• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir'e yeni taşındım arkadaşlar

hem nıckın sunak hem de ızmırdesın he ,:52:

aramızda kı fark nedır acaba hehe

bende sumak ve ızmrıdeyım

yemek varsa ben de gelirim :27:

hem nıckın sunak hem de ızmırdesın he ,:52:

aramızda kı fark nedır acaba hehe

bende sumak ve ızmrıdeyım

yemek varsa ben de gelirim :27:

he he he nickimiz benzer ama çok farklı:1: Sumak en sevdiğim baharatlardandır ama:1:bende buraya üye olurken o nicki yaz var bu nicki yaz var.... o sırada belgesel izliyodum kabilenin sunakları falan filan diyolardı bende sunak yazdım tuttu:27:işte nickimin hikayesi:1: İzmirde olmana sevindim sumakcım sende gel aramıza hoooşş geldiiiin:34::34:

hoşbulduk teşekkür ederim bugün sabah canım hiç ev işi yapmak istemiyor sadece uyumak istiyorum

hoşbulduk teşekkür ederim bugün sabah canım hiç ev işi yapmak istemiyor sadece uyumak istiyorum
ne güzel uyuyabiliyorsunuz ben hiç uyuyamıyorum ya sabah 7:30 ayatkatyım. Sanırım çalışırkenden kalma bir alışkanlık.Erken kalkınca zamanda geçmiyor,şu sıralar uyku problemim var.
Havada bugün kötü,birazdan çıkıcam dışarı ev işleri bitti.
Boşver sende yarına yaparsın inş. git uyu keyfini çıkar:1::1:

valla bende uyuyamadım eşimin halası geldi akşama kadar oturduk öyle geçti işte

selam kizlar ben de Izmirdenim, her ne kadar artik orada yasamasam da :25:
evimiz suan Girne'de.
Karsiyaka'dan hanimlar var mi?

Sunak arkadasim,
Bornovayi bilmem ama Bornova'dan tek bir otobusle direk Bostanli'ya gidip oradan da Bostanli pazarina(Bospa) gidebilirsin :29: hem de oralari gormus gezmis olursun.
Bostanli'da da oturmustuk, giderdim Bospa'ya eskiden :31:

Son düzenleme:
evimiz suan Girne'de.

Sunak arkadasim,
Bornovayi bilmem ama Bornova'dan tek bir otobusle direk Bostanli'ya gidip oradan da Bostanli pazarina(Bospa) gidebilirsin :29: hem de oralari gormus gezmis olursun.

selaaam karşıyaka alaybeydeyim ben... gitmek lazımbostanlı pazarına. epeydir gidemedim çocuklardan zaman ayırıp

evimiz suan Girne'de.

Sunak arkadasim,

teşekkür edrim canım bospayıda deniycem:27:

selaaam karşıyaka alaybeydeyim ben... gitmek lazımbostanlı pazarına. epeydir gidemedim çocuklardan zaman ayırıp

Alaybey'i de cok severim, okulum oradaydi (Karsiya Lisesi) :64:
Bospa'dan benim icin de alisveris yap canim :43:

teşekkür edrim canım bospayıda deniycem:27:

Sunakcim mutlaka git canim, hatta once Bostanli'yi gez bence sahilde bir kahvalti et :31:

tamam arkadaşlar gezerim de , tek başına da olmuyo ki:1::21: gelin beraber gezelim dimi:1:

Back