• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirdeki Düğün Mekanları

gamzeulas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
133
0
46
İzmir
Selam kızlarr ilk defa konu açıyorum ama gördüğüm kadarıyla izmirdeki düğün mekanları hakkında bi konu açılmamış hadi burda gittiğimiz fiyat aldığımız ya da bildiğimiz önerdiğiniz izmirdeki açık/kapalı düğün mekanları yazalım :34: hadi paylaşalım :66:

canım benim 2 sene önce seyrekgölde oldu düğünüm :16: ozaman 3500 dü fiyatı şimdiki fiyatları bilmiyorum tabiki :77:

selam kuzum,

kır düğünü istiyosan, izmir de en güzel yer cennet vadisi, çok düğüne katıldım burda ben, önümüzdeki yılda kardeşim evlencek, süper bir yer, kaliteli ama korkma pahalı değil, bir gez istersen
Cennet Vadisi Kır Düğün Salonları ve Mesire Yerleri

biz 3500 e tuttuk referansla gittim zaten, benim çevremin bir çoğu orda evlendi ben beğeniyorum tabi senin zevkini bilemem şeker

bilgi istersen yardımcı olmaya çalışayım tatlım

hayırlı olsun inşallah

selam kuzum,

kır düğünü istiyosan, izmir de en güzel yer cennet vadisi, çok düğüne katıldım burda ben, önümüzdeki yılda kardeşim evlencek, süper bir yer, kaliteli ama korkma pahalı değil, bir gez istersen
Cennet Vadisi Kır Düğün Salonları ve Mesire Yerleri

biz 3500 e tuttuk referansla gittim zaten, benim çevremin bir çoğu orda evlendi ben beğeniyorum tabi senin zevkini bilemem şeker

bilgi istersen yardımcı olmaya çalışayım tatlım

hayırlı olsun inşallah

yavrum ilk olarak yakın olduğu için inciralltı sahilevlerini düşünüyorduk ama bi inceliğim canım teşekkür ederim :34:

selam.bende haziran ayında izmirde evlenicem.istanbulda da nikahım olacak.bayram süresince nişamlımla görmek istediğimiz mekanları gezdik.fakat bu sene fiyatlarda acayip yükselmeler var.ben şehri garden da yapmayı çok istiyorum fakat 2012 için pasta menüyü kaldırmışlar en az kokteyl yapıbiliyorsunuz.kokteyl de düşünüyoruz ama dediğim gibi fiyatlar bu sene uçmuş durumda.bu mekanlarda eylül ayında evlenenlerin ne kadar ödediğini bilince fiyatlar arasındaki uçuruma anlam veremedim.sahilevleri talles park birde bayraklı daki aula restauranta baktım.aslında 3 mekanda görsel olarak çok güzel.ama fiyatlar önemli diğer masrafları da gözönüne alınca hem güzel hem uygun fiyatlı biyer olsa keşke diosun.içim sıkıldı açıkcası ne zormuş bu işler :5::5:

selam.bende haziran ayında izmirde evlenicem.istanbulda da nikahım olacak.bayram süresince nişamlımla görmek istediğimiz mekanları gezdik.fakat bu sene fiyatlarda acayip yükselmeler var.ben şehri garden da yapmayı çok istiyorum fakat 2012 için pasta menüyü kaldırmışlar en az kokteyl yapıbiliyorsunuz.kokteyl de düşünüyoruz ama dediğim gibi fiyatlar bu sene uçmuş durumda.bu mekanlarda eylül ayında evlenenlerin ne kadar ödediğini bilince fiyatlar arasındaki uçuruma anlam veremedim.sahilevleri talles park birde bayraklı daki aula restauranta baktım.aslında 3 mekanda görsel olarak çok güzel.ama fiyatlar önemli diğer masrafları da gözönüne alınca hem güzel hem uygun fiyatlı biyer olsa keşke diosun.içim sıkıldı açıkcası ne zormuş bu işler :5::5:

haklısın canım zor hakikaten, ben genelde davetli olarak katılırdım düğünlere, önümüzdeki yıl kardeşimin düğünü olacak a dan z ye masraf gerçekten, ama insanın gönlüne göre olmasıda önemli dimi, inşallah gönlüne göre bir yer nasip olur, ALLAH KOLAYLIK VERSİN İNŞALLAH

kızlar ağustosta olacak düğünüm ama kafam çok karışık forumda epey araştırdım düğün salonlarını uygun fiyatlı bir yer arıyorum bu yüzden haftaiçi olacak(haftasonları zaten dolu çoğunlukla) 3000-4000 civarı. açık kapalı ona da karar veremedim ağustos olacağı için kırdüğünü olsa daha iyi olur gibi geldi. ama eğer uygun bulamazsam kapalıyı düşüncem. polis evine sorduk ağusots için 3000 dediler konfeti tarzı şeyleri yok sade klask sanırm. arkadşalarım da 3000 tl ye polis evine verceğine daha fazla şey sunan bir eyr bul dediler polis evine hiçbrişey olmuyo dediler. pınarbaşı rosela görüştk 4500tl biraz pazrlkla düşebilr belki fiyat. güzel mekan çok doğal çok beğendm ama faytonla içeri giriliyor ve kuş uçuruyorlar pek benlk bir şey değil açıkçası bunları istemem orda yapacak olsam. 1500 fazla verip burda yapmak mantklı olur mu bilmiyorm.sade şık bir kır düğünü mekanı arıyorum, aşiyana filan baktım çok yapay duruyor rose'a göre. dediğim gibi açık kapalı çok karrszm. polis evinde yapıp memnun kalanlar var mı? ya da önerebileceğinz yerler bornovada oturuyorz açıkçası ulaşm önemli. bir de fotoğrafçıyla anlaşmalı oldkları için içeriye profosyonel makine sokturtmayackalarını söylüyor hepsi ama benim fotoğrafçı bir sürü arkafdşm avr ve düğüne gelirken makineleriyle gelmek istiyorlar ben de açkçası istiyorm. ama hepsi sözleşmeleri olduğunu söylüyorlar fotoğrfçıyla. bunu yapmayan bir yer var mı acaba? yardımcı olursanz çok sevirnm:17::17:

