• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir'e yeni taşındım arkadaşlar

sunak

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
166
1
318
İzmir
merhaba kızlar İstanbul'dan İzmire taşındım pek arkadaşım yok buralarda Bornova tarafındayım,bu taraflarda oturan varsa tanışalım:1:

ah İzmir'im ah Bornova'mmmm...

ben de yaklaşık 8 ay öncesine kadar ordaydım canım. evlenince Kıbrıs'a yerleştim:14::14:. Çok güzel bir şehir ve çok güzel bir ilçedesin. Bornova'nın neresindesin tam olarak?

manavkuyudayım.1 hafta oldu taşınalı.Bu taraflarda kıyafet pazarı v.s bir de spor yapan biriyim spor merkezi falan var mı tavsiye edeceğiniz neler var kızlar yazarsanız sevinirim nereler var gezecek.Misafirlerim gelincede götürürüm.

canım çok şanslısın. herşey yürüme mesafesinde. biraz yürüyerek çevreyi gezersen istediğin herşeyi bulabilirsin.

selam sunak :21:
bende manavkuyuda oturuyorum :27:
sen ne tarafdasın tam olarak?
kırçiçeği civarındayım ben :27:

DIPTISDIPTIS bende ordayım aaa yakınız süpeeer :4: sonunda yakın arkadaş bulcam galibaaa:34:

bende güzelyalı tarafında oturuyorum şehir dışında okuyorum çok özledim şimdi izmiri:14:bornova güzeldir özkan pazarı zaten meşhur,forum-ikea-kipa yakın..küçükpark büyükpark var orda üniversite gençliği taklıyor gerçi ama bornova çok güzeldir

he he bende sendenim şu an işsizim :41:yeni geldim ben izmire 1,5 ay oldu İstanbuldan geldik. yakın olmamıza sevindim:52:hangi parkta yürüyosun canım? bende fırsat buldukça izmiri geziyorum ama tek başına olmuyor işte.:70:

Back