- Konu Sahibi pinaripekci
-
canım benim inş gelirsin bende kızımla gelmeyi düşünüyorum kısmet görüşmek üzere nsıl gidiyor hamilelik öpüyorum:1hug:
bu arada pınarcım çok teşekkür ederim haber verdiğin için güneş ablam sanada cnm bnm ..
uuuy daha 1 ay varmış bilmiyorumkismile
yeniden işe başlamamış olursam bende gelirimolumunekankayizsmile
kuşum ,inşallah görüşürüz doğumdan önce,hayırlı doğumlaropuyorumnanaktan
annenide getir kız yine ,çok sevdim annenide seni sevdiğim gibi...
kısmetse bişe çıkmazsa bende gelirim pınarcım seni de diğer arkadaşlar gibi çok sevdim...Şeniz
inşallah cnm..opuyorumnanaktanbende gelmek isterimm tabi annem kızıma bakarsaboshayallersmile
hihoyyyt ooo gelinmezmi kk buluşmasına tabiki gelirim pınarcım bu sefer kızımıda getircem senin kızla buluşturalım onlarıda gamyoncuiremsu
çok sevindim tarihin belli olmasına ama ben foçadayım izmir'i de pek bilmiyorum ogün buluşmaya gelecek olan menemen veya çiğliden falan arkadaş varsa aynı otobüse binebiliriz.
dıptsm cnm..neredeyse işe başlamamanı dileyeceğim tatlm..ama allah korusun tabi..sen işe başla ama çok anlayışlı bir işverenin olsun..hatta mümkünse o da kk müdavimi olsun..beraberce gelirsiniz??zemuszemus kaydirigubbakcemile2
opuyorumnanaktan
ablam oda sizleri çok sevdi samsun da bile herkese anlattı hepinizi ..söyledim sana bağlı dedi gidersen seve seve gelirim dedi bakalım kısmet ters bi durum olmazsa gelicem peri ablamda gelcekmiş...inşallah dıptıs da gelir onuda çoook merak ediyorum..hihoyyyt
girişimci kadınları desteklemeli o zamannnnkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 genelde herüflerden çıktığı için iş veren zor
bakalım bir şekilde gelmeye çalışıcam umarım aksilik çıkmaz:lepi:
haber verdiğin için saol pınar ablacım
inşallah gelebilirim bu sefer aksilik çıkmazzzz
ablam oda sizleri çok sevdi samsun da bile herkese anlattı hepinizi ..söyledim sana bağlı dedi gidersen seve seve gelirim dedi bakalım kısmet ters bi durum olmazsa gelicem peri ablamda gelcekmiş...inşallah dıptıs da gelir onuda çoook merak ediyorum..hihoyyyt
henüz siteye yeni katıldım kimseyi tanımıyorum şu an ama izmir buluşması deynce dikkatimi çekti.umarım gelebilirim ve sizlerle tanışma fırsatı bulurum beni de aranıza alrsınıs...a.s.
canım ne demek tabiiki aramıza katılabilirsin ama uyarayım seni alışkanlık yapıyor bu kk buluşmaları...hihoyyyt:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?