Kızlar sözleşme yapali birkaç saat oldu daha. öncelikle fiyatlar uçmuş durumda ve her yer dolu. Cok zor yer bulduk biz istediğimiz tarihe. Ben Pınarbaşı'nda Kanarya'yi tuttum. Hem yer guzel hem fiyatlar iyi hem de oldukça cazip ve esnekler. Ben de annem de nişanlım da cok ince eleyip sık dokuyan tipleriz ama hepimizin icine sindi.

kızlar ağustosta olacak düğünüm ama kafam çok karışık forumda epey araştırdım düğün salonlarını uygun fiyatlı bir yer arıyorum bu yüzden haftaiçi olacak(haftasonları zaten dolu çoğunlukla) 3000-4000 civarı. açık kapalı ona da karar veremedim ağustos olacağı için kırdüğünü olsa daha iyi olur gibi geldi. ama eğer uygun bulamazsam kapalıyı düşüncem. polis evine sorduk ağusots için 3000 dediler konfeti tarzı şeyleri yok sade klask sanırm. arkadşalarım da 3000 tl ye polis evine verceğine daha fazla şey sunan bir eyr bul dediler polis evine hiçbrişey olmuyo dediler. pınarbaşı rosela görüştk 4500tl biraz pazrlkla düşebilr belki fiyat. güzel mekan çok doğal çok beğendm ama faytonla içeri giriliyor ve kuş uçuruyorlar pek benlk bir şey değil açıkçası bunları istemem orda yapacak olsam. 1500 fazla verip burda yapmak mantklı olur mu bilmiyorm.sade şık bir kır düğünü mekanı arıyorum, aşiyana filan baktım çok yapay duruyor rose'a göre. dediğim gibi açık kapalı çok karrszm. polis evinde yapıp memnun kalanlar var mı? ya da önerebileceğinz yerler bornovada oturuyorz açıkçası ulaşm önemli. bir de fotoğrafçıyla anlaşmalı oldkları için içeriye profosyonel makine sokturtmayackalarını söylüyor hepsi ama benim fotoğrafçı bir sürü arkafdşm avr ve düğüne gelirken makineleriyle gelmek istiyorlar ben de açkçası istiyorm. ama hepsi sözleşmeleri olduğunu söylüyorlar fotoğrfçıyla. bunu yapmayan bir yer var mı acaba? yardımcı olursanz çok sevirnm:17::17:
Arkadasım fotograf sorununu ben de düşünüyordum fakat görevli fotoğrafçıyı engellememek koşulu ile kabul etti benim tuttuğum yer. Pınarbaşı Kanaryaya bak bir de fiyatları falan da guzel daha bugün tuttum ben

Arkadasım fotograf sorununu ben de düşünüyordum fakat görevli fotoğrafçıyı engellememek koşulu ile kabul etti benim tuttuğum yer. Pınarbaşı Kanaryaya bak bir de fiyatları falan da guzel daha bugün tuttum ben

Canim 3.250 pasta, 12 adet Volkan, video, fotograf, her masada 2,5 lt cola 1,5 lt canta ve su , susleme , giydirme falan. İsteyene gelin bası da veriyorlar. Biz simdi cerez falan istemedik çünkü yemekli istiyoruz catering formasıyla yarın görüşecekler ama ortalama kisi bası 17 tl falan dedi on da pilav tavuk sote 9 çeşit meze ve 2 ara sıcak. Yemekli olmazsa cerez falan koycaz menüye o da 30 kg edermiş ve 600 tl dedi. İçeceği biz istedik siselerle normalde bardakla veriliyor meşrubat o sekilde de 3.000. biz sözleşme yaparken birileri geldi hafta ici sordu yanlış duymasından 1.750 dedi. Ama yer gayet guzel gelin damAtin iniş yeri falan cok hoş siteleri de var resimlerine de bir bak istersen

kızlarrr bende haziranda şehri garden da evleniyorum.sözleşmeyi yaptık geçen hafta.ben burda olmasını çok istiyordum umarım hepimizin istediği gibi olur herşey....

kızlarrr bende haziranda şehri garden da evleniyorum.sözleşmeyi yaptık geçen hafta.ben burda olmasını çok istiyordum umarım hepimizin istediği gibi olur herşey....

Kaça anlaştın canım ? bende fotoğraflarına baktım güzel bir yer:3:

kokteyl menü canım 9000 tl ye anlaştık herşey dahil süslemeler filan.

hmm pahalıymış ama çok güzel bi yer kokteyl menünün içeriği nasıl peki?

masa üstü aparetifler: yeşil zeytin,çerez,cips,dip soslu sebze söğüş

kanepe çeşitleri: beyaz ekmekte dereotu ile tatlandırılmış tavuk jambon,beyaz ekmek üzerinde zeytin ezmesi (özel kekik sosu ile),minik rol ekmeği içinde rokfor peyniri

ara sıcak :puf böreği,sosis tava (salsa sosu ile),patates kroket

bide dondurmalı pasta.
bize verdikleri menü bu canım.zaten bizim düğünden önce kokteylli bir düğüne sizi çağırırız bakarsınız dediler.

Back