Ben Izmir den bir ozel okul mezunuyum ve yaklasik her ozel okuldan tanidigim arkadaslarim oldu. Oncelikle maddi kaynaklarinizi zorlayarak da olsa ozel okul tercih etmenizi tebrik ederim. Su an universitede kimin ozel okul mezunu olup kimin olmadigini cok rahat anlayabiliyorum. Ortlamasi yuksek olan arkadaslarimin yuzde 90i ozel okul mezunu cunku ingilizce egitim veren universitelerde one gecmeniz icin gercekten cok saglam bir ingilizce temeli gerekiyor.
Benim size tavsiyem ilk okulda cok akademik basari odakli olmayin,cocuklarinizi sevecek, cok guzel arkadasliklar kazandiracak, ozguvenini yukseltmesini saglayacak kuluplere yonlendiren bir okul secin. Iki tane bina bir kucuk bahcesi olan okullarintercih etmeyin. O akademik basarisi cok iyi olan okullar ozellike Cakabeyin cocuklara ne yaptigini gorseniz iki dakika dusunmezsiniz. Ucuncu siniftan dorduncu sinifa gecmekte olan arkadasimi akademik basarisi okulumuza uygun bicimde seyretmiyor diyerek okuldan atmis(ucuncu sinif cocogunun nasil bir akademik basarisi olabilirse artik) baska bir arkadasimi ki kendisi okul birincisi, bu "disardan toplanilanlardan" biri. Lise 3te not ortalamasin98 den 95 e dustu diye bursunu keseriz diye tehdit edip arkadasimi saatlerce aglatmis bir okul. Cocugunuza bu kotulugu yapmayin illa cakabey degil bu cocugunuzu not hanesindeki bir rakam olarak gorecek okullara yollamayin.
Benim tavsiye edebilcecegim kendi mezun oldugum okul disinda(isterseniz ozel mesajla sorabilirsiniz) SEV , Saint Joseph, ITK ve Isikkent
Gelisim Kolejini duymustum.Merhaba,
2020-2021 eğitim-öğretim dönemi için kolejlerin erken kayıt dönemi başladı. Bu amaçla Karşıyaka'da oturan veli olarak iki okul arasında kaldık. Çocuğumuzun akademik başarısının yanında sosyal olarak mutluluğu da önemli. İlk okula yeni başlayacak. Gelişim Koleji Çiğli Kampüsü ile Bornova İTK arasında kaldık, hangisini önerirsiniz?
Gelisim Kolejini duymustum.
Takev de dusunebilirsiniz.
Merhaba bu yaz İzmir’e taşınıyoruz.2 kızım var.karşıyakada oturacağız.çok kararsız kaldık.büyük Kızım bursluluk sınavlarına girdi okulların.eraslanı eledik hiç hoşumuza gitmedi.devlet okulunda düşünsekmi bilemiyorum.başka hangi okulları tavsiye edersiniz.fikriniz nedir.Gelisim Kolejini duymustum.
Takev de dusunebilirsiniz.
Maddi durumunuzu bilmiyorum.Merhaba bu yaz İzmir’e taşınıyoruz.2 kızım var.karşıyakada oturacağız.çok kararsız kaldık.büyük Kızım bursluluk sınavlarına girdi okulların.eraslanı eledik hiç hoşumuza gitmedi.devlet okulunda düşünsekmi bilemiyorum.başka hangi okulları tavsiye edersiniz.fikriniz nedir.
Bu numaralara kanan var mi yaaHerkese merhaba
Görünen o ki bu pandemi çocukların eğitimini çok vuracak daha. Bunun için biz takvide özel derse başladık. Yoksa kızım hepten kopacak. O kadar çok eksik birikmiş ki. Bir de bundan sonrasını kaldıramayacakmış.
Şiddetle takviye özel ders kurs öneririm. İsteyen olursa da İzmir'de on numara kefil olabileceğim bir Matematik hocamız var. Telefonunu verebilirim. İzin aldım. Adam resmen kızıma level atlattı. Kızım daha 5. sınıfta ve Matematiğe aşık oldu diyebilirim.
Kısacası bu belirsizliğe çocuklarımızın eğitimini kurban etmeyelim. Olanağı olanlar mutlaka ders aldırın. Her duruma hazır olmak gerek.
Herkese sağlıklı huzurlu günler dilerim..
Cehalitimi bağışlayın lütfen. Neyin numarası?Bu numaralara kanan var mi yaa
Reklam diyoruz reklaam. Bu sitede yasak. Ne biz severiz ne deCehalitimi bağışlayın lütfen. Neyin numarası?
Aynen öyleReklam diyoruz reklaam. Bu sitede yasak. Ne biz severiz ne deMune komiserim.
Itk hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? Menemen e en yakin manisa Muradiye itk ve cigli itk? İkisinin fiyatları da farklı acaba eğitimi nasil? Bilginiz var miBen Izmir den bir ozel okul mezunuyum ve yaklasik her ozel okuldan tanidigim arkadaslarim oldu. Oncelikle maddi kaynaklarinizi zorlayarak da olsa ozel okul tercih etmenizi tebrik ederim. Su an universitede kimin ozel okul mezunu olup kimin olmadigini cok rahat anlayabiliyorum. Ortlamasi yuksek olan arkadaslarimin yuzde 90i ozel okul mezunu cunku ingilizce egitim veren universitelerde one gecmeniz icin gercekten cok saglam bir ingilizce temeli gerekiyor.
Benim size tavsiyem ilk okulda cok akademik basari odakli olmayin,cocuklarinizi sevecek, cok guzel arkadasliklar kazandiracak, ozguvenini yukseltmesini saglayacak kuluplere yonlendiren bir okul secin. Iki tane bina bir kucuk bahcesi olan okullarintercih etmeyin. O akademik basarisi cok iyi olan okullar ozellike Cakabeyin cocuklara ne yaptigini gorseniz iki dakika dusunmezsiniz. Ucuncu siniftan dorduncu sinifa gecmekte olan arkadasimi akademik basarisi okulumuza uygun bicimde seyretmiyor diyerek okuldan atmis(ucuncu sinif cocogunun nasil bir akademik basarisi olabilirse artik) baska bir arkadasimi ki kendisi okul birincisi, bu "disardan toplanilanlardan" biri. Lise 3te not ortalamasin98 den 95 e dustu diye bursunu keseriz diye tehdit edip arkadasimi saatlerce aglatmis bir okul. Cocugunuza bu kotulugu yapmayin illa cakabey degil bu cocugunuzu not hanesindeki bir rakam olarak gorecek okullara yollamayin.
Benim tavsiye edebilcecegim kendi mezun oldugum okul disinda(isterseniz ozel mesajla sorabilirsiniz) SEV , Saint Joseph, ITK ve Isikkent
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?