izmir'e yeni taşındım arkadaşlar

aslında ben çok isterim ama 20 senedir izmirdeyim bospaya sadece bir kere gidebildim bana biraz uzak geliyor

heeyyt izmirin güzel hatunları toplaşmış :) bende izmirliyim izmirdeyim. 9 ay bir istanbul macerası yaşadım evlendim ama baktım ne izmirde nne kocişten vazgeçemiyorum tuttum herifi saçından iç güveysi ediverdim. şimdi o da hayran izmire :) yok böyle bir şehir daha türkiyede. yeni gelenler hoş geldi. burda olanlar iyiki burdalar.

merhaba bayanlar
bende ızmırde oturuyorum buraya gelelı 1.5 sene oldu
ıstanbuldan geldım ama benım ıçın ıstanbulun yerını tutamıuyo tabi
evlendıkten sonra geldım buraya ama ıstanbullu olanlar ıçın bı başkadır ya
çok ozluyorum tabı burasıda güze ben onceden bostanlıya yakın oturuyodum
şımdı şemıklerdeyım oturdugum yerı sevıyorum bospadan bahsetmışınız
arada bı gıdıyorum yuruyerek ama şımdı hamıleyım doğurmama 3 hafta kaldı
artık bı yer egıdemıyorum:))

bende izmirliyim ve izmirdeyim. vazgeçemeyeceğim şehir.
taşına toprağına aşığım.
İzmir fanatiğiyim. Göztepede oturuyordum 28 senedir.
Yaklaşık 1 sene önce evlendiğim için Çiğli'ye taşındım.
Güzel İzmirimin Güzel İnsanlarııııı

ben çiğli de çalışıyorum belediyede :)

Selam kizlar :)

Bende Izmire yeni tasindim, yani 3 ay olucak neredeyse. Ve ben cok yanliziiiiiim
1 senelik evliyim, esimin isleri cok yogun hep calisiyor. 6 aylik hamileyim ins bir oglusum gelicek :)
Normalde cok aktif bir insanim, üniv bitti evlendim ve is hayatimda yarim kaldi cünkü hamis kaldim.
Arkadaslar edinmek istiyorum, candan arkadaslar.
Ben Izkent Bucada oturuyorum, yok mu yakinimda oturan Allahin sevgili bir kulu :)

selam kızlarrr

bende izmirliyimm izmirde oturuyorum şuanda gaziemirdeyim ama 30 termmuzdan sonra bornova manavkuyuda oturcammm herşeyiyle izmirrimmm muhteşemdir ne kadar şanslıyımki evlendikten sonrada izmirimde oturcammm

selam kızlar yazdıklarınızı baştan okudum da Bornovada olanlar genelde manavkuyu tarafında.yokmu merkeze yakın.?
ben 9 göbek izmirliyim (bornovalıyım)burada doğdum, burada büyüdüm (burada okumadım ünv ama olsun idare edin gariiii ) ve burada yaşıyorum .işsizim ve evliyim.buraya yeni adapte olmaya çalışan arkadaşlara yardımcı olurum

bu konuyada kimse devam etmiyor sanırım sunakcım msjı alırsan cvp ver mutlaka bana msj attın ama ben özelden kotam dolmadığı için cvp atamıyorumm dolsun hemen atıcamm sana cvpp umarım msjı okursun cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…