- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.423
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem nıckın sunak hem de ızmırdesın he ,
aramızda kı fark nedır acaba hehe
bende sumak ve ızmrıdeyım
yemek varsa ben de gelirim![]()
kayboldular kız birdenbireağlama canım ya gelirler![]()
hoşgeldin canım,tanıştığımıza sevindimmerhaba bende izmirdeyim yeşilyurtda oturuyorum devlet hastanesinin altında
selam hanımlarrr....
selam canım, nasılsın?
ne güzel uyuyabiliyorsunuz ben hiç uyuyamıyorum ya sabah 7:30 ayatkatyım. Sanırım çalışırkenden kalma bir alışkanlık.Erken kalkınca zamanda geçmiyor,şu sıralar uyku problemim var.hoşbulduk teşekkür ederim bugün sabah canım hiç ev işi yapmak istemiyor sadece uyumak istiyorum
selam kizlar ben de Izmirdenim, her ne kadar artik orada yasamasam da
evimiz suan Girne'de.
Karsiyaka'dan hanimlar var mi?
Sunak arkadasim,
Bornovayi bilmem ama Bornova'dan tek bir otobusle direk Bostanli'ya gidip oradan da Bostanli pazarina(Bospa) gidebilirsinhem de oralari gormus gezmis olursun.
Bostanli'da da oturmustuk, giderdim Bospa'ya eskiden![]()
selam kizlar ben de Izmirdenim, her ne kadar artik orada yasamasam da
evimiz suan Girne'de.
Karsiyaka'dan hanimlar var mi?
Sunak arkadasim,
Bornovayi bilmem ama Bornova'dan tek bir otobusle direk Bostanli'ya gidip oradan da Bostanli pazarina(Bospa) gidebilirsinhem de oralari gormus gezmis olursun.
Bostanli'da da oturmustuk, giderdim Bospa'ya eskiden![]()
merhaba kızlar İstanbul'dan İzmire taşındım pek arkadaşım yok buralarda Bornova tarafındayım,bu taraflarda oturan varsa tanışalım![]()
selaaam karşıyaka alaybeydeyim ben... gitmek lazımbostanlı pazarına. epeydir gidemedim çocuklardan zaman ayırıp
teşekkür edrim canım bospayıda deniycem![]()