izmir'e yeni taşındım arkadaşlar

ehehehe Karşıyakadayım.
Dıptısım tak sunakı koluna atla dolmuşa gel
ben seni çalışıyor biliyordum ondan ses etmedim hiç

aaayy süper nasıl mutlu oldum kızlar 1,5 aydır yalnız evde oturuyorum işte bulamadım. sormayın bunalıp duruyorum.Birde öğrendim yani yavaş yavaş İzmir'i buluşalım mı hepbirlikte sizler ne yapıyosunuz evlimisiniz çalışıyomusunuz?

ben evliyim
28,5 yaşımdayım

2 oğluşum var. 4,5 ve 1,5 yaşlarında... biri okula gidiyo. biri evde benimle :95:
onlarla vakit geçiriyorum işte.

ben evliyim
28,5 yaşımdayım

2 oğluşum var. 4,5 ve 1,5 yaşlarında... biri okula gidiyo. biri evde benimle :95:
onlarla vakit geçiriyorum işte.

canım ben 27 yaşındayım 9 ay oldu evleneli , senin çocuklar varmış ne güzel onlarla vakit geçiriyosun maşallah.özelden msn adresini at istersen,ben atamıyorum da

evet dıptısım iş sende bitiyor konyalıdan sunakı alıp alayabeyde dolmuşa starlicyayı atıyorsun ve son durakta ben sizi alıyorum

hehehe deli
şutladım iş güç ne varsa
ya cidden toplaşıp yapalım böyle birşeyler
pasta börek yapacaksan gelmek isteyenleri alıp gelirim
yapmayacaksan biz yapar yiriz fotoğraflarıda koyarız avcunu yalarsın :131:

he he bende sendenim şu an işsizim yeni geldim ben izmire 1,5 ay oldu İstanbuldan geldik. yakın olmamıza sevindimhangi parkta yürüyosun canım? bende fırsat buldukça izmiri geziyorum ama tek başına olmuyor işte.

bizim evin etrafı hep çayır çimen
öğretmenin evinin ordan başlıyorum arkalara kadar park
valla çok iyi geliyor akşamları sabahları

gnaydıııııınnnnnn

bizim evin etrafı hep çayır çimen
öğretmenin evinin ordan başlıyorum arkalara kadar park
valla çok iyi geliyor akşamları sabahları

tek başına mı yürüyosun ? Ama yürüyüş iyi geliyor haklısın. hiç şu bisiklet kulıbünü düşünen oldu mu aranızda? ben katılmayı düşünüyorum da nasıl sizce bilginiz var mı ?

evet ya varsa gitmek isteyen gün belirleyelimde buluşalım

le de gettt ne poaçası
diyette olan hatunun evine geliyon
en fazla yiyebileceğin yağsız tuzsuz salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…