İzmirim...En iyi buluşma grubu olmamızın şerefine yeni bir buluşma yapalım mı?

Kızlar yeni gördüm ben yaa siz bayağıdır yapıyosunuz galiba böyle şeyler keşke daha önceden görseydim benide kabul ederseniz bende gelmek isterim

kapılarımız ve gönüllerimiz katılmak isteyen herkese açık canım çıkın çıkın gelin...

Ayy canım sağol yaa ama daha kimseyi tanımıyorum bu arada ben Gamze olumunekankayizsmile

geldiğinde inan hiç yabancılık çekmezsin hem bu buluşmalar alışkanlık yapıyor canım uyarmadı deme.. tanışmak dileğimleee..

kapılarımız ve gönüllerimiz katılmak isteyen herkese açık canım çıkın çıkın gelin...

geldiğinde inan hiç yabancılık çekmezsin hem bu buluşmalar alışkanlık yapıyor canım uyarmadı deme.. tanışmak dileğimleee..

kesinlikle katılıorm peri ablacığıma..opuyorumnanaktan

inşallah betayım..bu defa yağmurda olmaz inşallah..öptm kocaman kuzucuğunu ve seni..opuyorumnanaktan

ayy ne güzel belki bende getirirm kızımı hem oda arkadaş edinmiş olur....

kaydirigubbakcemile3 genelde herüflerden çıktığı için iş veren zor
bakalım bir şekilde gelmeye çalışıcam umarım aksilik çıkmaz:lepi:

kuş yeminle pişman olacaksın tanıdğına tanıyacağına:roflol::roflol:

deme kız ben seninle yüz yüze gelmeden seni çok sevdim bikerem inşallah tanışırız bu sefer diğer buluşmalarda kısmet olmadı..bunda olsun ...artık öptüm yeni nick de hayırlı olsun.

canım gel artık yaa görüşelim özledim seni aaa. annenede selamlar...

inşallah ablam bende özledim sizleriopuyorumnanaktan yaa erkenden doğurup etmezsem gelicem inşallah:ecrin_bebek:...anneminde sizlere selmaı var...inşallah oda gelcek..olumunekankayizsmile

ayy ne güzel belki bende getirirm kızımı hem oda arkadaş edinmiş olur....

inşallah ablam bende özledim sizleriopuyorumnanaktan yaa erkenden doğurup etmezsem gelicem inşallah:ecrin_bebek:...anneminde sizlere selmaı var...inşallah oda gelcek..olumunekankayizsmile

getir tabi kuzucuğunu tatlm..kaynaşsın minişlerimizde:1hug:

daha buluşma günümüze çok var. ama şimdiden heyecanla gün sayıyorum. inşallah bir aksilik çıkmazsa geleceğim.opuyorumnanaktan

daha buluşma günümüze çok var. ama şimdiden heyecanla gün sayıyorum. inşallah bir aksilik çıkmazsa geleceğim.opuyorumnanaktan

inşallah ablacığm..seni tanıdığıma öyle memnunum ki kaybetmeyi de hiç istemem..buluşma günü tesadüfen allah izin verirse eşimi yolcu edeceğim günün ertesi gününe denk geldi ..benim için de moral olacak cidden..umarım orada olacak herkes benimle aynı tadı alır..kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan

süper eğlenceli oluyor yeni gelen arkadaşlar olumunekankayizsmile
yabancılıkda çkmeyeceğinizin garantisini veririm bu grup için :smiley-cool:
hee bu arada ben dıptıs nick değiştirdim millet aklinialirimsmile

Yemekteyiz kalksın
İçmekteyiz olsun
Hergün içelim Show TV karşılasın
:roflol::roflol:original gülüm bayıldım imzana hakket doğru diyon kaydirigubbakcemile5..içmekteyizde başlasın :içelim:millet alem görsün :lepi:de buraya katılanlar içmeden sarhoş oluyo bacım içince neler olur acababilmiyorumkismile:roflol:

Yemekteyiz kalksın
İçmekteyiz olsun
Hergün içelim Show TV karşılasın
:roflol::roflol:original gülüm bayıldım imzana hakket doğru diyon kaydirigubbakcemile5..içmekteyizde başlasın :içelim:millet alem görsün :lepi:de buraya katılanlar içmeden sarhoş oluyo bacım içince neler olur acababilmiyorumkismile:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

lütfen 6 şubat buluşmamıza katılacak olan arkadaşlarım son olarak isim yazabilirseniz listeyi oluşturalım..firstladym,perim,ben,pinkystar....

1275.gif

Back