- 7 Ocak 2011
- 54
- 0
ben özel mesaj yazamıyorum dünyine sevgi deydim süperdi
seviginin bilgilerini verirmisin canım banada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben özel mesaj yazamıyorum dünyine sevgi deydim süperdi
du fiesta'da ömer diye biri var,şu ana kadar bulduklarımın en iyisi
bi de kemeraltında sevdam cafe diye bi yer varmış,sevda diye bi bayan bakıyormuş,millet 4-5 saat sıra bekliyormuş,giden var mı çok merak ettim ?????
kızlar bende kurşun döktürmek istiyorum banada telefonunu msj atarsanız çok sevinirim
teşekkürler..
kızlar uzun zamandır yokum farketmişsinizdir ama size güzel hberlerim var nişanlandım beeennn :)) 17 haziranda da düğünüm var fuar göl gazinosunda hepinizi bekliyorum :)
kızlar uzun zamandır yokum farketmişsinizdir ama size güzel hberlerim var nişanlandım beeennn :)) 17 haziranda da düğünüm var fuar göl gazinosunda hepinizi bekliyorum :)
teşekkür ederim arkadaşlar.yok nergiz kurşun dökmedi bana ama döktüğünü biliyorum :)
Missdance sana bir sey sormak istiyorum.Seninle ilgili bu gelismeleri hangi falci net olarak bildi sence.Bir isim vermen mumkun mu?Sevgiler.