşmek için sabırsızlanıyorum kardeşlerm..dün çok kötü bir gündü benm için ama bugün güneş bambaşka doğdu bin şükür..1 gibi kızımla birlikte orada olacağım allahın izniyle..öpüyorum hepinizi..opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

kızlar hava çok mu soğuk yaa
dün ben çıktım dışarı dondum
bugün de öyle mi?:sinifsinif:

arkadaşlar çok istedim gelmeyi baştan beri,,ama torunum bende buğün,,onunla gelmeyide düşündüm ama ,,ben rahat edemicem ,peşinde koşmaktan,,hareketli bir çocuk,,
yalnız olsaydım soğuk yağmur fark etmezdi,gelirdim,,
inşallah sonraki buluşmalarda birlikte oluruz inşallahhhhh(gerçi bir şeyi çok istedimmi olmuyor)
iyi eğlenceler ,güzel buluşmalar çok öptüm...opuyorumnanaktan

Güzel ızmir'in güzel insanlarıyla bir kez daha buluştuk keyifli ve hoş bir buluşmaydı.Yeni arkadaşlarımı tanımaktan mutlu oldum..........Resimler ilerleyen saatlerde.................a.s.

Back