İzmirim...En iyi buluşma grubu olmamızın şerefine yeni bir buluşma yapalım mı?

canım benim inş gelirsin bende kızımla gelmeyi düşünüyorum kısmet görüşmek üzere nsıl gidiyor hamilelik öpüyorum:1hug:

ayy ablacım senin gelicek olmana ayrıca çok sevindim bende gelmek için elimden geleni yapıcam.kısmet yinede inşallah görüşürüz ..hamilelik şimdilik süper böyle geceleri uykular tutmuyo artık biraz korku biraz heyecan dolanıp duruyorum görüşebilirsek bol bol laflarız.....opuyorumnanaktan

bu arada pınarcım çok teşekkür ederim haber verdiğin için güneş ablam sanada cnm bnm ..

kuşum ,inşallah görüşürüz doğumdan önce,hayırlı doğumlar opuyorumnanaktan

annenide getir kız yine ,çok sevdim annenide seni sevdiğim gibi...

uuuy daha 1 ay varmış bilmiyorumkismile
yeniden işe başlamamış olursam bende gelirim
olumunekankayizsmile

uuuy daha 1 ay varmış bilmiyorumkismile
yeniden işe başlamamış olursam bende gelirim
olumunekankayizsmile

dıptsm cnm..neredeyse işe başlamamanı dileyeceğim tatlm..ama allah korusun tabi..sen işe başla ama çok anlayışlı bir işverenin olsun..hatta mümkünse o da kk müdavimi olsun..beraberce gelirsiniz??zemuszemus kaydirigubbakcemile2

opuyorumnanaktan

kısmetse bişe çıkmazsa bende gelirim pınarcım seni de diğer arkadaşlar gibi çok sevdim...Şeniz

kuşum ,inşallah görüşürüz doğumdan önce,hayırlı doğumlar opuyorumnanaktan

annenide getir kız yine ,çok sevdim annenide seni sevdiğim gibi...

ablam oda sizleri çok sevdi samsun da bile herkese anlattı hepinizi ..söyledim sana bağlı dedi gidersen seve seve gelirim dedi bakalım kısmet ters bi durum olmazsa gelicem peri ablamda gelcekmiş...inşallah dıptıs da gelir onuda çoook merak ediyorum..hihoyyyt

hihoyyyt ooo gelinmezmi kk buluşmasına tabiki gelirim pınarcım bu sefer kızımıda getircem senin kızla buluşturalım onlarıda gamyoncuiremsu

hihoyyyt ooo gelinmezmi kk buluşmasına tabiki gelirim pınarcım bu sefer kızımıda getircem senin kızla buluşturalım onlarıda gamyoncuiremsu

inşallah betayım..bu defa yağmurda olmaz inşallah..öptm kocaman kuzucuğunu ve seni..opuyorumnanaktan

çok sevindim tarihin belli olmasına ama ben foçadayım izmir'i de pek bilmiyorum ogün buluşmaya gelecek olan menemen veya çiğliden falan arkadaş varsa aynı otobüse binebiliriz.

canım istersen karşıyakaya gel birlikte geçeriz vapurla...

kaydirigubbakcemile3 genelde herüflerden çıktığı için iş veren zor
bakalım bir şekilde gelmeye çalışıcam umarım aksilik çıkmaz:lepi:

kuş yeminle pişman olacaksın tanıdğına tanıyacağına:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 genelde herüflerden çıktığı için iş veren zor
bakalım bir şekilde gelmeye çalışıcam umarım aksilik çıkmaz:lepi:
girişimci kadınları desteklemeli o zamannnnkaydirigubbakcemile3

haber verdiğin için saol pınar ablacım
inşallah gelebilirim bu sefer aksilik çıkmazzzz

inşallah datlummm..kocaman öpüorm kuzucuklarını ve seni..opuyorumnanaktan

henüz siteye yeni katıldım kimseyi tanımıyorum şu an ama izmir buluşması deynce dikkatimi çekti.umarım gelebilirim ve sizlerle tanışma fırsatı bulurum beni de aranıza alrsınıs...a.s.

canım gel artık yaa görüşelim özledim seni aaa. annenede selamlar...

henüz siteye yeni katıldım kimseyi tanımıyorum şu an ama izmir buluşması deynce dikkatimi çekti.umarım gelebilirim ve sizlerle tanışma fırsatı bulurum beni de aranıza alrsınıs...a.s.

canım ne demek tabiiki aramıza katılabilirsin ama uyarayım seni alışkanlık yapıyor bu kk buluşmaları...hihoyyyt:lepi:

Kızlar yeni gördüm ben yaa siz bayağıdır yapıyosunuz galiba böyle şeyler keşke daha önceden görseydim benide kabul ederseniz bende gelmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…