• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'den tavsiyelerinizi bekliyorum! Aciiil!

ojelimuhendis

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
361
378
303
Hazirandan beri evliyim. Ve bu gün hamile olduğumu öğrendim. Bebek için çok erken olduğunu düşündüğümüz için bebeği aldırmak istiyoruz. Bildiğiniz bir devlet hastahanesi veya doktor var mı? Lütfen yardı edin!

cnmm aldırmaa.ALLAH ın bir bildiği vardır sana o miniği gönderdiyse.çocuk sahibi olmak isteyipte olamayan bir sürü insan var.ben 2 yıllık evliyim 2 kere kendiliğinden düşük yaptım ve çok üzüldüm.bi bebeğim olsun çok istiyorum.Rabbim sana göndermiş kıyma ona :(((

Daha 21 yaşındayım ve okulumun bitmesine iki yıl var. Hiç planımızda yoktu ve koruyoduk :/ çok zor durumdayım.

senin yerinde olmayı okadar çok isterdim ki anlatamam ben 4 yıldır bekliyorum gebe kalmayı ama olmuyo işte.... bana kalsa aldırma bu mucizenin kıymetini bil derim ama yine de sen bilirsin tabi.... inan ki şuan içimden bağıra bağıra ağlamak isyan etmek geliyo neden isteyene değilde istemeyene veriyosun diye.....

Hazirandan beri evliyim. Ve bu gün hamile olduğumu öğrendim. Bebek için çok erken olduğunu düşündüğümüz için bebeği aldırmak istiyoruz. Bildiğiniz bir devlet hastahanesi veya doktor var mı? Lütfen yardı edin!

sigortaniz vs varsa anlasmali olan ozel ilke onerebilirim. kadin dogumcusu sahane bir kadin.

İlke Tıp Merkezi

Zor bir karar..Allah yardım etsin..bende mayista evlemdim hic beklemiyorken hamile olduğumu öğrendim bugün doktora gittim gördüm ağladım deli gibi kalbide atıyordu. .7 haftalik ALlahin sağlıkla sihhatla kucağıma almayi nasip eder.. inşallah sende kararini doğru şekilde verirsin..canim aslında şuanda okuluna engel olmaz..dogum yaz tatiline denk geliyor sonra bir sene annen filan baksa olur gibi. Ama tabiki sen bilirsin

Konulara böyle yazmak daha çok konu sahibini yorar biliyorum ama hiç mi doğurma imkanınız yok :5:

Bende tabii istiyorum ilerde çocuğum olsun ama ailelerde çalışıyo :50: ev araba her şeyimiz olduktan sonra.hem biz hem bebeğimiz rahat edelim istiyoruz.

Elifmulu canm allahım aratmasın bence birdaha düşün bende22yaşndym 5düşüğüm var istyrm ama olmadı birkez daha düşün

Canım böyle aldırıpta ilerde bebeği olmayanlarda var.biz rabbimden iyimi bilecez.demek sen ona bakabilirsinki rabbim bu hediyeyi vermiş sana.allahım ne mucize.rabbim bizede nasib etse keşke.çok pişman olursun yapma...

Sizin sorunuz başka ama ben de çok etkilendim ve affınıza sığınarak yorum yapmak istiyorum, karar illaki sizindir ama bizler dışardan sadece VİCDAN olarak size sesleniriz.. 'Şartlarımız evimiz arabamız henüz yoktu diye seni öldürdük' demeye eşdeğer bu.. Yanlış anlamayın ama, bebeğinizi ve hislerinizi gözden geçirmeden karar vermeyin. O sizin bebeğiniz ve şuan size tutunmaya çalışıyor. :(

Ahhhh canim keşke imkanin olsa da aldirmasan ilk gebelikte kürtaj tehlikeli biraz DİE duydum ya bi daha hic olmazsa sizin için önce DUNYALİK mi yoksa sendn bi can mi önemli..

Back